Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за седмицата 18 – 25 август

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 18 – 25 август 2006 година

ОВЕН

Съдбата призовава Овните през тази седмица да изследват задълбочено ситуацията, в която се намират, и ще открият ефективен способ за разрешаване и отстраняване на проблемите си. Не бива да забравяте, че обстоятелствата постоянно се променят, което налага да проявите гъвкавост, дипломатичност и постоянно присъствие в информационния поток. Съобразите ли се с тези условия, новата седмица обещава плодотворни действия и справяне с доста проблеми. Успех, а за някои пътуване определя петък. Новини, похвали и много движение са характерни за уикенда, а понеделник ще ви зарадва с надежди за бъдеща сполука. Вторник е скучен за някои, а за други изпълнен със задачи. Сряда носи романтични и любовни настроения, а четвъртък – работа.

ТЕЛЕЦ
Тъй като са отговорни, находчиви и прагматични хора, стремежите на Телците за лидерско място не са безоснователни. В противовес на тази реалност, душевно сте твърде потиснати в момента. Това не е изключение, а цикличност с периодично повторение. В резултат на тази повтаряемост най-често не схващате промените около вас, тъй като същинското им въздействие е на душевен план. За да бъдете в постоянен емоционален подем и душевно равновесие, следва да забравите за отрицателното отношение към външния свят и да се стремите към обективност. В петък мнозина са на път. Събота е благоприятна, но неделя – скучна. В понеделник отстоявате правата си, а вторник е променлив. Сряда е тежка, а в четвъртък ще действате компромисно.

БЛИЗНАЦИ
Този промеждутък от време ще премине спокойно за Близнаците. Употребявам този термин твърде предпазливо, тъй като не зная дали спокойствието реално съществува за вас. В повечето случаи вероятно става дума за това, че вече преобладаващата част от зодията са в годишен отпуск и отдъхват. Няма съмнение, че ще се изпълните с жизненост, макар че и през тези дни променливото настроение няма да ви изостави. Тук искам да обърна внимание и на работещите, за които се очертават доста делови ангажименти, ядове и разрешаване на проблеми. Петък говори за променливи обстоятелства, а събота навява тежки мисли. Неделя е скучна и нежелана, но пък понеделник е емоционален. Във вторник решавате проблеми. Сряда е променлива, а четвъртък – безпокоен.

РАК
Според звездите за Раците през тази седмица звучи един категоричен императив – разгърнете силите си и действията ви ще донесат достойни плодове. Към това изречение не би могло да се добави нищо по-съществено. Всички теми и направления от вашия душевен и физически живот бихте могли да маркирате с изразността си или да направите нещо повече, независимо дали става въпрос за ваши нужди или за нуждите на някой друг. Необходимо е само да решите да се насочите към нещо и сполуката ще е с вас. Периодът ще ви донесе много и разностранна информация. Петък и събота се определят като начало на важни промени. По-скучна се оказва неделята. Жизнерадостният активен понеделник ще бъде последван от спокоен и хубав вторник. Сряда е променлива, а четвъртък – надежден.

ЛЪВ
През тази седмица Слънцето ще напусне своето традиционно място – знака Лъв, и ще отбележи началото на новия годишен цикъл и за родените през последните дни на зодията. Този период е твърде благодатен за планиране на целите и стремежите през следващите дванадесет месеца. Най-добре би било, ако можете да съчетаете времето за това проектиране с кратък отдих на отдалечено място. Като развитие в личен и в делови план седмицата е благоприятна за реализация. Налице е известен емоционален спад, но до двадесетина дни ще е различно. Петък е изпълнен с движение, а някои пътуват. Събота е тиха и спокойна, а в неделя ви обзема чувство за пропуснати възможности. Понеделник носи хармонична промяна, а вторник – много контакти. Сряда е начало на възход. Четвъртък е спокоен.

ДЕВА
Този период може да се определи като спокоен за Девите, а за някои от знака дори като емоционално пълен. Последното определение е вярно за ограничен брой от вас. По-скоро може да се твърди, че преобладаващата част са в очакване на промени, които ще ги стимулират за делови действия и за по-активен личен живот. Първите зависят от куп допълнителни фактори, чиито лостове за задвижване не владеете изцяло. Във втория случай следва да направите нещо, което ще повиши емоционалния ви тонус и ще ви предостави ново обкръжение. Петък предизвиква отегчение. През уикенда ще бъдете по-активни. Действия в материален план и парични печалби са определящите за понеделник. Вторник се оказва неприятен. Силен шанс за материален успех ви предоставя сряда. Четвъртък е сполучлив.

ВЕЗНИ
За преобладаващата част от Везните най-значителни, а същевременно и най-проблематични, се оказват взаимоотношенията с околните – близки, приятели, интимни и делови партньори, роднини. Въпросът е принципен и не може да се разглежда за отделен период от време, но през тази седмица темата ще е особено актуална и ще ви погълне изцяло. По въпроса може да се напишат томове, но това невинаги помага. Важно е едно, но точно изречение. Универсалната дума за човешките отношения е любов. Но тя има нюанси – строга, нежна, изгаряща, задушаваща, толерантна. Формата следва да изберете сами. Делова активност, пътуване и реализация са характерни за петък и уикенда. Сполучливите действия са валидни за следващите три дни, но четвъртък се оказва доста напрегнат.

СКОРПИОН
Скорпионите ще постигнат целите си чрез сложна комбинация от изразности, където силата, действията и реализацията следва да бъдат подчинени на компромиса. Това е пътят към успеха. Съумеете ли да овладеете емоционалната си мощ, ще отпаднат и затрудненията. Опирайки се на логиката, ще достигнете до разумен компромис. На практика е необходимо само да не се поддавате на нервност и негативни словесни реакции. Останалото си го можете. По-голямо напрежение се очертава за бизнесмените, но и те не бива да пренебрегват гореказаното. Петък ви носи материален успех и справяне със задачите, а уикендът преминава спокойно и разтоварващо. Стремежът ви за възстановяване на хармонията в понеделник е успешен, а вторник носи много задачи. Сряда и четвъртък са блестящи.

СТРЕЛЕЦ
Позитивната емоционална нагласа е характерна за Стрелците през периода, но едновременно с нея са доловими и безпокойствата ви във връзка с любовните стремежи и желания. Ако осъществите тези свои цели, няма да има причини за нервност и скандали в дома. В делови план седмицата е с благоприятни възможности за професионална реализация и за парични печалби. Малцина обаче ще ги уловят. Сега настроението ви не е на служебна вълна. Нежеланието ви за работа е явно, а доста от зодията просто летуват в момента. Петък е напрегнат и нервен, а събота ще е удовлетворителна. Нервната превъзбуда е характерна и за неделя, а в понеделник ще ви изненадат новости. Благодатен и успешен е вторник, а в сряда започват промени. Силни емоционални вълнения са валидни за четвъртък.

КОЗИРОГ
Представителите на Козирог са изправени пред тежък избор, който в преобладаващата част от случаите е делови. В такива моменти трудно може да се даде препоръка. Специфичните фактори, изграждащи цялостния облик на онова, което ви се предлага, са известни само на вас. Онова, което мога да кажа, е едно. Направете избора си на етичен принцип. В противен случай вероятността да сгрешите е огромна. Не бива да забравяте, че имате мощни врагове. Сега те възнамеряват да подновят атаките си срещу вас, за да ви навредят. Петък преминава успешно в дебати и разисквания, а събота е ведра и спокойна. В неделя се пазете от грешки. Някои пътуват. В понеделник ще получите подкрепа. Във вторник сте активни. Сряда е чудесна, а в четвъртък ви заплашват клевети и интриги.

ВОДОЛЕЙ
През тази седмица мнозина от Водолеите ще се възползват от качествата си, за да се сдобият с интересуваща ги информация или да заемат предимствени позиции. В някои случаи действията ви не са съвсем правомерни – служите си с лъжи, илюзии и други, но понякога целта оправдава средствата. Малцината останали на работния си пост през седмицата имат шанс за сполука в дейността си, ако се активизират в професионален план. По принцип обаче повечето от зодията ще се ангажират с изясняването на стара и прекратена интимна връзка. В петък ще научите задоволителна информация, но решението, което ще вземете на следващия ден, е половинчато. Неделя е спокойна и успешна, а понеделник ще е променлив. Разочарования във вторник и неприятности за сряда. Четвъртък ви носи новини.

РИБИ
Упоритите действия в интересуващо ви направление ще превърнат тази седмица във време на успеха за всички решителни от зодията. Не губете нито минута в отлагане или бездействие. Позициите на силните винаги са печеливши, а през тази седмица вие се намирате именно на тях. Пазете се от тайните домогвания на вашите врагове, независимо дали те са преки или косвени. Целта им е да научат информация за вас, за действията или целите ви. Не се безпокойте за изхода от тази битка. Сплетни, кавги и клевети ще ви засипят в петък. Уикендът ви носи хубави новини и надежди за успех. Изразителни действия определят понеделник и вторник. В сряда някои подписват договор, а за други се очертава много работа. По-скучен, но не за всички, се оказва четвъртък.

Other posts tagging «хороскоп»

Other posts tagging «horoscope»Other posts tagging «хороскопи»Other posts tagging «седмичен хороскоп»Other posts tagging «хороскоп за седмицата»Other posts tagging «horoskop»

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории

1 Comment

  1. 1
    Мариела // August 26th, 2006 at 3:46 pm

    Кога ще е готов хороскопът за седмицата 26 август – 1 септември