Последни Рецепти
Последни Статии

Диетата на Монтиняк

Добавено в Uncategorized

Добави към моето меню

Диетата на Монтиняк

Издателсвто France-Presse разпространи новината, че на 22 август 2010 г. във френския град Анмас на 66 години е починал известният диетолог Мишел Монтиняк.

Кой е той и защо е така популярна диетата на Монтиняк
Бъдещият световнозивестен диетолог в своето детство и юношество е страдал от затлъстяване. Получава висше образование в областта на политическите и социлани науки, но се увлича по фармацефтика. Изучава всички начини за отслабване, изпитва различни диети и препарати за отслбване върху себе си.
През 70-те години на 20 век провежда много изследвания и създава диета, основана на разграничаване на продукти, съдържащи липиди и въглехидрати по време на едно хранене. Благодарение на тази диета сам Монтиняк успява за няколко месеца да отслабне с 15 кг.

На български могат да се намерят следните книги на Мишел Монтиняк
Слаби завинаги
Френската диета
Методът Монтиняк – здравословно отслабване

m-1

Това е фундаментална книга на известния диетолог Мишел Монтиняк, резултат на дългогодишни проучвания и практическо прилагане. Гликемичният индекс – е понятие, което авторът популяризира през последните 20 години. Методът Монтиняк гарантира висока ефективност в намаляването на теглото и възстановяването на жизнеността. Той ще осигури необходимата мотивация за постигане на целите ви – отслабване и поддържане на теглото.
Методът Монтиняк се прилага с голям успех. Той се развива и обогатява благодарение на опита на хиляди практикуващи лекари от цял свят.
Общият тираж на книгите на Мишел Монтиняк е над 50 милиона. Издадени са в 43 страни, преведени са на повече от 25 езика.
През последните 20 години около 50 милиона души станаха последователи на метода Монтиняк.

Френският диетолог Мишел Монтиняк залага на храните с нисък гликемичен индекс. Неговата диета много прилича на средиземноморската диета. Препоръчана е от Световната здравна организация и Харвардския медицински факултет. Може да й се доверим.

m

следва продължение –
Същност на диетата на Монтиняк

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории
  • Uncategorized