Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп 2010

Добавено в Любопитно, Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп 2010
Всяка година очакваме с нетърпение наближаването на 1 януари. Новата година идва с нови надежди, нови планове и обещания. Народът е казал “Нова година – нов късмет“.

horo-2010

С настъпването на Новата Година имаме чуството, че животът започва на чисто, сякаш обръщаме нов лист на който пишем нашата съдба. Годините са кратки, дните дълги … въпросът е как да бъдем по-щастливи, по-успешни, по-здрави.

Ако знаем какво ни вещаят звездите за Новата година можем да изградим личната си стратегия за една по-успешна 2010 година.
Нека да погледнем в хороскопа за всяка зодия и да видим с какво ще ни помогне астрологичната прогноза.

За повечето хора 2010 с нищо не се отличава от предишните и следващите години – по-често глобалните процеси само отчасти влияят на нашите лични постижения и падения. От друга страна общите тенденции вълнуват всички. Какви ще бъдат те през 2010?

Годината ще запази общата тревожност и усещане за напрежение за което е виновно и тау-квадрат между трите планети Сатурн, Уран и Плутон. Отчасти това влияние се усеща още края на 2008, а пълната развръзка се очаква да настъпи през 2011 година, като по-скоро ще бъде благоприятно разрешение.

Негативното влияние на големите планети най-активно може да се прояви през юли, когато ситуацията на небето ще се усложни и от слънчево затъмнение. По това време може да се случат природни катаклизми, смяна на политическо управление, проблеми в икономиката. Решенията, вземати от политици и военни в този период могат да се окажат съдбоносни.

През цялата 2010 мозина ще изпитат чуството, че губят почва под земята, като по някакъв начин ще продължат да съществуват било по инерция или на края на възможностите си.

Несъмнено ще се формира ново мислене и отношение към живота, постепенно и неусетно ще се промени самата жизнена енергия. Уран, планетата на революцията и промяната, ще започне нов цикъл, с който ще завърши процеса започнал в 1920 г. Миналото ще вълнува все по-малко хора и все повече хора ще започнат да търсят нов път на развитие.

Уран покровителства новите технологии и открития във всички области, което вещае най-различни изненади. Възможни са и социални промени, приближаване към един по-справедлив световен ред.

2010 година е година на Слънцето. А това означава разцвет на културата, за много творчески личности 2010 ще бъде годината на звездния час. В същото време Юпитер в Риби обещава дългоочакваното възраждане на духовността. Благотворителността и филантропията ще намерят своите последователи.

Ако искате да попаднете в потока на промените бъдете разумни, скромни и последователни. Отворете сърцето си за новото, преосмислете своите житейски приоритети.
2010 – е година на възможност да станете един от тези, които творят бъдещето.
Времето на безотговорното потребителско отношение към живота изтича, чакат ни нови цели и идеи.

oven
Овен

telec
Телец

bliznak
Близнаци

rak
Рак

lion
Лъв

deva
Дева

vezni
Везни

scorpion
Скорпион

strelec
Стрелец

kozirog
Козирог

vodolei
Водолей

ribi
Риби

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории