Печено агнешко
Добави към моето меню
Печено агнешко
рецепта Светла Михайлова
Рецептата участва в кулинарния конкурс Да празнуваме заедно пролетните празници от Великден до Гергьовден с награди от Crock-Pot Bulgaria и жури – едни от най-добрите кулинарни блогари
Привет
Неможем да минем без агнешка вкусотийка на масата за Гергьовден – нали ???
Ето и предложението ми :
Печено агнешко
Продукти:
агнешко месо
сол, олио, чер пипер
червен пипер
връзка пресен лук
пресен джоджен
Приготвяне
От изредените подправки правя марина, в която овалвам порцийките агнешкото месо и наливам чаша вода.
Редя в тава, покривам с фолио и пека в загрята фурна за час и половина – два.
А за да е по-препечено, към края на процеса – махам фолиото и запичам за тази хрупкава коричка.
Да ви е вкусно