Последни Рецепти
Последни Статии

Сутрин рано

Добавено в Дом & Семесйтво, Любопитно

Добави към моето меню

Сутрин рано
или как да направим всяко утро неповторимо
Всяка сутрин е време да започнем живота си отново
Паулу Коелю

Както започнем деня, такъв ще бъде целия. Това сигурно отдавна сте го разбрали. Ако започнете от сутринта да се ядосвате за глупости, да се мръщите и да се карате с близките си, лошото ви настроение ще ви последва и на работното място и много вероятно да седне с вас на бюрото. Не допускайте това да се превърне в навик. Положете усилия и превърнете всяко утро в неповторимо, изпълненое с нови възможности, в начало на един хубав ден.

Сутрин когато будилникът звъни и на вас не ви се става
е малък стрес, защото започва един нов работен ден, свързан със задачи, срокове и отношения с колегите, както и с времето, което не ни стига за да се справим с всички ангажименти.
Утрото трябва да бъде бодро
За да бъде такова трябва да станем няколко минути по-рано за да имаме време за нас. Протегнете се, усмихнете се и направете няколко упражнения. Това ще ви зареди с енергия за целия ден. Това е много по-добро начало на деня от ставане след n-тото позвъняване на часовника, трескавото обличане, натъпкването на някакава храна или пропускането на закуската и изхвърчаване от дома.
Всяко утро тряба да бъде добро и позитивно
Когато навън е студено, тъмно и на нас не ни се става, а ни чаката толкова много задачи и срокове … денят ще е много по-хубав ако се усмихнете. Позитивната нагласа е нещо, което можем да създадем и да се грижим за нея да не ни напуска, затова когато сутрин отворите очи си пожелайте “Добро утро” и си създайте нагласа, че ви очаква един интересен ден, изпълнен с положителни емоции. Усмихнете се на близките си. Нали знаете, че една усмивка може да промени настроението на близките ви хора. Ако вие сте усмихната, а не с кисела физиономия, ще накарате и вашата половинка да се усмихне. Направете здравославна закуска, топла напитка, кафе, мляко с какао или билков чай и си помислете това е вашия ден и колко приятни неща предстоят.
Утрото трябва да бъде спокойно
Сутрин е време за приятна музика, спокойна закуска, разговор със семейството. Тогава с усмивка ще тръгнете към офиса и задачите за деня.
Утрото трябва да бъде полезно
Докато правите сутрин упражнения, вземате сутрешния душ или приготвяте закуската може да направите своя план за деня. Така когато започнете работа ще имате нагласа, ще започнте работа с желание и ще знаете какво да правите.
Всяко утро е ценно
Когато сутрин отворим очи и видим изгрева на слънцето знаем, че животът започва наново, че това е един нов ден, една нова възможност. Всяко утро имаме възможност да направим милион неща, да се усмихнем, да кажем мила дума на най-близките си хора, да направим неща, които искаме, нови възможности ….

sutrin rano

Какво да правим сутрин,
ако искаме да бъдем бодри и трудоспособни през целия ден?

Милена Маринова Топла закуска с хубав,ароматен чай и любим човек до себе си…..:)
Диана Василева Топла закуска ,ароматно кафе с любим човек до себе си…..в случая аз се зареждам ,само от усмивката на дъщеря си :))))))
Tatqna Slavova детската усмивка е най големия заряд
Албена Стоянова Приемай своко предизвикателство с усмивка:)
Villi Kaneva Сутрин след ставане се правят малко упражнения,хвъря се един душ и след това закуски,кафета и т.нТова ни осигурява бодрост и енергия през деня!

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории