Последни Рецепти
Последни Статии

Ястие с агнешки дреболийки

Добавено в Великден

Добави към моето меню

Пържени агнешки дреболии в масло и подправки
рецепта Йовка Лукова

Рецептата участва в кулинарния конкурс Да празнуваме заедно пролетните празници от Великден до Гергьовден с награди от Crock-Pot Bulgaria и жури – едни от най-добрите кулинарни блогари

ястие агнешки дреболийки

Пържени агнешки дреболии в масло и подправки

Необходими продукти:
Дреболийките от агънцето,
1/4 от ребърцата,
250 гр краве масло,
сол,
черен пипер,
кимион,
мащерка,
риган

Начин на приготвяне:
Дреболийките се нарязват и се слагат да се пържат в маслото.
Когато се изпържат се овкусяват с подправките,преди това ако е необходимо излишната мазнина се оцежда.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории