Ястие с агнешки дреболийки
Добави към моето меню
Пържени агнешки дреболии в масло и подправки
рецепта Йовка Лукова
Рецептата участва в кулинарния конкурс Да празнуваме заедно пролетните празници от Великден до Гергьовден с награди от Crock-Pot Bulgaria и жури – едни от най-добрите кулинарни блогари
Пържени агнешки дреболии в масло и подправки
Необходими продукти:
Дреболийките от агънцето,
1/4 от ребърцата,
250 гр краве масло,
сол,
черен пипер,
кимион,
мащерка,
риган
Начин на приготвяне:
Дреболийките се нарязват и се слагат да се пържат в маслото.
Когато се изпържат се овкусяват с подправките,преди това ако е необходимо излишната мазнина се оцежда.