Последни Рецепти
Последни Статии

Лунна диета юли 2013

Добавено в Диети

Добави към моето меню

Лунна диета юли 2013

Юли е! И дори да започва с дъжд и студ, това е лято, време за море, за разходки в планината, за пътуване, за откриване на нови хоризонти, време за почивка, за шарени рокли и за море.
И природата ни радва със своите дарове – плодове – череши, кайсии, праскови, нектарини, ягоди, малини и зеленчуците са в изобилие – краставици, домати и все повече стават тези, които може да откъснем в градината. През юли забравяме за рецептите, които искат дълго стоене край печката, самото време ни казва, че трябва да се радваме на една салата с пресни зелени подправки, отколкото на нещо приготвено с тесто или с тежък сос.
Юли е! време подходящо за разтоварващи дни в които можем да направим като изберем за основен продукт – някой от любимите ни плодове.
Има едно нещо, което е в сила за нашите планове – искаме да прекараме по най-добрия начин.
А затова е необходимо да бъдем в добра форма, а затова е необходимо да се чустваме добре и да харесваме свобсвтеното си тяло. И в това наичинание имаме един проверен помощник – Лунната диета

пълнолуние
Пълнолуние, много красива Луна, снимка Диана Русева

Лунни фази Юли 2013
8 юли 2013 – 10:15:33 ч. – новолуние
16 юли 2013 – 06:19:35 ч. – първа четвърт
22 юли 2013 – 21:16:37 ч. – пълнолуние
29 юли 2013 – 20:44:34 ч. – последна четвърт

Имаме 4 дни, по един за всяка седмица в който сме на вода, билков чай и прясно приготвен сок от плодове. Въпрос на желание, мотивация и ще бъдем в по-добра форма. И най-добре да не отлагаме, а да го превърнем в навик, защото няма по-добро начало от сега
“Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година да стане лято и цял живот да са щастливи.”
Умберто Еко

Забавлявайте се, харесвайте вашия ден, как минава и какво се случва в него! Лято е!

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории