Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за седмицата 10 – 16 юли

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 10 – 16 юли 2006 година

Тази седмица е пълнолунието.(11 юли, вторник, 05:04 ч.) За всеки от нас през тези дни на пълнолунието става очевидно, доколко успешно върви животът ни през текущия отрязък от време и как в действителност стоят нещата с това, което сме инициирали преди седмица или две. Вече може да се види някакъв предварителен резултат.
Дните на пълнолунието се характеризират с повишена емоционалност, неуравновесеност. Растенията се активизират, ние самите се изпълваме с емоции. Онези, които в началото на седмицата преживяват силни емоции, се освобождават от напрежението, околните обаче попиват всичко това в себе си. Помислете как да се отпуснете сами така, че да не навредите на околните. Това е въпрос на култура.
В позитивен план влюбените са преизпълнени от чувства, сега е моментът да поговорят за бъдещето. В началото на седмицата е особено трудно да скрият своите истински намерения. Активизира се и деловият живот – сключват се договори и контракти. С други думи – животът кипи във всички свои прояви.
На всички – успешна седмица!

ОВЕН
Предстои ви да преживеете много напрегната и ефективна работна седмица. Вашата жизнерадост и енергия само ще нарастват. Сега вие имате толкова сили, че си струва само да поискате и можете да постигнете невиждани резултати. Сега е моментът за начало на мащабни начинания. Съревнователният дух ще доведе спортисти и предприемачи до победа. Онези, които водят юридически дела, много бързо ще ги доведат докрай. Повечето от вас ще поемат върху себе си организаторски и координационни функции в голям или малък колектив, което ще повиши авторитета ви. Подобряват се отношенията с противоположния пол, всеки флирт има шансове за успех. През тези дни някои ще се влюбят, други ще укрепят съществуващите отношения, включително и съпружеските. Материалното положение ще се подобрява, при това не толкова за сметка на редовната заплата, колкота за сметка на изгодна сделка или успешно стечение на обстоятелствата. Най-интензивен живот ви очаква в сряда и четвъртък.

ТЕЛЕЦ
През тази седмица голямо значение имат придобивките от семеен мащаб и дребните подаръци, които ще получавате и подарявате. Това ще направи живота ви приятен и комфортен. Изгодни са операции с имоти и различни ценности, особено за онези, които се занимават с това професионално. Парите, при това големи, сами идват в ръцете ви. Но и ще харчите повече, отколкото ви подсказва разумът. Може да направите дългове. Впрочем, сега моментът е благоприятен за получаване на кредит, който да вложите в сериозен бизнес. Животът ви предлага алтернатива – вие или имате нещо общо с големи пари или ще се завъртите във водовъртеж от страсти. Увлечения и флирт през тези дни лесно прерастват в силно чувство. Както е известно, сериозните отношения никога не са лесни и веднага възникват трудности. В четвъртък можете да разчитате на късмета си, а в петък и събота събитията и настроението са крайно противоречиви.

БЛИЗНАЦИ
Жените флиртуват с пълна сила и лесно съблазняват силните и влиятелни мъже. Мъжете са в центъра на вниманието на обществеността. Журналисти и посредници през тези дни могат да разчитат на изключителни контакти и договори. В съпружеския живот е настъпил период на страсти, възможно е да са с отрицателен знак. Това дава острота на усещанията, поставяйки едновременно под заплаха вашата независимост. Сега вашите партньори, съперници и най-вече врагове са значително по-силни от вас и ще ви окажат натиск или ще се опитат да ви поставят в зависимост. В по-лошия вариант – ще искат да ви смачкат и подчинят изцяло. Затова пък можете да придобиете влиятелен партньор, от който също ще се окажете в зависимост, но с лична изгода. Най-благоприятни във финансово отношение дни са петък и събота. Дайте си сметка откъде идва печалбата за вас – дали тя засилва вашата зависимост от партньора или кредитора.

РАК
На мнозина от вас през тази седмица ще се наложи да се проявят като истински работохолици, стриктно контролиращи себе си и подчинените. Не е изключено обаче някои от Раците по силата на обстоятелствата да се окажат без никаква работа, вероятно е и неразположение неизвестно поради какво. Впрочем, вашето финансово положение сега е толкова силно, колкото това изобщо е възможно, затова ще се решат и много други проблеми. Изгодно е да се занимавате с маркетинг в особено големи мащаби. Кариерата на онези, които имат икономическа специалност или се занимават с търговия, сега върви нагоре. Личният живот остава абсолютно затворен за странични очи. В началото на седмицата е трудно да се избегне емоционалното избухване и разправиите с роднини и случайни познати. Юлското пълнолуние е най-“препълнено” през годината, както и януарското. Имайте предвид това и се контролирайте. В сряда успешни са битовите покупки. Четвъртък е доста конфликтен ден, въздържайте се. Събота е най-добрият ден за вземане на сериозни решения и тяхното огласяване.

ЛЪВ
Всички вие и особено онези, които са родени в средата на август, неудържимо се стремят към определена цел. Диктаторският ви стил на поведение и командна роля се изглаждат само с възпитание. Периодът е подходящ, за да вземете властта в свои ръце там, където са вашите интереси. Всичко, което ви засяга лично, вие възприемате сега много емоционално, смятате го за ръководство към незабавно действие. Интересно е съчетанието на зависимост от обстоятелствата и напористост! Вероятно, вие отстоявате собствения си интерес в “предложените ви обстоятелства” и сте принудени да прилагате целия си арсенал от способности, сила на духа и властност. Сега вие сте онзи, който действа и постига, променяйки тактиката от гъвкава и уклончива през миналата седмица до твърда и последователна през тази седмица. Девизът: “Да отстоя своите интереси” се оправдава. Вие имате прекрасен приятел и съмишленик, който ще ви подкрепи във всичко. Преломен ден е четвъртък.

ДЕВА
Волно или неволно, вие се връщате към дейности и планове, които сякаш бяха вече изпълнени, и към хора, които бяха с вас през юни. Възникнала е необходимост да преразгледате и анализирате нещо на друго, по-дълбоко ниво. Това, с което сте заети и за което сте загрижени сега, ще остане актуално до средата на август. Едва след това ще можете малко да се отдалечите от ангажиментите си и дори да излезете за две седмици в отпуск. Старите ви приятели и познати сега играят за вас важна роля. От тях зависи вашето настроение и здравословно състояние. Върви им на онези от вас, които са се оказали в добър колектив, те се чувстват съвсем комфортно. От отношенията ви с колектива сега зависи вашата самооценка и усещането, че сте си на мястото. Според резултатите от последните месеци имате шанс да получите извънредно възнаграждение. Това също ще повиши настроението ви. Ако изпитвате неудовлетвореност от своето положение, тя ще се прояви максимално в четвъртък като скрит или явен конфликт на работното място. Главното е обаче в семейството всичко да е наред.

ВЕЗНИ
Непреодолима сила ви тегли на път и именно там вие рискувате да се окажете в критична ситуация. Бъдете внимателни и когато сте зад волана – за вас това е зона на повишена опасност, дори в по-голяма степен, отколкото през миналата седмица. Юридическите дела вземат такъв обрат, върху който вие не сте в състояние да влияете, можете само да се починявате на неизбежното. Ако сте влюбени и вашата любов е далече, разиграва се оживена епистолярна връзка. Най-силна е позицията на онези, които са въвлечени в културно-педагогически и политически процеси. Вие лесно заемате ролята на лидер в екипа и управлявате с твърда ръка. Частните ангажименти през тази седмица е възможно да отстъпят пред обществените и онези, които са свързани с кариерата ви. Впрочем, в понеделник и вторник вие с удовлетворение ще можете да се убедите, че в дома ви всичко върви както трябва, че имате здрав тил.

СКОРПИОН
Сега вие последователно и непреклонно отстоявате нещо важно за самите вас и това ви се полага по длъжност, съгласува се с вашите убеждения. Лесно постигате сътрудничество с хората, които са ви нужни, те се превръщат в сигурни партньори. Вие лесно уговаряте с околните най-доброто решение на възникващите проблеми. Нещо повече, ако в професионалните ви задължения влиза решаването на конфликти, сега се справяте с това блестящо. Отношенията ви с противоположния пол са интензивни и взаимно удовлетворяващи. Дори да играете ролята на Дон-Жуан, за момента всички са доволни. Колкото и да ви увличат личните отношения, ангажиментите, свързани с кариерата ви, са по-важни. Сега можете да заемете съответните височини и да получите ролята на командващ. Не е задължително тя да е формална, а по-скоро става дума за реална. В това е и същността на вашия характер – вие сте прекрасен “сив кардинал”, често пъти скромно, но умело манипулиращ своето обкръжение. Сега всичко се получава по най-добрия начин.

СТРЕЛЕЦ
Настъпил е решителният момент на раздвижване, засягащо повишаване на образованието, юридически и задгранични въпроси. А така също и близките взаимоотношения. При мнозина всичко това се преплита. Някои ще съумеят да преодолеят затворените преди това митнически бариери, други ще постъпят във ВУЗ, трети ще завоюват сърцето на любим човек. Цялата, дълго концентрирана енергия, сега е насочена към най-важното дело. Вие сте така ангажирани с всичко това, че околните само напразно ще изразходват сили да ви преубеждават, особено ако сте родени в средата на декември. Настъпил е часът да проявите своите качества на трибун, на изразител на колективните интереси, на политик. Всичко се получава достатъчно дипломатично и вежливо, но натискът е такъв, че никой и нищо не можа да устои. Вашата смелост и самоувереност в скоро време ще ви позволят да станете изтъкнат деец в своята област. Силата ви трябва да е с благи намерения, иначе ще разрушите всичко, с което се заемете, включително и себе си.

