Последни Рецепти
Последни Статии

Рекорд по бързо отслабване

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Българин постави нов рекорд по бързо отслабване – с 40 кг за 10 дни
Браво на Здравко Дзанев, който приложи принципите на здравословното хранене и йога и отслабна. И на Иван Гарабитов, който го ръководеше в това начинание.

dzanev
(снимка dir.bg)

Един от най-тежките българи Здравко Дзанев подобри световния рекорд за здравословно отслабване. 39-годишният таксиметров шофьор е свалил над 40 кг само за 10 дни. Феноменалният резултат той е постигнал благодарение на специална програма, която включва йога упражнения, пиене на специален сироп за изхвърляне на токсините и дезинтоксикация на организма, както и процедури с апарат за матрично-ритъмна терапия.

Преди да стартира лечението си, Здравко Дзанев е тежал 268.3 кг при височина 1.92 м.
След 16 дни, през които е направил 10 процедури, вече е тежал 226 кг, успял е да отслабне точно с 42.3 кг, като талията му от 210 см е станала 176 см.
Дзанев преди е спял на фотьойл по 2-3 часа на денонощие, защото се задушавал, ако легне в хоризонтално положение. Сега вече спи в собственото си легло. И може да кара мотор и да се чуства кмомфортно в кола.
Предишният рекордьор по здравословно отслабване е Данаил Чернев. Преди 2 години, след 30 дни, той е смъкнал цели 60 кг. и от 297 е станал 237 кг.

Иван Гарабитов e заслужил треньор по борба, който от няколко години прилага собствена методика за лечение на наднормено тегло и различни заболявания.
Повече информация за Център “Гарабитов” отслабване с натурални продукти:
гр. Пловдив
ул. Академик Петър Динеков 10
Телефон: +359 32 696700

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории