Последни Рецепти
Последни Статии

Аромотерапия и зодиак

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Аромотерапия и зодиак

ОВНИТЕ са твърде трудолюбиви и енергични. Понякога те така се увличат от работа, че не им остава много време за семейството. Масло от джинджифил, кориандър или резене ще им помогне да забавят темпото.

ТЕЛЦИТЕ обичат много да се трудят. За да се избавят от стреса, ще им помогнат ароматите на босилек и карамфил. Капнете няколко капки от тези масла във ваната или в аромалампата и от умората ви няма да остане нито следа.

БЛИЗНАЦИТЕ трябва да се научат да релаксират. Пълни с енергия, те така се увличат по нещо, че забравят за съня и почивката. Капнете във ваната няколко капки масло от кориандър, маточина или чаено дърво, вдишайте със затворени очи и мислете за нещо хубаво.

РАЦИТЕ се уморяват много от честите гостувания и на работа се чувстват отпаднали. Да получите нов запас от енергия ще ви помогне ароматът на грейпфрут, иланг-иланг или розмарин. Добавете във ваната няколко капки от едното масло и веднага ще разберете, че няма неразрешими проблеми, а животът е лесен и прекрасен.

ЛЪВОВЕТЕ получават вдъхновение и творчество от аромата на лаврово дърво, сандалово дърво и кипарис. Масаж с тези масла е много полезен за царствената и едновременно с това нежна натура на Лъва. Тези аромати подпомагат раждането на нови оригинални идеи и повишават самооценката.

ДЕВИТЕ са хора рационални и не бива да позволяват на чувствата да вземат връх над разума. Достатъчно е няколко минути на ден да вдишвате аромат на лимон, хвойна, розмарин или лавандула, за да разсеете напрежението и тревогите.

ВЕЗНИТЕ след парната баня трябва да използват кремове или лосиони за тяло, които съдържат масло от анасон или туя. Тези аромати провокират въображението и настройват за нов живот.

СКОРПИОНИТЕ вечно страдат от излишни страсти, кипящи в тях. И тук на помощ идва хладната вана с масла от кедър, кипарис или пачули. Наслаждавайте се на приятните аромати и мислете, как в живота ви настъпва спокойствие и успех.

СТРЕЛЦИТЕ са пълни с енергия, но в определени моменти трябва да спрат да слушат разума, а да обърнат повече внимание на чувствата. А за това ще им помогне масаж с масло от розмарин, черен пипер или кориандър.

КОЗИРОЗИТЕ се стремят постоянно към стабилност – и в дома, и в работата. Аромолампа с масло от портокал, мандарина или лимон е за тези, които не мечтаят за промени, а искат животът да тече бавно и спокойно.

ВОДОЛЕЙТЕ често страдат от безсъние. Затова за тях е по-полезно да правят водните процедури през втората половина на деня. Вземете със себе си в банята масло от герания или бергамот. Тези аромати ще ви помогнат да забравите за проблемите си, ще ви успокоят и ви изпълнят с удоволствие.

РИБИТЕ, за да постигнат усещане за щастие и хармония, трябва да се концентрират върху себе си, върху своите чувства. Напълнете ваната с гореща вода, добавете няколко капки масло от лимон, мента или евкалипт и правилното решение ще дойде от само себе си.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории