Последни Рецепти
Последни Статии

“Азбука” на съблазняването

Добавено в Uncategorized

Добави към моето меню

“Азбука” на съблазняването
Всеки пол си има похвати и повечето от тях са на подсъзнателно ниво.

Всяко време и всяко поколение си имат свой модел на сексуално поведение. Днес обаче специалистите единодушно смятат – освен променящите се с времето “хватки” съществуват и универсални начини за прелъстяване – женски хитрости, на които не е могъл да устои нито един мъж. Според психолозите жената използва тези методи съвсем интуитивно без да прилага каквото и да е усилие.
Ето най-разпространените от тях:

* Жената вдига ръце уж да оправи разрошената си коса.

* Тя върви по улицата като “поклаща бедра” – тази походка побърква мъжа.

* Често се усмихва и се смее закачливо, привличайки вниманието.

* Леко навежда глава и се вслушва в думите на събеседника. Това е признак за кокетство.

* Като че ли случайно докосва косата си, но не я приглажда. Според някои психолози понякога това може да има обратна реакция и да предизвика неприязън у мъжете.

Мъжете също имат свой арсенал от добре обмислени жестове и методи за прелъстяване. Преди всичко мъжът обръща внимание на това как се отнася жената към него, доколко е достъпна, способна ли е да го накара да мисли за себе си в сексуален план.

* Погледът по-дълго от обичайното се задържа върху интересуващата го жена – размяната на погледи е доста възбуждаща.

* Изразителни жестове без излишен афект. Позата със скръстени ръце или ръце в джобовете по никакъв начин не допринася за сближаването.

* Повдига вежди когато се смее или просто се усмихва.

* Седи, изпълнен с важност, с крак върху крак.

* При общуване гласът му придобива подмилкващо сладникав и дълбок тон.

* Демонстрира повишен ентусиазъм и интерес, слушайки събеседницата си.

* Понякога докосва ръцете на жената, за да подчертае своята мисъл или за да й подаде някакъв предмет. Съществува и т.нар. “случайно” докосване, когато бедрото на мъжа се допира до бедрото на жената.

Ако не бихте имали нищо против да бъдете съблазнени, добре е да се вглеждате в обкръжаващите ви хора и да се научите да разпознавате сигналите.
Ако обаче по някаква причина не проявявате любопитство или интерес, много привлекателни хора просто ще “минат” покрай вас. Мнозина биха ви казали, че с такъв вид поведение ще пропуснете великолепна възможност да изпитате едно невероятно усещане.
И накрая, ако все пак искате да пофлиртувате и да съблазните някого, не бъдете в мрачно настроение. То гарантирано няма да ви донесе никакъв успех. Няма нищо по-хубаво от това да се смеете, с интересните хора окло вас.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории
  • Uncategorized