Спагети в зелено
Добави към моето меню
Спагети с магданоз и кашкавал
Спагетите и пастата са в немилост в менюто у дома, но остават нещо на което може да се разчита в момент когато няма време или да си приготвят децата. Пастата е по-полезна когато е поднесена със зеленчуци.
400 гр паста, спагети
100 гр кашкавал
2 стръка зелен чесън
3-4 стръка зелен лук
2 връзки магданоз
1 с.л. зехтин
2 с.л. настъган пармезан
* Спагетите се сваряват по това както е дадено на опаковката и се отцеждат;
* Магданозът, зеленият лук и чесън се нарязват на ситно;
* В дълбок тиган се загрява зехтина и се добавя зеленото. Разбърква се буквално за 1 мин и се добавят отцедените спагети;
* Разбърква се и се добавя настъргания кашкавал. Отдъпва се веднага от котлона;
* Сервира се поръсено с пармезан.
Ще го сготвя!
къде е месцето.