Последни Рецепти
Последни Статии

Подправки за по-добър имунитет

Добавено в Подправки

Добави към моето меню

Подправки за по-добър имунитет

В традиционната индийска медицина аюрведа подправките се използват за повишаване на имунитета и защита от прпстудни заболявания.
Това са черен пипер, босилек и джинджифил. Затова е хубаво да включваме тези подправки в рецептите, които приготвяме, като профилактика и лечение на простудните заболявания.

Трябва да се избягват студените напитки и храна. Ако храната е била, съхранявана в хладилник, тя може да бъде затоплена в микровълнова фурна, без това да се отрази на нейните вкусови качества.

Подправките босилек, джинджифил и черен пипер активизират защитните функции на нашия организъм. Имунната система укрепват и богатите на витамини плодове и зеленчуци.

Other posts tagging «аюрведа»

Other posts tagging «имунитет»

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории