Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп 4 – 10 декември 2006

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 4 – 10 декември 2006

ОВЕН
Ентусиазмът, повишената енергичност и безграничната вяра в себе си, които ви изпълват вече не една седмица, трябва да дадат своите плодове. Препятствията, които през миналата и в началото на тази седмица се изпречваха на пътя ви, вие преодолявате с чест. Или те просто се разсейват. Отваря се простор за вашата предприемчивост. Дошло е време да се решават стратегическите задачи и вие ще ги решите блестящо, ако не се разпилявате. Избирайте си най-престижните цели, вдигайте високо летвата на своите претенции, вие ще се справите с всичко. Разбира се, не за една седмица, но едно начало именно сега може да стане най-успешното. А целият декември и цялата следваща година ви предоставят нови възможности. Дерзайте, не мързелувайте. В понеделник избягвайте конфликтите и неразумната суетня. Най-хубавите дни за вас през тази седмица са петък и събота.

ТЕЛЕЦ
През тази седмица вашата финансова и делова позиция е много изгодна. При всички ситуации не играйте на дребно, осигурете си сериозна и дългосрочна перспектива. Това касае както вашата делова активност, така и сериозните лични взаимоотоншения. Високата степен на организираност, трезвата оценка на ситуацията, възможностите на партньорите и собствените ви потребности ще ви помогнат. Деловите хора могат изцяло да разчитат на своя предприемачески нюх. Повишава се вероятността за успешен личен или делови съюз с влиятелен човек, близък до структурите на властта или крупни финансови структури. Вие може да заемете силна позиция във всеки от предлаганите ви договори. Не се изключва и брачен съюз, който скоро ще повиши социалното ви положение.

БЛИЗНАЦИ
В понеделник и вторник вие все още сте в плен на рутината, преодолявате станалите вече почти обичайни спънки. Качествена промяна на ситуацията ще стане в петък. Започва да се разширява кръгът от хора, с които общувате, в дългосрочна перспектива. Това става за сметка на появяването на влиятелни и известни хора около вас. Вие можете да разширите своите делови и лични контакти за сметка на чужденци, ангажименти в чужбина. До петък обаче все още сте потопени в рутината на делничността. Съветът ми е да завършите всичко, което може да бъде завършено, за да си развържете ръцете, да си освободите време за широка публична или преговорна дейност. Успешен старт на този вид дейност ще бъде даден в края на седмицата. Дали това ще бъде преднамерено или спонтанно, не е важно – възпримете случилото се като начало на продължително разширяване на вашия хоризонт. Заобиколете се с влиятелни и интересни хора, те ще ви потрябват в скоро време и през следващата година.

РАК
В сферата на бита се наблюдава неравномерно разпределение на енергиите – работа има много – ако имате интерес от нея, в дългосрочно перспектива можете да преуспеете съществено. Това може да бъде повишаване в длъжност, съществено подобряващо благосъстоянието ви. Не всички съществени събития стават за една седмица. Всичко едва започва и началото е повече от оптимистично. Не търсете промените някъде встрани, те са пред очите ви. Домашните грижи носят най-оптимистичен потенциал. Излишният делови ентусиазъм с времето може да засили хроничните заболявания, затова включете в програмата си за следващите седмици и месеци качествено подобряване на здравето. Средства ще се намерят. Какъв е реалният потенциал на вашия организъм е лесно да се провери: оценете своето състояние в сряда, четвъртък и петък. Надявам се, да сте изпълнени с оптимизъм.

ЛЪВ
В началото на седмицата ще ви занимават дребни, но необходими домашни и разни други ангажименти, които ще ви изглеждат принудителни. Към края на седмицата вие ще трябва да ги приключите, за да си развържете ръцете и да бъдете готови да се посветите на любимото си занимание. Това може да е всичко, дори работа, обаче такава, която ви носи истинско увлечение, радост от творчеството и усещане за собствената си ценност. Много от преживяното от вас за последните две години ще отмине изцяло, тежкото ще стане не толкова значимо. Вие влизате в поток от ентусиазъм, в живота ви идват бодростта и радостта. Някои ще усетят живота си пълен и чрез силна и ярка любов. В живота не всичко е идеално, но хубавото явно става повече. В скоро време ще се появят предвестниците на подобряването на нещата в перспектива за година напред. Най-хубавият ден за тази седмица е събота.

ДЕВА
Изглежда Космосът е решил да се заеме с благоустройството на вашия дом и с разширяването на фундамента на вашия бизнес. Впечатлението е такова, че енергията на Космоса е насочена към изграждането на стартовата площадка, от която вие скоро ще се отправите към покоряването на нов връх в живота си. Постарайте се да не пропуснете времето, определете за себе си главната цел за следващите години, започнете да правите нещо. През следващата година някои ще се преместят в по-хубаво жилище, в друг район, други ще се оженят, ще родят деца, ще направят кариера. Началният импулс се натрупва сега, важното е да не се закъснее и да не се прибърза. В края на седмицата вие ще почувствате особен прилив на ентусиазъм. Проверете себе си – от какво е предизвикан той и към какво е насочен. Там е и онова благо, което вие ще можете да придобиете в близките месеци. Най-успешният ден за седмицата е петък.

ВЕЗНИ
Рязко е нараснала вашата психическа енергия, личностният ви потенциал, който не можете да размените на дребно. Вашата магическа привлекателност привлича към вас и хора, и пари, и власт. Ако поискате, в следващите дни можете да дадете тласък на дълбоки промени в живота си.
Вие винаги сте били на страната на надеждността в деловото и лично партньорство и сега този критерий става основополагащ. Дайте предпочитанието си на надеждните стари приятели и партньори и ще имате сила и власт. Не гонете бърз резултат: придвижването към поставената цел сега ще бъде бавно, но сигурно. Дръжте всички конци в ръцете си. В работата ви сега най-ефективно от всичко ще осъществявате организационно-комуникативната функция. До средата на декември натоварването в това отношение само ще нараства. Очаква се и голяма активност, свързана с много движение – пътувания, срещи, чисто делово общуване.

СКОРПИОН
Дошло е времето съществено да повишите нивото на своето благополучие. Въпросите, свързани с финансовата независимост, стават най-актуални. Важно е не просто да печелите пари, а качествено да повишите своя социален статус и авторитет в професионалната среда и обществото. Не изпускайте възможностите, които задължително ще се появят в скоро време. Добрият старт не е венец на успеха, но е негова немаловажна съставна част. И материалната съставляваща не е единственият ваш стимул. Социалният престиж и почит са онези вътрешни мотиви, които сега са моторът. Възможностите за самореализация многократно нарастват, стига да са налице лични способности и желание да се постигне нещо. Разходите все се увеличават, което също е и добър показател за раст на жизненото равнище. Ако заработвате парите си благодарение на търговска дейност или в областта на правото, това е най-плодородната нива. Впрочем, вие можете да се трудите където и да е, стига само да съумеете да стъпите здраво на краката си.

СТРЕЛЕЦ
През тази седмица шестдесет процента от космическата енергия се излива върху вашите души и главите ви. Хубаво ли е това или лошо? За кого – как. От излишен потенциал човек може и да се разболее, да извърши маса глупости, но може и лесно и бързо да промени собствения си живот към по-добро, а заедно с това и живота на хората, които са му близки. Рязко нараства самооценката, претенциите към живота, вие вдигате високо летвата на собствените си постижения. Сега важното е да не се прекали, защото съдбата може да удари болезнено по самолюбието ви. Ясно е, че сега не сте предразположени към самокритика. И не трябва. Научете се да разбирате от половин дума намеците на съдбата и да не се обиждате, че не всички ваши желания се удовлетворяват или се удовлетворяват не веднага. Иска ви се всичко веднага, и колкото може повече, независимо за какъв аспект от живота става дума. Разумът обаче диктува, че не ни се дава всичко, което искаме. Бъдете уверени, че вие ще получите достатъчно в близките седмици и месеци. Важното е да издържите. Както и по-рано, високо е напрежението на чувствата, на емоциите. Тази страна на живота дори е по-важна и по-интензивна от интелектуалната.

КОЗИРОГ
Сега не ви е лесно откровено да се самоутвърждавате, да сте пред очите на всички. Ако трябва нещо да постигнете, по-добре го правете не директно, а косвено, заобиколно, надигравайки интересите на другите хора, но придържайки се твърдо към своята позиция. В порив на безкористност вие може да изгубите чувството си за мярка, а после да се ядосвате, че просто ви експлоатират, без да отчитат вашите интереси. Постарайте се грамотно да балансирате между самопожертвованието и собственото ви здраве, самолюбието и интересите. Ако в неделя бъдете доволни от себе си и околните, значи сте се справили с тази задача. Ще се наложи да се сблъскате и с конфиденциална информация: или да я разкриете, или да я запазите. И затова може да изглеждате така, сякаш имате “едно наум”. Като цяло и изобщо, жизнената ситуация макар и да не се набива в очи, е достатъчно благоприятна: вие леко можете да се избавите от това, което ви тежи. При желание може да възникне тайна любовна връзка. При жените вероятността да заченат е повишена.

ВОДОЛЕЙ
През тази седмица няма да ви се налага да се напрягате свръх сили. Вие ефективно използвате силата на колектива, способностите и възможностите на приятели и меценати. Заемайки позицията на човек, само косвено влияещ върху ситуацията, и все пак намиращ се на преден план, вие ще постигнете много. Като частно лице вие по-добре се чувствате на обществена работа, отколкото в семеен кръг. Раждат се и грандиозни планове, вие с лекота се впускате във всякакви големи и по-дребни авантюри. Вашата искряща екстравагантност и креативност поразява и привлича околните. Сега вие сте блестящ играч в отбора. Онези, които имат достатъчен личностен потенциал за сериозна социална роля, в скоро време ще преуспеят в много свои планове, безусловно опирайки се на колектива. Стрелците ще ви донесат сега най-големите дивиденти.

РИБИ
Вие се намирате в най-нестабилен жизнен ритъм: всичко е неустойчиво, много неща се променят. Животът обещава много, твърде много, но в същото време проверява бързината на реакцията, съобразителността, желанието и умението за вписване в новата ситуация. Четвъртък е най-интересният и многообещаващ ден през тази седмица – всички промени са положителни. Ако няма промени, значи вие вече сте намерили своето оптимално място в строя. Стратегическите цели и задачи за вас сега са по-важни от всичко: суетата не трябва да закрива перспективата. Главният въпрос на дневен ред е възможно ли е да се осъществи в следващите три години кариерен и социален растеж, в какво направление да става движението. Не си струва да се бърза с избора, през декември Съдбата ще направи съответните намеци. Най-близката ваша задача е да се ориентирате в общи линии. Събитията в понеделник и вторник ще помогнат частично да я разберете.

Енергийният фон на седмицата е доста напрегнат. Потокът от събития е нестабилен – прилича на буен планински поток, отколкото на пълноводна река в равнината. Във всеки един момент може да се очаква неочакван обрат в събитията. Повишена е вероятността и за извънредни и доста опасни ситуации в най-различни сфери на живота. До четвъртък не бързайте да вземате важни решения – те няма да бъдат окончателни или ще донесат големи тревоги. Ритъмът на живот на Стрелците и Рибите е най-нестабилен – всичко е неустойчиво, много неща се променят. Животът проверява бързината на реакциите им и умението им да се вписват в нова ситуация.
Както и преди високо е напрежението в чувствената, емоционална сфера на живота. Трябва да си давате сметка, че сега този аспект на живота е по-важен и интензивен от интелектуалния. Проверете себе си – в състояние ли сте да бъдете достатъчно разумен и спокоен човек? Ако това не е така, отложете важните постъпки, докато не станете отново здравомислещ. Впрочем, има хора, които винаги живеят на пориви и с емоции; в сегашната ситуация те се чувстват като риба във вода.

Хороскоп 4 – 10 декември 2006

Other posts tagging «хороскоп»

Other posts tagging «horoscope»Other posts tagging «хороскопи»Other posts tagging «седмичен хороскоп»Other posts tagging «хороскоп за седмицата»Other posts tagging «horoskop»

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории