Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп февруари

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп февруари 2010
Февруари или как да не повярваш в чудеса
14 февруари – чудесно съвпадение Свети Валентин и Китайската Нова Година – двоен повод за празнуване. Подарете усмивка, пожелание и подарък!
17 февруари – пълно съединение на Юпитер и Венера – нито един негативен аспект – просто великолепен шанс за признание в любов или да направите предложение. няколко дена след Свети Валентин, но да обичаш никога не е късно. Венера – това е желанието, а Юпитер – възможност да разкриеш себе си, защото човек е съвършено творение, прекрасно когато обича.
27 феврури – неделя – 14 ден на Луната. Според индуската астрология, ако в този ден гладуваш, а на следващия ден поднесеш на боговете плодове то в края на дните душата ти ще отиде в Рая.
Как да не повярващ в чудеса през февруари?!

Първата половина на февруари ще мине под влиянието на два аспекта на планетите с участието на Плутон. Единият от аспектите е квадратурата със Сатурн, което ще донесе стремеж за разрушаване на старото и отживялото. Вторият аспект е с Юпитер и може да подпомогне откриването на нови възможности. Това време трябва да се използва за постепенно изключване от личния живот на всичко, което пречи на вашето развитие, създава препятствия или понижава ефективността на вашия труд.
Възможно е и по-рано да сте се стремили към това, но обстоятелствата не са ви позволявали да осъществите замислененото. Сега ситуацията е различна. Трябва да се борите с всички негативни традиции, да работите върху подобряване на начина си на живот и само тогава ще можете да добиете желаното.
Ретроградното движение на Марс сега няма да бъде благоприятно за този процес, но ако се действа обмислено, постепенно и последователно този период може да бъде използван за плавно личностно развитие.
Трябва да се отбележи, че резките действия сега могат да поедизвикат противоположен ефект.
За личните взаимоотношения първата половина на февруари е много благоприятна. Ще можете с уважение да се отнасяте към личното пространство на своята половинка и да поддържате едни равноправни отношения.
През първата половина на февруари също така лесно ще успеете да установите нови контакти. Сега те може да започнат като дружески, но много скоро могат да прерастнат във взаимна симпатия.
Положителният аспект между Марс и Сатурн във втората половина на февруари ще донесе възможност за последователно и разумно действие. В този период също можете да получите награда за минал труд. А бездействие и мързел или неорганизираност, случили се в миналото може да бъдат проявени наяве от обстоятелствата и дори могат да доведат до неприятности и загуби.

oven
Овен
През февруари представителите на Овен ги очаква късмет в творческата дейност. Сега можете да си поставите за цел да постигнете резултати в дадена област и да реализирате желаното. Това е добър месец и за духовно развитие.
Късметът ще бъде през цялото време с вас в личния живот, дори ако проявявате някаква непоследователност в дадена посока. Най-важният фактор за успех през февруари е вашата устременост да постигнете сериозни отношения с вашата половинка. Съществуващите романтични връзки през февруари може да се укрепят и да се увеличи привързаността и така връзката да премине на друго качествено ниво.
В продължителните връзки сега трябва да се избягват неспоследователните постъпки, но не изключвайте романтиката и разнообразието.
Щастливи дни: 7, 8, 17, 18, 19, 26, 27.
Трудни дни: 3, 4, 10, 11, 24, 25

telec
Телец
Разположението на звездите през февруари ще донесе на родените под знака на Телец нови знания и опит, които могат да изменят плановете за бъдещето или да донесе свежи идеи и нови планове.
През целия февруари във вашия живот може да се появят и немалко нови хора, някои от които ще станат ваши приятели или партньори. Кръгът на вашите познати ще се увеличи, като е възможно да има хора от други градове и страни.
През месеца също така ще можете да решите успешно битови въпроси. Периодът е подходящ за ремонт в дома, подобрения на бита или гомямо почистване на дома, което е най-удачно да бъде планирано за средата на месеца.
Щастливие дни: 1, 2, 10, 11, 20, 21, 28.
Трудни дни: 5, 6, 12, 13, 26, 27.

bliznak
Близнаци

Февруари може да донесе големи промени в живота на родените под знака на Близнаци, но само, ако истински се стремят към промяна. Ако през този месец почуствате някаква неудовлетвореност от своето сегашно положение то може да си поставите за цел да го промените. При достатъчно упоритост и интензивен труд ще можете да постигнете желаната промяна.
През февруари ви очаква и активен социален живот. Ще имате възможност и за флирт и за романтични срещи. Може да започнете и нова връзка, възможно е да го направите и символично – 14 февруари е чудесен повод за такова начало.
Щастливи дни: 3, 4, 12, 13, 14, 22, 23.
Трудни дни: 1, 2, 8, 9, 15, 16, 28.

rak
Рак
Последният зимен месец за родените под знака на Рак е благоприятен период за пътуване. Сега, благодарение на вашите пътувания, ще можете да разширите вашия кръгозор. Ако пътувате заедно с вашата половинка – това е чудесна възможност за подобряване на личните отношения.
Февруари е много подходящ период и за обучение, за получаване на нов жизнен опит, в това число и в любовните отношения.
Февруари може да ви донесе и финансова стабилност. Вашите доходи през този месец може и да не нарастнат, но при усърдна и старателна работа заслужена награда в материален еквивалент ще достигне до вас.
Това е време на възможности за плавно увеличения на вашите доходи и постепенно подобряване на материалното положение.
Щастливи дни: 5, 6, 15, 16, 24, 25.
Трудни дни: 3, 4, 10, 11, 17, 18.

lion
Лъв
Разположенеито на планетите през февруари може да донесе на типичните представители на Лъв промяна в работата. Сега вероятността да получите по-добро предложение е голяма. Но преди да го приемете обмислете добре, ще имате достатъчно време затова. Вашият интимен живот също може да се преобрази.
Ако искате да се вслушате в съвета на звездите то обърнете внимание не на количеството контакти, а на тяхното качество.
Периодът е подходящ за начало на занимания със спорт. През февруари, вероятно ще искате да водите по-активен физически начин на живот. Кратките пътувания ще станат чести във вашия живот.
Жизнената ви позиция през февруари ще бъде по-активна.
Щастливи дни: 7, 8, 17, 18, 19, 26, 27.
Трудни дни: 5, 6, 12, 13, 20, 21

deva
Дева
Февруари ще донесе на родените под знака на Дева късмет в любовта и като следствие много романтични моменти. В съществуващите към момента отношения трябва да се добави динамика и емоции, което ще ви позволи да видите нови перспективи, да преоткриете и задълбочите отношенията между вас и вашия любим. През този месец ще можете да върнете онази страст, която е характерна за началото на една любовна връзка. Ще имате шанс още веднъж да изпитате тези силни емоции и то с проверен партньор.
Не са изключени и нови запознанства. Броят на вашите поклонници или поклоннички ще се увеличи, което може да доведе и до интересни ситуации. Положителното е, че ще можете да изберете най-достойния или най-достойната и да започнете с този човек на чисто сериозни отношения.
Щастливи дни: 1, 2, 10, 11, 20, 21, 28.
Трудни дни: 7, 8, 15, 16, 22, 23

vezni
Везни
Февруари може да донесе на родените под знака на Везни много работа, но едва ли това ще им бъде в тежест. Сега, когато работите, ще можете да получавате професионален опит, благодарение на който да се чуствате по-уверен на пазара на труда.
Месецът е подходящ и за ремонт у дома. Сега можете да направите вашият дом едно по-комфортно и уютно място, като ще успеете да се справите с ремонта и без търсите майстори.
Отношенията с приятелите ще станат по-динамични. Сега в приятелските отношения може да се появи и момент на конкуренция, който ще ви стимулира да работите още по-целеустремено над себе си, за да бъдете на едно ниво с групата от която искате да бъдете част.
Щастливи дни: 3, 4, 12, 13, 14, 22, 23.
Трудни дни: 10, 11, 17, 18, 24, 25

scorpion
Скорпион
На родените под знака на Скорпион разположението на планетите през февруари ще донесе много възможности за флирт или просто за приятно общуване. Сега ще можете да се запознаете с хора, които са ви интересни и има какво да научите от тях или хора, които са ви симпатични. Ако в този момент нямате интимна връзка е възможно някое от тези запознанства да премине в нещо повече.
Февруари е прекрасен период за всякакъв вид интелектуално творчество. Сега можете да участвате в различни конкурси. Вашата творческа енергия може да бъде насочена и към възпитанието на децата. Педагогическите умения и времето прекарано с вашите деца може да бъде като игра или разговор с детето.
Може да бъдете по-упорити в постигането на своите цели,като се стремите и към последователност, за да не пилеете вашата енергия напразно.
Щастливи дни: 5, 6, 15, 16, 24, 25.
Трудни дни: 12, 13, 20, 21, 26, 27.

strelec
Стрелец
През февруари родените под знака на Стрелец ще могат успешно да разрешават въпроси, свързани с придобиването или продажбата на недвижими имоти. Такива сделки може да се окажат много сполучливи и печелевши. Ако сте планирали да продадете или да купите апартамент, къща или гараж периодът 3-15 февруари е подходящ.
Отношенията ви с колегите сега може да се окажат по-наситени и по-сериозни. По-често ще ви се случва да обсъждате философски проблеми от еволюцията на Вселената до мотивацията в човещките отношения. А това неминуемо ще промени отношението ви към живота.
Февруари е подходящ за обучение и нови знания. Самият процес на обучение ще бъде по-ефективен в група, затова различни курсове сега ще ви бъдат полезни. И още едно предимство – при работа в група ще можете да откриете нови приятели и съмишленници.
Щастливи дни: 7, 8, 17, 18, 19, 26, 27.
Трудни дни: 1, 2, 15, 16, 22, 23, 28.

kozirog
Козирог
За родените под знака на Козирог февруари ще донесе увереност в общуването. Сега ще бъдете красноречиви и убедителни, хората ще се вслушват във вашето мнение и ще ви приемат за надежден, а понякога дори и за авторитетен източник на информация. Затова през този месец ще бъде важно да оправдаете оказаното доверие. Това е месец благоприятен и за смели и решителни постъпки, които да подпомогнат постигането на поставената цел. Сега в някои ситуации може и да се рискува, но рискът трябва да е обмислен. Не по-малко важно е да бъдете последователни в своите постъпки – в противен случай вашите постъпки могат да изглеждат нелепи, а и полза няма да има от тях.
Щастливи дни: 1, 2, 10, 11, 20, 21, 28.
Трудни дни: 3, 4, 17, 18, 24, 25

vodolei
Водолей

Родените под знака на Водолей в този месец ще могат да решат много от своите финансови и материални въпроси. Активно използвайте интуицията и предишния си опит за вземане на правилно решение в дадена област. Не си заслужава да говорите за вашите финансови дела и материално пложение – колкото по-малко околните знаят за вас толкова по-благоприятно ще се подредят събитията за вас.
По-активен, но и по-малко последователен ще бъдете в личния си живот. Сега може да видите нови перспективи, а също така може и да задълбочите вашата връзка. За много неща ще разчитате на вашия партньор, затова самостоятелност без външна помощ няма да проявите по начина по който очаква вашата половинка.
Щастливи дни: 3, 4, 12, 13, 14, 22, 23.
Трудни дни: 5, 6, 20, 21, 26, 27.

ribi
Риби
Февруари ще донесе на родените под знака на Риби много оптимизъм и увереност в собствените сили. Вие ще бъдете пълни с енергия, нови планове и идеи и задължително ще се опитате да реализирате част от замисленото. Важното е, че през този месец може да разчитате в своите начинания на помощта на приятели и съмишленици. Разположението на планетите през февруари е такова, че можете да се заемете с проблемите, свързани с вашето здраве. Периодът е подходящ за профилактика и интензивно лечение.
През февруари може да работите активно на работоното си място, както и по нови проекти. Ако бъдете последователни в своята работа ще можете да решите най-важните задачи и да постигнете висока производителност на труда.
Щастливи дни: 5, 6, 15, 16, 24, 25.
Трудни дни: 1, 2, 8, 9, 22, 23, 28.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории