Последни Рецепти
Последни Статии

Печено агнешко

Добавено в Великден

Добави към моето меню

Печено агнешко
рецепта Светла Михайлова

печено агнешко

Рецептата участва в кулинарния конкурс Да празнуваме заедно пролетните празници от Великден до Гергьовден с награди от Crock-Pot Bulgaria и жури – едни от най-добрите кулинарни блогари

Привет
Неможем да минем без агнешка вкусотийка на масата за Гергьовден – нали ???
Ето и предложението ми :

Печено агнешко

Продукти:
агнешко месо
сол, олио, чер пипер
червен пипер
връзка пресен лук
пресен джоджен

Приготвяне

агнешко печено 1

От изредените подправки правя марина, в която овалвам порцийките агнешкото месо и наливам чаша вода.
Редя в тава, покривам с фолио и пека в загрята фурна за час и половина – два.
А за да е по-препечено, към края на процеса – махам фолиото и запичам за тази хрупкава коричка.

Да ви е вкусно

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории