Последни Рецепти
Последни Статии

Как различните зодии си поръчват храна?

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Искаме нещо вкусно, но да дойде бързо и порцията да е щедра… В днешно време възможностите за поръчване на храна са толкова много, че доста често направо ни объркват, когато се опитваме да решим какво да ядем.

Хранене според зодиакалния знак

restorant pix 2

А как зодиакалният знак определя навиците ни в поръчката на храна? Отговор на този въпрос дава foodpanda (като една от най-големите компании за поръчка на храна в Европа те могат да обработват големи потоци от данни и остава в сила правилото – ако статистката казва нещо, то вие може да сте в процента на грешка, ако дадено твърдение не се отнася за вас, но описва дадена група)

Огнени зодии – Овен, Лъв, Стрелец
Огнените зодии избират и поръчват храна изключително бързо, в рамките на не повече от 10 минути. Обикновено знаят още от предния ден какво ще бъде менюто им за следващия. Тъй като са огнени, грилът, такос и бургерите са сред любимите им поръчки.

Земни зодии – Козирог, Телец, Дева
Земните зодии определено поръчват бавно храна, разглеждат цялото меню и често се спират на вкусна паста с богат сос. Също така специално място в сърцето на земните зодии заема френската кухня. Какво и да поръчат, то винаги трябва да се съчетава добре с вино.

Въздушни зодии – Везни, Водолей, Близнаци
Въздушните зодии се наслаждават на необичайна храна. Когато поръчват хапване, те винаги се спират на най-нетрадиционното в менюто.

Водни зодии – Рак, Скорпион, Риби
Водните зодии обичат романтичните заведения и храни. Те поръчват изтънчени, елегантни ястия, поднесени по най-добрия начин. Техният избор е бавен, като се изчитат внимателно всички съставки в менюто. Често избират гурме кухня.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории