Последни Рецепти
Последни Статии

правила за отслабване

Добавено в Диети

Добави към моето меню

Искате бързо да отслабнете? Да заветните 90-60-90 са цел, която иска своите жертви. Това са основни правила, малки техники, които могат да ви помогнат в това начинание.

Няколко правила за бързо отслабване
1. Калории
Всеки прием на храна не трябва да надвишава 400 калории.

rolls

2. Режим на хранене
Интервалът време между две хранения не трябва да бъде по-голям от 4 часа. Силното чуство за глад може да ни накара да изядем по-голямо количество храна от това, което е необходимо на организма ни.

3. Мазнини
Необходимо е да включваме в хранителния режим растителни мазнини (маслини, зехтин, царевично олио, ленено масло, сусамово, орехово) и колкото се може по-често да заменяме с тях животинските мазнини.

4. Стрес
Научете се да се справяте със стресовите ситуации, депресия и умората. Когато жената изпитва стрес организмът изработва хормон кортизол, който спомага за отлагането на допълнителни мазнини.

5. Групова поддръжка
Ако вашите приатели, хора с общи интереси ви подкрепят вие можете да достигнете по-добри резултати. Последни изследвания показват, че жените в мъжка компания се хранят по-малко, т.е. изяждат по-малки порции. Както и, че в мъжки колектив жените на диета се чустват по-комфортно и постигат по-добри резултати.

6. Дневник
Водете си дневник в който записвате какво сте яли и в какви количества, като записвате, както основните хранения, така и всичко допълнително между храненията. Това ще ви помогне да контролирате своето хранене.

Това са познати правила, които гарантират успех. Ако се спазват.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории