Последни Рецепти
Последни Статии

Коледно парти

Добавено в Uncategorized

Добави към моето меню

Коледно парти

Средата на декември е забързано време. Да се привършват задачите за годината, да се купуват подаръци, а вечер да намерите време и за коледното парти. Това са няколко идеи, неща, които не трябва да правите на фирменото парти, основни, но ако ги пренебрегнем последствията може и да са лоши.

koleda sveshti apple

Да прекалите с пиенето
На празник алкохолът е нещо нормално, но трябва да бъдем внимателни с него и да си знаем мярката. Как ще се чувстваме на другия ден пред колегите, ако прекалим с алкохола? Затова внимателно с алкохола, по-добре чаша вино за тостовете. И не отивайте гладни на коледно парти.
Как да не се напием

На коледното парти общувайте
Всеки има свои предпочитани колеги, но празничното парти е възможност да разговаряте с колеги, с които не се виждате всеки ден

Има и други теми освен работа на парти
На празнично парти има други теми за които да се говори освен за работа. Празникът е един от малкото моменти в които може да не говорите с колегите си на тази тема, утре отново ще бъдете в офиса заедно.

Добрият тон
Да отидеш на парти, където хората се събират за да се забавляват и да споделят постигнатото с чаша вино, не е място където да излеете вашата негативна енергия. Недейте да клюкарствате или да се оплаквате. Лесно може да развалите празничната атмосфера, а чута фраза да ви създаде неприятности.

Фирменото парти е фирмено
А не възможност да поканите колкото се може повече приятели за да се възползват от безплатна храна и напитки. В някои фирми има традиция на парти да се канят и бивши служители, така че ще има хора, с които да се запознаете и да прекарате една интересна вечер.

Има ли дрес код за партито
Когато се организира парти от HR отдела може да реализират и някоя интересна идея. Затова внимателно прочетете поканата си, ако нещо не ви е ясно, питайте, за да не се окаже на мястото в уречения час в някоя нелепа ситуация.

На парти се общува
Ако сте срамежлив или неуверен в себе си, то подгответе се предварително. Набележете си теми, които може да са интересни и за вашите колеги за неангажиращ разговор. Някоя добре казана наздравица или точен комплимент може да ви освободят от напрежението и да станете интересна личност за гостите.

Благодарете на организаторите
Не си тръгвайте нито пръв, нито последен от парти. Когато си тръгвате намерете начин на благодарите на организаторите за вечерта.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории
  • Uncategorized