Последни Рецепти
Последни Статии

Кое вино подхожда на зодията ви

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Кое вино подхожда най-много на зодията ви
Виното е напитка, която присъства на празничната трапеза. Червеното вино е напитката, която от древността до днес присъства в битието ни. Много изследвания говорят за ползите от чаша червено вино.
Ако попитате винарите, кое вино е най-добро, отговорът, който може да получите е, че е продаденото вино.
А има ли зависимост от зодията и виното? Отговор на този въпрос дава Foodpanda като подбира и представя най-подходящите вина според зодията. Моля, погледнете на тази публикация от забавната страна. Може да проверите дали е вярно, като знаете какво е вашето любимо вино и вашата зодия.

vino 1

Овен – Шардоне
Вие сте смели и обичате да правите нови неща. Точно заради това всяка новост трябва да бъде отпразнувана с чаша хубаво вино. На зодия Овен, най-много пасва Шардоне.
Телец – Пино Ноар
Като Телец, вие със сигурност имате вкус за добър живот. На вас ви отива едно от най-хубавите и скъпи червени вина в света – френското вино Пино Ноар.
Близнаци – Ризлинг
Близнаците могат да бъдат както сладки, така и кисели. Заради двойнствената ви личност ние ви препоръчваме вино от сорта грозде Ризлинг, което има ярко съчетание между кисели и цитрусови нотки.
Рак – Риоха
Ракът е защитник на семейните идеали и ценности. Той пази както себе си, така и близките си. За личност със силна воля отива най-младото от всички вина – Риоха. То се допълва с куп различни храни, което би направило раците още по-щастливи.
Лъв – Божоле
Като истински царе, те са готови за светлините на прожекторите. Романтика и достойнство се съчетават в личностите от този знак. За да задоволят сетивата си, ние им предлагаме вино Божоле.
Дева – Совиньон блан
Здраво стъпили на земята, те искат да контролират всичко. Совиньон Блан, съчетаващо цитрусови плодове, базирано на билки и тревисти съединение е перфектното вино за тези личности.
Везни – Пенливи вина
Везните живеят в баланс с всички части от живота. Обичат красотата, нежността и блясъка. Най-подходящите вина за тях са пенливите или шумящи, независимо дали става дума за бяло, червено или розе.
Скорпион – Сира
Скорпионите не обичат да си губят времето. Те са страстни, мотивирани, работохолици и чаша Сира е изключително подходяща за тях.
Стрелец – Малбек
Стрелците винаги гледат мащабно и от високо на живота. Червеното виното Малбек е най-подходящо за целеустремените Стрелци.
Козирог- Силванер
Работейки усърдно, те са готови на всичко, за да стигнат до върха и да получат пари, власт и слава. Идеалната добавка към това пътуване е чаша студено австрийско вино Силванер.
Водолей – Биодинамично вино
Водолеят е непредсказуем и иновативен. Биодинамичното вино се прави според циклите на луната. Ако сте Водолей, то това вино е точно за вас.
Риби – Розе
Рибите са въплъщение на емоция. Те са чувствителни, творчески и изключително артистични. Магическият вкус на розето е точно за тях.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории