Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп Дева 2010

Добавено в Uncategorized

Добави към моето меню

Хороскоп Дева
 
На Девата звездите вещаят преоценка на ценностите – практичните и лишени от сантименталност хора ще бъдат поставени в зависимост от приятели, роднини или покровители.

virgo

Много Деви ще могат успешно да реализират своите планове, но успехът няма да отиде при този, който не умее да работи в колектив и не може да споделя победата с друг.
Ключовата дума за Девите през 2010 е „Ние“.

В края на август-началото на септември начинанията на родените под знака на Дева ще бъдат забавяни от обективно обстоятелства, няма да се получават и ще се отлагат в бъдещето. Изчакайте този период спокойно, без да обвинявате някого и без да отстъпвате от поставените по-рано цели.
 
Заключете поне за кратко време своя егоизъм и опитайте да контактувате с хората без да очаквате някаква отплата затова.
 
Любов и семейство
Свободните Деви ще намерят своята половинка. За представителите на този знак е характерно, че могат да съчетават любов и сметка.
Романтично запознанство може да се случи в март или юли. Тези, които са семейни, могат да бъдат изкушени от любовна авантюра. Ако не издържите на съблъзанта – може да изгубите много!
Търкания и конфликти са възможни през есента. Опитайте да се контролирате, не се сърдете и карайте с близките си, особено за пари или имоти. Този труден период ще свърши към началото на 2011 година и вие отново ще се почуствате уютно и щастливо в семейството.
 
Здраве
Обърнете необходомото внимание на вашите хронични заболявания и се постарайте да избегнете усложнения. За това ще ви помогне здравословния начин на живот, правилното хранене и активно движение.
Вашето здраве зависи от това дали ще се научите да почивате и релаксирате. Музика, йога, плуване – могат да ви помогнат за това.

Планирайте почивка през април и август –  в този период възстановяването на организма ще бъде най-ефективно. Ако е възможно, изберете спокойна почивка със семейството си.

Успех
През април може да очаквате резултат от начинания, в които сте вложили много труд. Успехът ще дойде благодарение на приятели или нови познати.

През юли-септември вие ще се окажете в центъра на внимание, душевният подем ще ви помогне да покорите нови професионални висоти.
От друга страна месецът преди рождения ви ден, ще бъде най-сложният. Опитайте се да съберете енергия и да се опазите от главозамайването на успехите.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории
  • Uncategorized