КОЗИРОГ
В момента здравето ви не е идеално и вие не бива да се отдавате на излишества или напротив, да се претоварвате с ангажименти. Бъдете умерени във всичко. Сега вие повече от когато и да е, сте зависими от обстоятелства и хора, които са около вас, например от съпруг/а. От какъв характер е тази зависимост, ще стане ясно в понеделник, вторник и сряда, когато емоциите ще бликат под лъчите на пълната Луна. Ако това са позитивни емоции – всичко е отлично. Ако не е така – причината сама ще се покаже. Остава ви само да си направите изводите. А това вие умеете. Финансовото ви положение е нормално. Може да се появи и допълнителен източник. Но и разходите са неоправдано големи. Ако ви е писано да живеете сега с дългове или да издържате накого, в следващите дни това ще се прояви и ще стане източник на психическо напрежение. Регулирайте бюджета си, за да не съжалявате. Денят, изпълнен с най-много емоции, е понеделник. В сряда е възможно да сте с понижено самочувствие, нисък тонус.

ВОДОЛЕЙ
Вие сте настроени на сътрудничество в любовта и бизнеса и това придава темпо на всички ваши дейности. Всичко, което сега създавате, има жизнена сила и е ефективно. Осъществявайте онова, което ви се струва важно в близките години. Следва да търсите контакти с влиятелни хора. С тяхна помощ можете да постигнете всяка цел. Вие сте напълно конкурентноспособни и привлекателни за партньорите си. Анализирайте и се постарайте да отстраните всички обективни затруднения, които ще се проявят в сряда. В петък това е възможно да сторите по финансов път, а в неделя – чрез връзките си. В събота абсолютно всичко решават финансите. Това е труден ден, съсредоточете се. Помнете, че независимо от обективните трудности, през тази година вие се изкачвате нагоре. Всеки си има свой социален таван и вашата задача е да го приповдигнете или да откриете люк за следващия етаж. Действайте напористо.

РИБИ
Взаимната зависимост на успехите в кариерата и домашните обстоятелства през тази седмица е очевидна. И тази зависимост е благоприятна. Работата позволява да подобрите семейните обстоятелства, а това на свой ред влияе положително на вашата работоспособност. Ако това не е така, в петък вие ще се почувствате недобре и сте в състояние да извършите необмислена, груба постъпка с непредсказуем резултат. Да се надяваме, че именно в този ден ще имате приятни изненади. Честолюбието е това, което сега ви движи и създава трудности в отношенията ви с ръководството. Сега вие сте най-висшият си съдия и ви е много трудно да се подчинявате на когото и да е. Най-добре се чувстват онези, които са независими в работата си. През тази година нагласата към успех и голяма доза оптимизъм ще ви осигурят социален ръст, който ще продължи и през следващата година. Вярвайте в късмета и способностите си.

Както и през миналата седмица продължава оживлението в политиката и икономическата сфера. Хората, дори тези, които не участват в политиката, но имат силен потенциал на ръководители, получават допълнителна енергия, стимул и израстват в кариерата. Този борчески, командирски дух ще се прояви почти във всеки от нас с отговорни постъпки, отличаващи се с особена смелост и самоувереност. Кога, ако не сега?
От друга страна, по-често възникват явни и неявни политически конфронтации, масови протестни акции. Да си припомним, че през тази седмица е пълнолунието. Това ще засили масовите недоволства и всякакви други емоционални прояви, ще засили нестабилността на борсите. От друга страна, за всеки от нас през тези дни на пълнолунието става очевидно, доколко успешно върви животът ни през текущия отрязък от време и как в действителност стоят нещата с това, което сме инициирали преди седмица или две. Вече може да се види някакъв предварителен резултат. Дали той ще ни хареса или не е друг въпрос.
Дните на пълнолунието се характеризират с повишена емоционалност, неуравновесеност. Растенията се активизират, ние самите се изпълваме с емоции. Онези, които в началото на седмицата преживяват силни емоции, се освобождават от напрежението, околните обаче попиват всичко това в себе си. Помислете как да се отпуснете сами така, че да не навредите на околните. Това е въпрос на култура. Природните катаклизми също се засилват по време на пълнолунието – през тази седмица това са по-скоро пожари и взривове, отколкото наводнения, но капризите на природата са непредсказуеми. А за да не се случват взривове и пожари – е във властта на всеки човек. Необходима е организираност и отговорност. С голям ентусиазъм се изливат масови недоволства и просто хулиганства, а това трябва да имат предвид властите и съответните органи на реда.
В позитивен план влюбените са преизпълнени от чувства, сега е моментът да поговорят за бъдещето. В началото на седмицата е особено трудно да скрият своите истински намерения. Активизира се и деловият живот – сключват се договори и контракти. С други думи – животът кипи във всички свои прояви. На всички – успешна седмица!

Н. Чиркова

Other posts tagging «хороскоп»

Other posts tagging «horoscope»Other posts tagging «хороскопи»Other posts tagging «седмичен хороскоп»Other posts tagging «хороскоп за седмицата»Other posts tagging «horoskop»

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории