Последни Рецепти
Последни Статии

Пълнени шницели

Добавено в Ястия с телешко

Добави към моето меню

Пълнени шницели

500 г кайма
2 филии сух хляб
4 тънки филийки пушено филе
1 яйце
2 – 3 с.л. олио
1 каф. ч. прясно мляко
4 с. лъжици галета
щипка индийско орехче
сол и черен пипер на вкус

Махат се корите на филиите хляб и се размачкват с прясното мляко.
Прибавят се каймата, индийското орехче, сол и черен пипер.
Начуканите шницели се намазват от едната страна с белтъка на яйцето, а отгоре се слага парче от пушеното филе. Върху него нареждаме от сместа с хляба. Навиваме на рула и завързваме с конец.

Жълтъкът се разбива с олиото и малко сол.

Потапяме в сместа рулата, овалваме в галета и пържим до златисто. Сипваме малко вода и задушаваме 20 минути.

Поднасяме с много салата или пържени картофки

Other posts tagging «шницели»

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории