Последни Рецепти
Последни Статии

Лунна диета април 2013

Добавено в Диети

Добави към моето меню

Лунна диета април 2013

Април е художник голям. Успява да преобрази всичко в цвят зелен. Независимо дали започва с дъжд и ветрове, април е пролетен, слънчев и усмихнат. И захвърляме зимните дрехи и някак ни е по-лесно да вървим.
И разбира се, че ни се иска да сме във форма. Да ни харесват, самите ние себе си да харесваме затова как изглеждаме. Април е време, когато се замисляме за диета. И наистина природата ни дава своите пролетни дарове, които да включваме в менюто си – зелена салата с добавка на репички, зелен лук и чесън може да присъства всеки ден в менюто, а ако добавим парче риба на скара или 2 яйца – това си е цял обяд или вечеря. Коприва, спанак, лапад, лопуш също правят пролетно и здравословно менюто ни. Появяват се и първите ягоди.

пълнолуние
Пълнолуние, много красива Луна, снимка Диана Русева

За да бъдем във форма са необходими няколко неща, които, ако превърнем в свои навици ще бъдем във форма и ще се чувстваме добре
– Здравословно хранене
– Активно движение
– Позитивно мислене
– Хубав сън
И имаме един верен помощник
Лунната диета
Това са 4 дни в месеца, всяка седмица по един ден, когато сме на билков чай, прясно изцедени сокове – време, когато нашият организъм се пречиства

Лунни фази април 2013 г.
3 април 2013 – 07:37:40 ч. – последна четвърт
10 април 2013 – 12:36:30 ч. – новолуние
18 април 2013 – 15:32:12 ч. – първа четвърт
25 април 203 – 22:58:14 ч. – пълнолуние

Красотата на жената е простота, елегантност, чувственост…
Когато жената се намира в хармония сама със себе си и е вярна на своите принципи и ценности, тогава тя излъчва сияние. Женствеността не зависи от това в какво сте облечени или как изглеждате. Тя зависи първо от това как се чувствате.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории