Последни Рецепти
Последни Статии

Лунен хороскоп август

Добавено в Диети, Хороскоп

Добави към моето меню

Лунен хороскоп август

17 август, понеделник
Намаляваща Луна в Рак. Обърнете внимание на своето хранене – въздърхайте се от некачествена храна и внимавайте дали е свежа. Ограничете употребата на мазно, солено и кисело, както и на алкохол.

18 август, вторник

Намаляваща Луна в Лъв. Отличен ден за посешение на зъболекар и профилактика на зъбите и устната кухина. Препоръчват се разходки, време за четене на любима книга и водни процедури.

19 август, сряда
Намаляваща Луна в Лъв. Актуални са препоръките за вторник

20 август, четвъртък
Новолуние, Луна в Дева. Обърнете внимания на своето хранене – днес има смисъл да започнете диета или да направите разтоварващ ден. Опитайте се да мислите само за хубави неща, оставете настрани лошите мисли и не се преуморявайте.

21 август, петък
Растяща Луна в Дева. Актулано е това за предишния ден. Отлични време за всякакви козметични процедури. Това е добър момент за диета, здравословно гладуване и очистване на храносмилателната система. Този ден се препоръчва течностите да се ограничат, а ходенето на басейн да се отмени.

22 август, събота, 23 август неделя
Растяща Луна във Везни. Удачно време за всякакви козметични процедури. Време за диета или здравословно гладуване и почистване (детоксикация) на организма.

24 август, понеделник
Растяща Луна в Скорпион. В храната включвайте само натурални продукти. Изключете солените и киселите храни и подправки. Направените козметични процедури ще бъдат със засилен ефект през този ден. Басейн, сауна или плаж са другата препоръка за деня.

25 август, вторник
Растяща Луна в Скорпион. Препоръки като за понеделник

26 август, сряда
Растяща Луна в Скорпион.

27 август, четвъртък
Растяща Луна в Стрелец. Обърнете внимание на храненето си – ограничете алкохола и сладкото. Оптайте се да не се ядосвате за глупости.

28 август, петък
Растяща луна в Стрелец. Препоръките са като за предния ден.

29 август, събота
Растяща Луна в Козирог. Чудесно време за процедури за детоксикация на организма.

30 август, неделя
Растяща Луна в Козирог. Чудесно време за процедури за детоксикация на организма. Чудесна напитка за това е чай от мента. Можете да го приготвите от пакетче готов чай, може да наберете мента и да си приготвите само чая като запарите 1 с.л. нарязани на ситно ментови листа с 250 мл гореща вода. Ментата не само почиства, тя помага и акострадаме от запек и нормализара работата на храносмилателната система.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории