Последни Рецепти
Последни Статии

Сирене под капак

Добавено в Аламинути, Българска кухня, Ястия с яйца

Добави към моето меню

Сирене под капак
рецепта вариант на Сирене по шопски

продукти за 4 гювечета
2 глави кромид лук
400 г сирене
4 люти чушлета
4 яйца
1 ч.ч. доматен сок
50 г кашкавал

Рецепта за сирене под капак
• В гювечетата се разпределя на дъното нарязания на ситно кромид лук
• Разпределя се натрошеното сирене, налива се по 2-3 с.л. доматен сок, слага се 1 люто чушле и се чуква по едно яйце
• Гювечетата се слагат в студена фурна и се пекат около 15 мин, изваждат се, поръсват се с кашкавал и се връщат да се запекат
По желание може да добавите и колбас

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории