Последни Рецепти
Последни Статии

Да останем млади

Добавено в Дом & Семесйтво

Добави към моето меню

Тайната за запазване на младостта вълнува човечеството от незапомнени времена, в легенди и съвременна наука. Има задължителни стъпки, които трябва да се направят за да останем млади и жизнени.

Храна
Включете в менюто си рационална, здравословна, нискокалорична храна и несъмнено ще изглеждате стройни и млади. Яжте повече риба вместо червено месо и намалете употребата на кофеин.

cvete
Токсините
Консултирайте се с лекар за начина, по който най-добре да се избавите от отпадъчните продукти, и химията, която се е натрупала в организма ви.

Сънят
6-8-часовият сън влияе благотворно на нашата кожа, придавайки й здрав вид.

Физическо натоварване
Изпълнявайте в спортен клуб или у дома несложни физически упражнения. Натоварването трябва да не е по-малко от 15-20 мин 3 пъти седмично.

Разпускане
Ако се научим да отпускаме мускулите си, нашето лице ще изглежда по-младо и привлекателно.

Добро настроение
Положителните емоции благотворно влияят на състоянието на нашата кожа и удължават живота. Старайте се да мислите положително.

Медицински преглед
Нашето тяло се нуждае от профилактика. Откритите навреме проблеми предотвратяват тежките последствия.

Активен живот
Постоянното движение влияе благотворно на вашето здраве и дори на зряла възраст помага да останете с бистър ум и силна памет.

Общуване с другите
Срещите с приятели, развлеченията, всичко това ни прави по-щастливи и радостни. И съответно ни поддържа млади. Не се отказвайте от такива удоволствия.

Работете над себе си!
Огледайте се критично. Харесвате ли се? Ако да, това е удивително! Ако не, то опитайте се да промените нещо в себе си. Обърнете се към специалисти, ако трябва, те ще ви подскажат как да подобрите вида си.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории