Последни Рецепти
Последни Статии

хороскоп 13 – 19 ноември 2006

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 13 – 19 ноември 2006

ОВЕН
През тази седмица се трупа напрежение в деловите и съпружески отношения, ако в тях не са достатъчно добре отрегулирани въпросите, засягащи пари и имущество. Мнозина от вас сега постигат материално благополучие за сметка на заеми, банкови влогове, покупко-продажба на имущество. Но данъците и принудителните плащания могат да създадат грижи. Парите и ресурсите на други хора спомагат за вашето процъфтяване и едновременно с това създават грижи. Повишената войнственост и съперничество са насочени към изостряне на ситуацията и активно взаимодействие с партньорите, във всеки случай без компромиси. Вие сте спортист или воин във всяка ситуация, дори в личен план. Своеобразно бойно поле ще станат и съпружеските отношения. Най-напрегнати ще бъдат почивните дни. Това няма да развали настроението на всички Овни, понеже мнозина от вас обичат именно интензивните отношения.

ТЕЛЕЦ
Сега вашата задача е да изградите правилно взаимодействието с околните. Много е трудно да си изясните личните отношения: те са объркани, но много интензивни. Искат да ви командват, да ви покорят. При деловите хора са се появили няколко партньори, които се съревновават помежду си. Най-перспективното предложение ще се появи съвсем скоро. Ако сте страна в съдебно дело, краят му се вижда, при това вероятно ще бъде успешен за вас. Ако се занимавате с публична дейност, ще се появят едновременно няолко договора и делови партньори. С една дума, вие сте в центъра на събитията, търсят ви. За спокойствие не може да става и дума. По отношение на семейството и роднините през тази седмица върху вас лежи обременяващо задължение или ангажимент. Към края на седмицата ще се справите благополучно с тях. В петък вие вече ще чувствате, че душата ви се отваря и лети.

БЛИЗНАЦИ
Продължава напрегнатият период в службата. Тече проверка на вашето търпение и професионализъм. Налага се нещо да се преправя или да се въртите в кръг от омръзнали дейности и ситуации. В петък ще ви бъде особено сложно, работата може неочаквано да спре. Но през следващата работна седмица всичко ще застане по местата си по най-прекрасен начин. За да изкарате седмицата леко и непринудено, трябва да проявявате натиск заедно с дружелюбие, изпълнителност да съчетавате с независимост, а в приятелска беседа да поднесете на шефа си нова, интересна идея. Ще ви сметнат за уникален специалист. В новата ситуация или при смяна на ръководството се дръжте скромно: По-голямата част от достъпната ви информация засега не си струва да обнародвате. Някои от вас в последно време предпочитат да работят у дома или вършат нещо допълнително към основната си работа, интензивно се грижат за някого от семейството. Това също ви напряга.

РАК
Каквото и да правите през тази седмица всичко носи елемент на увлекателна игра и драматичен спектакъл, дори интензивните любовни преживявания. В последно време вие пламенно се стремите да реализирате свои стари желания и много от тях се осъществяват. Трябва да кажа, че доста от тези желания са свързани с власт, кариера. Честолюбието ви подбутва към постижения, както при добър спортист. В тази ситуация има и риск, и най-различни преживявания. Вие сте на вълната на дълбоки чувства, а творческите личности се вдъхновяват от тях. Успехът идва във вид на почести и звания в остра конкурентна борба. Да се живее не е скучно. Отличен стимул за вас са и децата, ако имате такива. Текущата седмица приключва един от най-интензивните и успешни периоди в живота ви. Ако за изминалите седмици и месеци вие не сте се възползвали от даровете на съдбата, ще се наложи сега да ги чакате няколко години. Да се надяваме, че през тази година сте изпитали любовта, успеха и добре сте се позабавлявали.

ЛЪВ
Вие продължавате да влагате много сили и енергия в семейството, а близките ви отговарят със същото. Ако вашият темперамент изисква интензивни, достатъчно негативни отношения с домочадието, сега вие напълно ги получавате. Борейки се за власт и любов в семейството, не забравяйте, че любов не се завоюва, а властта понякога отдалечава от нас хората, които са ни близки. Ако пък използвате своите сили конструктивно, вие вероятно сте се заели да ремонтирате дома си или ще го построите отново, ще го напълните с красиви и полезни вещи – и физически, и духовно. Онези, които се занимават с недвижими имоти, през тази седмица имат шансове за успех. Особено изгоден ще бъде за вас имот в чужбина или вила в провинцията. Най-интензивни за Лъвовете ще се окажат почивните дни. Ако в събота и неделя се чувствате комфортно, поздравления – в семейството ви цари пълно щастие!

ДЕВА
За онези, които са родени в края на август, началото на септември, тази седмица, както и миналата, могат да станат период на дребни сблъсъци в съпружеството, когато личната свобода не се съгласува с изискванията на брачните отношения. При това свобода търси, най-вече вашият партньор. При мнозина са се установили неформални отношения, които не ви изглеждат сигурни, и вие се опитвате да въведете “правила в играта”. Въпреки всичко, в живота ви сега съществените промени са малко, битките са с тактическо значение. Ако се е случило нещо важно, то се е случило през септември, а нови обрати в събитията следва да очаквате не по-рано от декември, а може би дори през март. Така че не съжалявайте много за своите партньори – както делови, така и брачни и поддържайте добри отношения със съседи и колеги.

ВЕЗНИ
Парите и ресурсите на други хора както и досега продължават интензивно да “издигат” вашето икономическо положение. Съществена полза могат да ви донесат заеми, наследство и продажба на имот. Деловите партньори или някой от близките ви може да стане за вас източник на благосъстояние. Във всички ваши парични въпроси задължително участват други хора – с тях трябва да изградите тесни, взаимосвързани отношения. А да се направи това не е лесно, тъй като тези отношения са доста нажежени. Трябва да се признае, че в началото на седмицата вашите любовни или съпружески отношения преживяват не най-добрите си времена, а това ви потиска, но в края на седмицата всичко ще се оправи. Има опасност да похарчите повече, отколкото сте спечелили в някакво нереално начинание или да ви се досвиди да вложите средства в надежден проект, предвиден за реализация в далечно бъдеще. Това обаче изцяло зависи от вашия характер.

СКОРПИОН
Разкрепостеност и увереност в себе си си остават ваши отличителни черти. Вие винаги сте пред погледите на всички, в центъра на вниманието, необходими сте и често пъти се оказвате в центъра и на семеен или работен конфликт. При това присъщият ви егоцентризъм се проявява с максимална сила. Вие диктувате на околните своята воля, влияете им магнетично, осъществявайки своята линия и политика. По този начин, сега само вашата нравственост определя този позитив или негатив, който вие предавате на своето обкръжение. Естествено, че сега повече от обикновено ви се иска да имате желаните вещи, да изпъкнете с външността си. Това особено се забелязва по облика на жената Скорпион – сега тя е заета повече от обикновено със своя външен вид. Позицията е подходяща за изяви, събеседвания и конкурси. През обичайната затвореност си пробива път вашата сложна и интересна същност. Сега се градят или преустройват близките отношения и то според вашите условия.

СТРЕЛЕЦ
Цялата сила на обстоятелствата и потенциалът на хората около вас би трябвало да станат ваша вътрешна сила. Каквито и да са събитията, вие ги възприемате много присърце. Такова силно душевно напрежение може да предизвика и негативни прояви – повишено кръвно налягане и други соматични заболявания. Пресявайте дреболиите. Сега е важно да се избавите от нещо, да се освободите, за да можете, както се казва, да вдигнете глава и си отворите пътя. Постарайте се да изхвърлите нещо – от главата си, от дома си. В петък Венера влиза в знака на Стрелеца и под лъчите й вие започвате да светите с всичките нюанси на своята привлекателност. За онези кратки три седмици, докато тя ще ви осветява от най-добрата, привлекателна, изгодна страна, се постарайте да подобрите своя имидж, да привлечете към себе си вниманието на човека, от когото се нуждаете. Скоро за вас ще започне “големият бал”, който ще продължи до края на следващата година. Добрата фея е вече на прага. Огледайте се за тиквата.

КОЗИРОГ
В началото на седмицата парите не стигат и ви обзема скъперничество. Всичко това около четвъртък се разсейва и вие може да организирате малък празник, да похарчите малко пари за децата, за приятелска трапеза или колективна почивка. Животът ще заблести в множество цветове. Вашата природна сдържаност и песимизъм се изпаряват, обективните трудности се решават, може би с помощта на приятели. Тяхното участие може да ви се стори отначало като някакво принуда, но после ще ви хареса. Макар че вие не обичате твърде шумните компании, ще се наложи да вземете участие в обществени мероприятия или дори да ги ръководите. Вашето добро настроение в съботния ден ще повлияе позитивно на вашата репутация на делови човек и родител, вие ще се проявите като блестящ организатор и ръководител. И не е важно колко голям ще е колективът, който е във вашето подчинение.

ВОДОЛЕЙ
Напрежението във вашата социална и професионална дейност не спада вече доста седмици. Вие имате едновременно няколко достатъчно важни стратегически и тактически цели. Не се ли страхувате да тичате след няколко зайци едновременно? Направете така, че тези цели да не си портиворечат и да не си пречат една на друга, а да се съгласуват. Вашите блестящи комуникативни способности ще са необходими и крайно полезни. Ако в последно време ви се налага да се занимавате с важни финансови документи, то онези от тях, които са били с висящи проблеми, в края на тази седмица ще се решат и ще потръгнат. Съпружеските и семейните отношения в началото на седмицата навяват тъга и печал, но в петък или събота всичко ще се оправи – вие отново ще можете изцяло да се съсредоточите върху кариерата и бизнеса, върху своята обществена роля и значимост. В работата си се придържайте към много гъвкава политика, иначе може да направите прибързани стъпки.

РИБИ
Вие продължавате да гледате нещата в перспектива – интересува ви чужбина, социалният ръст и дългосрочните планове. Изучавайте и усъвършенствайте чужд език, ще ви потрябва. Сега наистина се формира вашето издигане в професионален и социален план. Перспективите обаче са многовариантни и засега ви хвърлят в тревожно съмнение. През тази седмица вие може да получите перспективно делово предложение или повишение. Ако сте родени през втората половина на март, този вариант ви носи много силна професионална позиция в недалечно бъдеще. Дори ако това не е очевидно веднага. Но не очаквайте лек живот. В следващите месеци и години вие ще трябва да пазите равновесие като велосипедист – в постоянно движение. Това ще е силна тренировка за вас. Скоро вие ще се откажете от всичко, което ще направите или решите във вторник. Това е ден с неустойчиви тенденции. Сряда ще ви донесе най-интересните възможности.

Other posts tagging «хороскоп»

Other posts tagging «horoscope»Other posts tagging «хороскопи»Other posts tagging «седмичен хороскоп»Other posts tagging «хороскоп за седмицата»Other posts tagging «horoskop»

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории