Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп Телец 2010

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп Телец
Нови хоризонти и перспективи се откриват пред родените под знака на Телец.

taurus

Но най-интересното е това, че основите на бъдещия успех са заложени през 2009. Спомнете си какво сте получили през 2009 – тези контакти, хора, идеи ще станат ваши помощници през 2010.

Бъдете благодарни, помнете доброто и най-малкото добро, което някой е направил помнете – това ще ви помогне да бъдете успешни през годината на Слънцето. Ще ви върви на покровители и събитията през зимата ще потвърдят това.
През цялата година съдбата ще проверява вашата издръжливост. Използвайте цялото си търпение и трудолюбие и ще бъдете възнаградени.

Любов и семейство
Семейните Телци могат да черпят вдъхновение от историята на своето семейство – спомнете си как се запознахте, разглеждайте семейните албуми, опитайте да преживеете отново най-важните моменти.
Самотните представители на този знак ги очакват удивителни срещи с тези, които могат да бъдат наречени „добре забравено старо“ – това може да бъде ученическа любов или друга личност от вашето минало.

Здраве
Предстои трудна година, бъдете готови за претоварване. Задължително се наспивайте добре и се движете активно, занимвайте се с физическа активност, която ви доставя удоволствие. Позитивното мислене и положителните емоции трябва да са ви присъщи, защото тъгата и песимизма са основните врагове на вашето здраве през 2010. Затова погрижете се да има достатъчно енергия и добро настроение около вас.
През 2010 ще имате реална възможност да се справите с хронични заболявания, неприятно последствие от минали години. Отделете внимание на бъбреците и храносмилателната система.
През лятото трябва задължително да почивате на добре познато ви мятсо, с което са свързани приятни спомени за добре прекарана почивка.

Успех
Успехът през 2010 ще се приближава от пътувания и премествания, затова не стойте на едно място. Приемете предложенията, които са свързани с път и пътешествия, освен през месец януари.
Ще се появят допълнителни източници на доходи, през лятото ще можете да помислите за покупката на вещи, за които сте мечтали.

Някои представители на зодия Телец ще осъзнаят, че изкачването по стълбата на кариерата не е границата на техните мечти. Истинско удовлетворение ще им донесе реализацията на творческия потенциал, откритието на собствено начинание или успеха на проекта, който за вас е бил любим, като дете.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории