Последни Рецепти
Последни Статии

Лунна диета август

Добавено в Диети

Добави към моето меню

Лунна диета август
август – море или планина, много слънце и изобилие от плодове

Някой би казал, че жените цял живот са на диета. Но дали е защото го искаме или защото от нас се очаква да бъдем слаби, стройни, красиви и уверени в себе си професионалисти. Да бъдем харесвани е като ключ, който гарантира социалната ни активност, щит срещу стреса и страха от провала. А диетата е като начин за постигане на тази цел. Затова много жени (и не само) ограничават храната си, спазват диети и се опитват да бъдат такива, каквито се очаква от тях.
Предимството на лунната диета, че е естествена. Тя не изисква нищо повече от това един ден в семицата, когато са лунните фази да бъдем на вода, чай и прясно изцеден фреш от плодове. А такива дни има в йога, книгите на Ал. Хей и Лидия Ковачева.
moon-8

Разтоварваши дни за лунната диета през август:
06 Август 2009, четвъртък, 03:55, пълнолуние
13 Август 2009, четвъртък, 21:56, последна четвърт
20 Август 2009, четвъртък, 13:02, новолуние
27 Август 2009, четвъртък, 14:42, първа четвърт

Любопитно, но факт през август датите на лунната диета са в четвъртък, което ни позволява да планираме на работното място един разтоварващ ден. Ако сме на почивка, особено в хотел all inclusive (от личен опит знам, че) е трудно да се устои на кулинарните изкушения, предлагани от готвачите. Все пак можем да се ограничим до плодове, плодов фреш и студен чай без подсладител и минерална/изворна вода.
Можем да включим изобилието от плодове на август – пъпеш, диня, праскови, грозде, ябълки в нашето хранене и да бъдем 3 дни на плодова диета.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории