Торта с бишкоти и плодове
Добави към моето меню
Бишкотена торта с нектарини
рецепта Виолета Демирева
Продукти
3 пакета бишкоти от 200г
1,5 л. пр. мляко,
3 пудинга ванилия,
5 жьлтька,
5 с.л.брашно,
300гр.захар,
1 желатин,
ванилия,
1 масло (125гр.),
праскови или други плодове за украса.
Приготвяне на торта с бишкоти и плодове
Сварявам крема, след като го сваля от котлона добавям желатина предварително разтворен, като изстине още малко крема добавям маслото и след като се разтопи започвам да редя тортата вьв форма сьс свалящ се ринг,като бишкотите ги напрьскам леко с компот за да не са сьсвем сухи.
След като сглобя тортата я оставям за няколко часа в хладилника да стегне и след това украсявам с плодовете, накрая мажа плодовете сьс сладко и желатин,за да стоят свежи и льскави.