Последни Рецепти
Последни Статии

Какъв е вашия цвят

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Денят, в който се раждаме, е от особено значение за целия ни живот и за характера ни. Всеки ден пък се свързва с определен цвят. В зависимост от датата на раждане всеки има собствен рожден цвят, който може да помогне да разберем що за човек е той всъщност.

Метален
Вие сте много интересни личности. Имате високи критерии към себе си и сте придирчиви в любовта. Винаги вземате точните решения и рядко правите глупави грешки. Обичате да сте лидери, а това ви помага да откривате много нови приятели.

Олива/Маслинен
Вие сте сърдечни и приятни хора. Чувствате се добре сред приятели и семейството. Не одобрявате насилието и избухливостта.

Кестеняв
Вие сте забележително интелигентни личности. Обичате да вършите нещата по начин, който на вас ви харесва, но това невинаги се харесва на останалите. По отношение на любовта сте търпеливи и послушни… Държите на партньора си, но трудно го откривате.

Сив
Вие сте привлекателни и дейни личности. Не криете своите чувства и изказвате всичко, което мислите. Но понякога сте егоисти. Искате да бъдете забелязвани от околните и да се отличавате от тях. Знаете какво да кажете на точно определеното място и в подходящия момент. Притежавате невероятно чувство за хумор.

Кремав
Вие сте спортни натури, винаги стремящи се към победа и съревнование. Не обичате да губите и винаги сте бодри и весели. Вие сте хора, на които винаги може да се разчита. Предпочитате да избирате интимните си партньори внимателно и не се влюбвате лесно. Но веднъж срещнете ли подходящия човек, то това е за дълго.

Златист
Знаете кое е правилно и кое е грешно. Вие сте весели хора. За вас е трудно да намерите личността, която търсите, но веднъж срещнете ли “точния” човек, не можете да се влюбите отново дълго време.

Бял
Често мечтаете и си поставяте ясни и конкретни цели в живота. Ревниви сте. Не се противопоставяте на нещата лесно; мекушави сте. Различни сте от останалите и понякога мислите повече за останалите, отколкото за себе си.

Сребърен
Вие сте срамежливи хора. Имате богато въображение и обичате да опитвате нови неща. Обичате предизвикателствата. Лесно запомняте и учите и обичате постигането на целите ви да е съпроводено с трудности. Вашият любовен живот е труден и объркан.

Морскосин
Вие сте атрактивни, привлекателни личности и обичате живота. Чувствата ви са много силни по отношение на всичко. Но и “обезумявате” много лесно. Веднъж привържете ли се към някого, трудно го забравяте.

Лилав
Вие сте загадъчни личности, не сте егоисти и лесно се запленявате по различни неща и имате разнообразни интереси. Денят ви може да бъде тъжен или щастлив в зависимост от настроението ви. Популярни сте сред своите познати. Понякога постъпките ви са необяснимо глупави. Лесно прощавате на околните и забравяте бързо неприятните случки. Търсите партньор, на когото можете да разчитате.

Черен
Вие сте интересни личности, но много алчни. Не харесвате промените в своя живот. И веднъж вземете ли решение, то това е окончателно. Любовният ви живот също е интересен и необикновен.

Лимоненожълт
Вие сте спокойни и хладнокръвни, но лесно се поддавате на стрес.
Ревниви сте; лесно ви нараняват и най-незначителни неща. Способни сте да отдадете себе си и чувствата си на всеки, който ви вярва и ви харесва.

Аквамарин
Вашите чувства и настроения се променят бързо и често. В повечето случаи сте самотни. Обожавате да пътувате.
Добри оратори сте, но същевременно умеете да изслушвате останалите хора. Доверчиви сте. Трудно намирате любовта и лесно я губите. Твърде често нараняват чувствата ви.

Червен
Привлекателни и мили хора. Вие сте придирчиви и винаги влюбени… и обичате да сте влюбени. По принцип сте бодри и весели, но понякога изпадате в депресия или променяте настроенията си много бързо.

Зелен
Обичате срещите с нови и интересни личности. Не сте срамежливи хора, но понякога можете да нараните чувствата на хората около вас чрез своите думи. Харесва ви да сте обичани и да ви забелязват, но в повечето случаи сте самотни, очаквайки “правилния” (идеалния) партньор в живота.

Син
Поставяте си високи цели и сте придирчиви. Артистични натури сте и обичате да сте влюбени, но приемате любовта не чрез сърцето си, а чрез разума.

Розов
Винаги се стремите да сте най-добри във всичко и обичате да помагате и да се грижите за останалите хора. Но не се задоволявате с малко и лесно. Понякога сте обсебени от негативни мисли и търсите романтична любов, която, уви се среща само в приказките.
Кафяв
Дейни и борбени личности. Спортисти по природа. Вие сте влюбчиви натури, но е трудно за останалите да се обвържат с вас. Във връзките си давате всичко от себе си.
Жълт
Вие сте приятни и невинни. Вярвате на много хора, а по отношение на връзките си търсите партньор, който да бъде лидер във вашата връзка. Вземате правилни решения и правите винаги правилен избор точно когато трябва.
Оранжев
Разчитате изцяло на себе си и знаете как да се държите и представяте в обществото. Трудно намирате партньор в живота, но веднъж откриете ли го, знаете, че той ще бъде завинаги.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории