Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за седмицата 18 – 25 август

Добавено в Uncategorized

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 18 – 25 август 2006 година

ОВЕН

Съдбата призовава Овните през тази седмица да изследват задълбочено ситуацията, в която се намират, и ще открият ефективен способ за разрешаване и отстраняване на проблемите си. Не бива да забравяте, че обстоятелствата постоянно се променят, което налага да проявите гъвкавост, дипломатичност и постоянно присъствие в информационния поток. Съобразите ли се с тези условия, новата седмица обещава плодотворни действия и справяне с доста проблеми. Успех, а за някои пътуване определя петък. Новини, похвали и много движение са характерни за уикенда, а понеделник ще ви зарадва с надежди за бъдеща сполука. Вторник е скучен за някои, а за други изпълнен със задачи. Сряда носи романтични и любовни настроения, а четвъртък – работа.

ТЕЛЕЦ
Тъй като са отговорни, находчиви и прагматични хора, стремежите на Телците за лидерско място не са безоснователни. В противовес на тази реалност, душевно сте твърде потиснати в момента. Това не е изключение, а цикличност с периодично повторение. В резултат на тази повтаряемост най-често не схващате промените около вас, тъй като същинското им въздействие е на душевен план. За да бъдете в постоянен емоционален подем и душевно равновесие, следва да забравите за отрицателното отношение към външния свят и да се стремите към обективност. В петък мнозина са на път. Събота е благоприятна, но неделя – скучна. В понеделник отстоявате правата си, а вторник е променлив. Сряда е тежка, а в четвъртък ще действате компромисно.

БЛИЗНАЦИ
Този промеждутък от време ще премине спокойно за Близнаците. Употребявам този термин твърде предпазливо, тъй като не зная дали спокойствието реално съществува за вас. В повечето случаи вероятно става дума за това, че вече преобладаващата част от зодията са в годишен отпуск и отдъхват. Няма съмнение, че ще се изпълните с жизненост, макар че и през тези дни променливото настроение няма да ви изостави. Тук искам да обърна внимание и на работещите, за които се очертават доста делови ангажименти, ядове и разрешаване на проблеми. Петък говори за променливи обстоятелства, а събота навява тежки мисли. Неделя е скучна и нежелана, но пък понеделник е емоционален. Във вторник решавате проблеми. Сряда е променлива, а четвъртък – безпокоен.

РАК
Според звездите за Раците през тази седмица звучи един категоричен императив – разгърнете силите си и действията ви ще донесат достойни плодове. Към това изречение не би могло да се добави нищо по-съществено. Всички теми и направления от вашия душевен и физически живот бихте могли да маркирате с изразността си или да направите нещо повече, независимо дали става въпрос за ваши нужди или за нуждите на някой друг. Необходимо е само да решите да се насочите към нещо и сполуката ще е с вас. Периодът ще ви донесе много и разностранна информация. Петък и събота се определят като начало на важни промени. По-скучна се оказва неделята. Жизнерадостният активен понеделник ще бъде последван от спокоен и хубав вторник. Сряда е променлива, а четвъртък – надежден.

ЛЪВ
През тази седмица Слънцето ще напусне своето традиционно място – знака Лъв, и ще отбележи началото на новия годишен цикъл и за родените през последните дни на зодията. Този период е твърде благодатен за планиране на целите и стремежите през следващите дванадесет месеца. Най-добре би било, ако можете да съчетаете времето за това проектиране с кратък отдих на отдалечено място. Като развитие в личен и в делови план седмицата е благоприятна за реализация. Налице е известен емоционален спад, но до двадесетина дни ще е различно. Петък е изпълнен с движение, а някои пътуват. Събота е тиха и спокойна, а в неделя ви обзема чувство за пропуснати възможности. Понеделник носи хармонична промяна, а вторник – много контакти. Сряда е начало на възход. Четвъртък е спокоен.

ДЕВА
Този период може да се определи като спокоен за Девите, а за някои от знака дори като емоционално пълен. Последното определение е вярно за ограничен брой от вас. По-скоро може да се твърди, че преобладаващата част са в очакване на промени, които ще ги стимулират за делови действия и за по-активен личен живот. Първите зависят от куп допълнителни фактори, чиито лостове за задвижване не владеете изцяло. Във втория случай следва да направите нещо, което ще повиши емоционалния ви тонус и ще ви предостави ново обкръжение. Петък предизвиква отегчение. През уикенда ще бъдете по-активни. Действия в материален план и парични печалби са определящите за понеделник. Вторник се оказва неприятен. Силен шанс за материален успех ви предоставя сряда. Четвъртък е сполучлив.

ВЕЗНИ
За преобладаващата част от Везните най-значителни, а същевременно и най-проблематични, се оказват взаимоотношенията с околните – близки, приятели, интимни и делови партньори, роднини. Въпросът е принципен и не може да се разглежда за отделен период от време, но през тази седмица темата ще е особено актуална и ще ви погълне изцяло. По въпроса може да се напишат томове, но това невинаги помага. Важно е едно, но точно изречение. Универсалната дума за човешките отношения е любов. Но тя има нюанси – строга, нежна, изгаряща, задушаваща, толерантна. Формата следва да изберете сами. Делова активност, пътуване и реализация са характерни за петък и уикенда. Сполучливите действия са валидни за следващите три дни, но четвъртък се оказва доста напрегнат.

СКОРПИОН
Скорпионите ще постигнат целите си чрез сложна комбинация от изразности, където силата, действията и реализацията следва да бъдат подчинени на компромиса. Това е пътят към успеха. Съумеете ли да овладеете емоционалната си мощ, ще отпаднат и затрудненията. Опирайки се на логиката, ще достигнете до разумен компромис. На практика е необходимо само да не се поддавате на нервност и негативни словесни реакции. Останалото си го можете. По-голямо напрежение се очертава за бизнесмените, но и те не бива да пренебрегват гореказаното. Петък ви носи материален успех и справяне със задачите, а уикендът преминава спокойно и разтоварващо. Стремежът ви за възстановяване на хармонията в понеделник е успешен, а вторник носи много задачи. Сряда и четвъртък са блестящи.

СТРЕЛЕЦ
Позитивната емоционална нагласа е характерна за Стрелците през периода, но едновременно с нея са доловими и безпокойствата ви във връзка с любовните стремежи и желания. Ако осъществите тези свои цели, няма да има причини за нервност и скандали в дома. В делови план седмицата е с благоприятни възможности за професионална реализация и за парични печалби. Малцина обаче ще ги уловят. Сега настроението ви не е на служебна вълна. Нежеланието ви за работа е явно, а доста от зодията просто летуват в момента. Петък е напрегнат и нервен, а събота ще е удовлетворителна. Нервната превъзбуда е характерна и за неделя, а в понеделник ще ви изненадат новости. Благодатен и успешен е вторник, а в сряда започват промени. Силни емоционални вълнения са валидни за четвъртък.

КОЗИРОГ
Представителите на Козирог са изправени пред тежък избор, който в преобладаващата част от случаите е делови. В такива моменти трудно може да се даде препоръка. Специфичните фактори, изграждащи цялостния облик на онова, което ви се предлага, са известни само на вас. Онова, което мога да кажа, е едно. Направете избора си на етичен принцип. В противен случай вероятността да сгрешите е огромна. Не бива да забравяте, че имате мощни врагове. Сега те възнамеряват да подновят атаките си срещу вас, за да ви навредят. Петък преминава успешно в дебати и разисквания, а събота е ведра и спокойна. В неделя се пазете от грешки. Някои пътуват. В понеделник ще получите подкрепа. Във вторник сте активни. Сряда е чудесна, а в четвъртък ви заплашват клевети и интриги.

ВОДОЛЕЙ
През тази седмица мнозина от Водолеите ще се възползват от качествата си, за да се сдобият с интересуваща ги информация или да заемат предимствени позиции. В някои случаи действията ви не са съвсем правомерни – служите си с лъжи, илюзии и други, но понякога целта оправдава средствата. Малцината останали на работния си пост през седмицата имат шанс за сполука в дейността си, ако се активизират в професионален план. По принцип обаче повечето от зодията ще се ангажират с изясняването на стара и прекратена интимна връзка. В петък ще научите задоволителна информация, но решението, което ще вземете на следващия ден, е половинчато. Неделя е спокойна и успешна, а понеделник ще е променлив. Разочарования във вторник и неприятности за сряда. Четвъртък ви носи новини.

РИБИ
Упоритите действия в интересуващо ви направление ще превърнат тази седмица във време на успеха за всички решителни от зодията. Не губете нито минута в отлагане или бездействие. Позициите на силните винаги са печеливши, а през тази седмица вие се намирате именно на тях. Пазете се от тайните домогвания на вашите врагове, независимо дали те са преки или косвени. Целта им е да научат информация за вас, за действията или целите ви. Не се безпокойте за изхода от тази битка. Сплетни, кавги и клевети ще ви засипят в петък. Уикендът ви носи хубави новини и надежди за успех. Изразителни действия определят понеделник и вторник. В сряда някои подписват договор, а за други се очертава много работа. По-скучен, но не за всички, се оказва четвъртък.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории
  • Uncategorized

1 Comment

  1. 1
    Мариела // August 26th, 2006 at 3:46 pm

    Кога ще е готов хороскопът за седмицата 26 август – 1 септември