Последни Рецепти
Последни Статии

Кафе с масло

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Кафе с масло – нова панацея в борбата с наднорменото тегло
Сега привържениците на здравословния начин на живот добавят към ароматната напитка не мляко, не сметана, а масло. Такова кафе спомага за по-бързо изгаряне на мазнини и води до намаляване на теглото.

Как да приготвим Бронирано кафеkafe maslo

Рецептата за кафе с масло „Bulletproof Coffee” е предложено от знаменития американски експерт по здравословно хранене Дейвид Аспри. По време на своето пътешествие в Тибет той дегустирал една от традиционните напитки – чай с масло от мляко на як. След ред експерименти с познати напитки и различни мазнини стигнал до извода, че идеална смес за избавяне от наднормено тегло е смес от кафе и масло. Най-подходящо се оказало рафинирано кокосово масло 9само няколко капки) или краве масло (без съдържание на сол).

Кокосовото масло се оказва полезен продукт при борба с много болести и затлъстяване

Скоро този необичаен начин за приготвяне на ароматната напитка става доста популярен в Америка и Англия. Дейвид Аспри е уверен, че тази напитка зарежда с енергия за 6 часа, позволява да се борим с чувството за глад и кара организма по-интензивно да разгражда мазнини, като ги преобразува в енергия.
Това по-калорично кафе, в сравнение с обикновеното, има необичаен, специфичен вкус. Не са много тези, които се решават да го опитат. Някои твърдят, че помага при умора, че действа по-добре от зелен чай или смути. Други казват, че повишава нивото на холестерол в организма и, че не само не спомага за намаляване на теглото, а провокира заболявания на сърдечно съдовата система.
Вие бихте ли пили кафе с масло?

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории