Последни Рецепти
Последни Статии

Великденско предястие “патенце”

Добавено в Великден

Добави към моето меню

Великденско предястие “патенце”
рецепта Гергана Ламбрева

Рецептата участва в кулинарния конкурс Да празнуваме заедно пролетните празници от Великден до Гергьовден с награди от Crock-Pot Bulgaria и жури – едни от най-добрите кулинарни блогари

pate starter

Великденско предястие “патенце”
За 1 бр.
3 сварени картофа,
1 сварено яйце,
1 с.л сирене
сол на вкус
чипс
половин маринована чушка
2 зърна черен пипер

Приготвяне:
1.Пасираме картофите, рендосваме яйцето, добавяме сиренето, посоляваме и разбъркваме до получаване на еднородна смес.
2.Оформяме тяло и глава на патето от готовата смес.
3.Слагаме черен пипер за очи.
4.От чушката изрязваме крачета и езиче на патето, а от чипса слагаме крила ,опашка., човка и за перушина на главата.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории