Ризото с гъби : Готварски, кулинарни рецепти
Последни Рецепти
Последни Статии

Ризото с гъби

Добавено в Ястия без месо

Добави към моето меню

Ризото с гъби

1 ч.ч.ориз
1 ч.ч. печурки култивирани (гъби)
2 с.л.масло
1 домат ( в сезона на доматите:)
сол, черен пипер, магданоз

по желание може да се добави 1 морков, 1 глава лук

за украсата – настърган кашкавал

Нарежете зеленчуците на дребно и запържете в голям съд. Добавете ориза още в началото. Разбъркайте добре до зачервяване. Добавете около 400 мл вода и оставете на бавен огън. Добавете подправките към края. След като е готов ориза (до 20-тина минути) сервирайте топло, като настържете отгоре кашкавал за вкус и украса.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории

1 Comment

  1. 1
    тео // July 26th, 2006 at 12:07 pm

    super e