Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за седмицата 19 – 25 юни

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 19 – 25 юни 2006 година


През тази седмица в космическата симфония се променят едновременно няколко теми. Смяната на космическите мелодии води до промени в потока от събития. Нестабилността на ситуациите, установяваща се в началото на седмицата, е гарантирана. Ако искате да вземете добре премерено решение, да заемете изгодна позиция, изчакайте до четвъртък, когато всичко ще стане по-определено.

ОВЕН
За вас сега е много важно хората около вас да оценят високо вашите усилия, способности и организационен порив. За да постигнете целта си, вие може да пренебрегнете избора на средства, което впоследствие да навреди на репутацията ви, имайте предвид това. Не украсявайте истинските причини за собствените си постъпки пред самите себе си – иска ви се да контролирате онези, които обичате, и да получите удоволствие от играта като такава, независимо в какво се състои. Любов, деца, хазартни игри и творчески пориви – ето това ви привлича и в същото време усложнява живота ви. Област на особена отговорност сега са вашите привързаности и увлечения. Последствията са еднакво възможни от една погрешна стъпка или бездействие. Бъдете предпазливи, преценявайте постъпките си. Постъпвайте не като дете, а като човек, помъдрял от живота. Това означава да не натискате едновременно газта и спирачките.

ТЕЛЕЦ
Онези финансови събиия, които са променили в началото на юни вашето благосъстояние в плюс или минус, са формирали ситуацията за цялото лято. Дали тя ви харесва или не, едва ли ще можете вече да я промените съществено. Задоволявайте се с това, което е, и тихомълком се гответе за нови решителни постъпки през септември. Повечето от вас през това лято ще печелят достатъчно, от няколко източника. Но ще ви бъде трудно да контролирате и планирате своите разходи. През тази седмица може да се каже, че животът ви ще тече достатъчно благополучно – общуването с приятели и роднини ще бъде позитивно. На някои от вас ще им върви в учението, на други им предстои кратко, сравнително успешно пътуване. Най-хубавите дни за вас са четвърътк и петък. Тогава планирайте да направите нещо полезно. Ако имате дългове или трябва да покриете задължителните вноски, погасете всичко до четвъртък, за да не не си затруднявате живота по-нататък.

БЛИЗНАЦИ
Първата половина на седмицата крие неприятности – например среща с представители на силови структури (КАТ) или директно насилие от страна на хора и обстоятелства. Пазете се, не се впускайте в необмислени пътувания и не нарушавайте закона. Онези, които отбелязват рожден ден през тази седмица, трябва да се придържат към тези съвети през цялата година. Има и още едно предупреждение: едва ли вашето участие в масови мероприятия ще се отрази позитивно на вашата кариера, социално положение и здраве. В материално отношение всичко е в ред: ще имате известни постъпления на средства, може да са благотворителни. В службата ситуацията е напрегната – не бива да влизате в конфликт с ръководството и колегите. Близките ви роднини волно или неволно може да попречат на осъществяването на вашите най-близки планове, не им се сърдете. Избягвайте ситуации, които пораждат дебати, но не се дърпайте от интелектуална дейност.

РАК
Засега вие се чувствате достатъчно спокойно и комфортно, независимо от доста напрегнатата финансова ситуация. В най-добрия случай, вие спестявате или инвестирате свободни средства в ценни вещи. По-зле е, ако материалното ви положение се влошава толкова силно, че това усложнява семейните ви отношения. Финансовото ви положение ще е ваша постоянна грижа до следващото лято, а през тази седмица – ще ви тревожи особено силно. Търсете възможност да спечелите пари в областта на правото или в областта на маркетинга, предприемачеството. За някои от вас финансовите трудности ще станат тласък за израстване в кариерата или скандал с ръководството и смяна на работата. Дали това се отнася и за вас, ще разберете в началото на седмицата. Четвъртък не е най-успешният ви ден. Сряда и петък ще са много по-спокойни. Когато правите плановете си за седмицата, имайте предвид това.

ЛЪВ
Упорит труд, настойчивост и търпение – ето цената, която вие ще трябва да заплатите за бъдещото си благополучие. Дано всички трудности през тази седмица ви закалят и тренират, повишат, а не понижат самооценката ви. Вашата сила сега е в правилната тактика. Постигнатото веднага укрепвайте. Пазете здравето си. Сърцето ви работи с повишено натоварване. Запазете своята принципност и не загрубявайте от жизнените проблеми. През тази седмица те ще се проявят с максимална сила, но и шансовете ви да ги преодолеете са много повече. По отношение на своите близки не бъдете прекалено агресивни и напористи. Ако през тези дни възникне конфликт с началството, уредете го по мирен начин, за да не се наложи да напускате работа. Да започвате работа на ново място или друго важно нещо, означава да се поставите в крайно неизгодни условия. Изчакайте малко.

ДЕВА
В началото на юни в живота ви са се случили непредвидени събития и те са определили хода на събитията до септември. Сега, планирайки лятната почивка и заниманията си, се налага да имате предвид новите обстоятелства. Тези обстоятелства могат да бъдат щастливи или трагични – абсолютно скъсване на съпружеските или деловите отношения. Вие не бива да забравяте, че в следващите години няма да успявате да планирате и спазвате равномерно темпо в живота си. Вие сте влезли в период на непредвидени обрати на съдбата. Отношенията и деловите договори не са надеждни. В живота ви сега има тайна, касаеща децата или любовно увлечение. Вие сте готови да заемете жертвена позиция. През тази седмица може да се окаже, че жертвата не е по силите ви и да предизвика във вас състояние на самота и изоставеност. Постарайте се да излезете сред хора, веднага ще се почувствате много по-леко. Още по-добре ще е да заминете за кратка почивка на морето. Ако пълноценен отдих не ви е възможен, организирайте си малък празник от петък до неделя.

ВЕЗНИ
Доста напрегната е обстановката около роднини, пътувания или органите на реда по пътищата и границата. Дали се каните да пътувате далече или наблизо, до четвъртък ще ви преследват дребни или по-големи неприятности. Ако колата ви е стара, оставете я за основен ремонт, за да избегнете неприятностите. Преди петък не е желателно да тръгвате на път извън страната. Ако сте сред онези, които участват в информационни войни, в следващите дни те ще разнообразят живота ви. Всичко, което се случва, така или иначе ще спомага за вашата популярност и известност в обществото. Най-успешен ден в това отношение е петък: можете да сключвате делови и семейни съюзи – те ще са плодотворни. Към края на седмицата, дори през почивните дни, се появява възможност да се преуспее в обществото, в кариерата. Онези, които празнуват сватбата си, могат да се надяват, че семейството им бързо ще повиши социалното си равнище.

СКОРПИОН
През тази седмица се създава преломна ситуация в кариерата, в семейните отношения. Ще се случат важни събития, за някои от вас – позитивни, за мнозина – усложняващи живота им. Същността им е в това, че вашият социален статус се привежда в съответствие с вашите способности. И ако сте разочаровани от резултата, значи амбициите ви са превишавали вашия потенциал. Трудно ви е? Разбира се. Но всичко може и трябва да се преживее. При това не всички Скорпиони масово освобождават заеманата от тях длъжност или не получават онова, за което са се борили през последните месеци. Най-трудно е положението на родените в началото на ноември. С каквото и да се занимавате сега, ако го правите с желание и отговорно, това ще бъде вашето призвание за следващите години. Дори ако това е отглеждане и възпитание на дете. Само не бъдете прекалено пристрастни към обекта на своето въздействие.

СТРЕЛЕЦ
Сега вие дърпате някои конци и можете да се проявите като талантлив кукловод. Макар че много ви привличат други страни или работата с чужденци, сега това не е най-плодотворното направление. То може да погълне всичките ви сили и да поиска още. Ако пък имате нещо общо с политически, юридически или обществени процеси, които през тази седмица са се активизирали, можете да направите “име”. Важното е само да запазите душевното си равновесие и чувството си за хумор, което е свойствено за вас. На онези, които се стремят и работят за получаването на висше образование, през тази седмица ще им бъде особено трудно. Материалното положение изисква икономии, но принудителните разходи са неизбежни. В края на седмицата вие започвате да се освобождавате от някои грижи и на душата ви става по-леко. През следващата седмица ще се появят привлекателни възможности, гответе се да не ги изпуснете.

КОЗИРОГ
Вие решително отстранявате препятствията и късате всичко, което ви пречи във вашите близки взаимоотношения. Това се отразява и на финансовата ситуация – или ще претендирате за чужди блага, или ще защитавате собствени. Каквото и да е, вие ще демонстрирате способности на пробивен и напорист човек, понякога плашещ околните със своята сила. Не е изключено да сте мотивирани от желанието си да защитите своето достойнство, да постигнете онова, с което после ще можете да се гордеете. С една дума, определена доза тщеславие е горивото, което ще ви кара да се движите целеустремено напред, преодолявайки собствените си страхове и нерешителност. В края на седмицата ще се появят позитивни обстоятелства. През следващата седмица вие трябва активно да ги използвате, това ще ви открие широки перспективи. Най-успешният ден през тази седмица е петък – всичко ще е благополучно.

ВОДОЛЕЙ
Сложността на обстоятелствата достига своя максимум. Особено трудно ще бъде на родените в края на януари и началото на февруари. Едновременно с проблемите идва и желанието ви да решите всичко с един замах. Мнозина ще се поддадат на тази съблазън. Обстоятелствата ви натрапват съперничество и конфронтация не само в работата, но и в личните отношения. Бракът на мнозина от вас през тези дни се подлага на особена проверка на издръжливост. Дано ви стигне мъдростта и търпението, за да запазите важните за вас договори и отношения. За тази цел си струва да се откъснете за малко от професионалните си и други стремежи и да обърнете внимание на онези, които са до вас. Най-трудният ви ден е сряда. Много по-благоприятно е положението на нещата при родените в средата на февруари – и у дома, и в службата те запазват доброто си разбирателство с околните. А това заглажда другите затруднения. В четвъртък всички могат да стигнат до съгласие със своето обкръжение.

РИБИ
Най-големите ви трудности през тази седмица ще бъдат свързани със службата – конкуренция с равни на вас, конфликт с началници и подчинени. Онова, за което сега вие изразходвате сили, няма пряко отношение към кариерата ви, дори малко й вреди, но подобрява материалното ви положение. Често пъти ни се налага да жертваме нещо. През цялата седмица работата ще е толкова много, че е важно да подредите правилно приоритетите си. Работата ви дава сега толкова добър доход, че е трудно да се откажете от него, а силите и работоспособността ви намаляват съществено. Най-трудно ще ви бъде да запазите нужното ниво в сряда. Пазете здравето си. Особено важно е да разпределят своите сили правилно онези, които вече не са млади и страдат от хронични заболявания: възможни са кризи. Най-благоприятният ден през седмицата е четвъртък. Насрочвайте за този ден деловите си и романтични срещи, повишавайте тонуса си. В петък сте прекалено нервни и от това ще страдат най-близките ви.

Other posts tagging «хороскоп»

Other posts tagging «horoscope»Other posts tagging «хороскопи»Other posts tagging «хороскоп за седмицата»

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории