Последни Рецепти
Последни Статии

Седмичен хороскоп 29 май – 4 юни

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп за седмицата 29 май – 4 юни 2006 година

Тази седмица съвпада с нарастващата Луна и активното влияние на планетите в знака на Близнаци. Затова през всички дни на седмицата активно ще се развиват нови ситуации в бизнеса, хората ще се стремят към активни пътувания, изучаване на нова информация, решаване на своите семейни проблеми. Именно въпросите, свързани с дома, ще определят живота ни през първите два дни на седмицата.
Луната в Рак носи по-близко общуване с роднини, важни семейни решения и покупки. До сряда включително конфликтът Меркурий – Плутон не позволява да се стигне до взаимно разбиране във всякакви преговори, пътуванията през този период е възможно да се провалят, хората лошо ще контролират думите си и с това ще създават излишно напрежение при общуване.
Четвъртък с опозицията на Луната и Нептун заплашва с хранителни отравяния и неуспехи в любовта, децата се нуждаят от особено внимание, а по време на празници следва да се контролира строго качеството на храната и напитките.
Петък и събота са два успешни дни в края на седмицата, които ще ни позволят и да си починем по-добре, и да свършим необходимата работа, покупки, да проведем делови срещи.
През почивните дни остро ще се усеща аспектът Венера – Сатурн, който ще ни ограничава в пари и удоволствия, ще усложнява общуването в любовта и брака. В неделя също ще се усеща сложният аспект Слънце – Уран, заради който до 5 юни е възможно да се провалят планове, да се поврежда техника, не са изключени проблеми със здравето – нервната система или сърцето.

ОВЕН
В средата на седмицата най-накрая проблемите в личните отношения се разсейват, стихват семейните битки, тушират се проявите на ревност. На тяхно място идват грижи, свързани с финансови въпроси, плавно преминаващи в скъперничество или реални парични затруднения, които най-ярко ще се проявят в сряда. През тази седмица разходите очевидно ще надвишават приходите, защото честолюбието засилва потребността Овните да усещат своята социална значимост. Да се инвестира сега с такава цел е полезно. По-ефективно е да се действа не толкова индивидуално, колкото в екип, колективно, в семеен бизнес, например. Вторник е най-отговорният и сложен ден през тази седмица.

ТЕЛЕЦ
Настъпило е времето, когато вие ще трябва да отделите особено внимание на своя външен вид, маниери, поведение и здраве. Това ще стане залог за работоспособност и привличане на доброжелателно внимание на околните към вас. Използвайки своето обаяние и такт, вие винаги постигате много. И сега те са главното ви оръжие. За да не постигнете нищо, може да има само една причина: мързел или нисък жизнен тонус. Семейните затруднения ще ви бъдат стимул. Важното е вместо студенина в семейството ви през тези дни да има повече взаимна подкрепа и сплотеност. Не се стремете към близост с онези, които не ви ценят. В сряда ще станат явни всички потенциални проблеми, които ви пречат да се чувствате комфортно. Започнете да ги ликвидирате.

БЛИЗНАЦИ
Сега най-много ви допада девизът “искам да знам всичко”. Да знаете не това, което лежи на повърхността, а онова, което е скрито. Това може да доведе до научно откритие или увлекателна интрига, която ще ви позволи да изпреварите партньорите и съперниците си. Вие разчитате само на своя здрав разум и с цялото си поведение демонстрирате увереност в себе си. Във взаимоотношенията си вие задълбавате и стигате до същността, откривате тайните на околните. Някой може да сметне, че да се общува с вас е опасно, друг – че е интересно. Цялата интрига със страничните лица приключва към края на седмицата, после вие променяте тактиката. В неделя не е изключен семеен конфликт, след който и други обстоятелства рязко се променят.

РАК
В края на седмицата приключва периодът на лична активност, която е определяла вашето състояние и поведение през последните месец и половина. Каквото сте успели да направите през това време, сега ще започнете да го обмисляте. В ущърб на физическата си и всяка друга активност, доминират интелектуалната и комуникационната. Не е възможно да се мисли, тичайки. Дошло е време да понамалите скоростта, да се замислите. За какво? За значими неща и социални проблеми от рода: “моето място в колектива”, моята кариера, моят семеен статус. Но са възможни и куп още други важни аспекти, които периодически се налага да бъдат коригирани. Така че мислете. Не пречи да се понаблюдавате отвътре.

ЛЪВ
Вие преживявате нелеки времена и то не само през тази седмица. Проблемите пак се изострят; така ще бъде почти през цялото лято, но резултатът би трябвало да е – победа. Няма да изброявам какви точно трудности ще ви се наложи да преодолеете, всеки ще има своите трудности. Необходимо е да вярвате в себе си, да съберете цялото си търпение и упорито да работите за бъдещето. По трудния път е важно внимателно да следите пътните знаци – тези, които забраняват и тези, които разрешават. Във вторник вероятно ще срещнете от вторите – всичко, което ви зарадва, успокои, подари надежда, ще ви бъде полезно в перспектива. Забранителни знаци може да срещнете в четвъртък, заедно с понижен тонус, отпадналост, депресия. През този ден е важно да отсеете зърното от плявата и да обърнете кормилото в нужната посока. Можете.

ДЕВА
Назрява остър завой в кариерата ви или в други житейски обстоятелства. Всичко това ще бъде предшествано от сложна обстановка у дома или в службата. При някои това ще бъде данъчна проверка, при други – интриги и злословие, неразбиране от страна на ръководството, други, не толкова приятни неща. През тези дни ще бъдете на висота, ако получите достъп до важна информация. Умението да стигнете до нея става един от най-важните фактори за вашия професионален успех. Трудностите е възможно да бъдат концентрирани не на работното ви място, а у дома, но това няма да облекчи ситуацията. В края на седмицата трябва да бъдете готови за всякакви, достатъчно нервни обрати в събитията.

ВЕЗНИ
Вие сте потопени в света на силните чувства. Във вас възниква чувство за опасност, може да изпитате страх от загуба. Всичко това е предизвикано не само от любовни, но и от финансови причини. Вашата стиснатост или реалните ви финансови трудности ще зададат тон на събитията през тази седмица. Порасналите деца, семейството или колективът, който вие ръководите, стават за вас източник на грижи и разходи. Съотношението разходи и доходи рязко се променя в посока разходи. Всичко е оправдано, ако работи за перспективата. В сряда и четвъртък ситуацията излиза наяве и става тревожна. Имайте предвид, че скъперничеството сега е също толкова опасно, както и разточителството. Търсете златната среда и обмислете в какво да инвестирате.

СКОРПИОН
Амбициите ви растат и обстоятелствата сега подлагат на изпитание вашата издръжливост и способности. Не бива да разчитате на слепия случай. Издигането във властта или постигането на някаква друга цел изискват самоотверженост и големи усилия. Възможни са унижения, има вероятност от разочарования. Изпитанието като изпитание показва вашите слаби места. Постепенно, до началото на есента вие ще пречупите ситуацията, постигайки своето. Възползвайте се от подсказванията, които ще се получите в четвъртък. Веднага ще забележите тесните места. Струва си да се възползвате от тези знания през следващата седмица, когато всекидневният правилен избор и премерено поведение ще насочат ситуацията в нужното русло.

СТРЕЛЕЦ
През тази седмица родените през втората половина на декември ще бъдат загрижени от трудната тема за партньорските отношения. Сега имате голямо желание да манипулирате някого и да контролирате ситуацията по всякакъв начин. Възможна е интересна интрига, но е възможно и всичко да се ограничи до дребно злословие и критика. Над вашата ситуация, независимо от какъв мащаб е тя, виси сянката на подозрителност и недоверие. А при родените в началото на декември отново се дестабилизират домашните обстоятелства, поради най-различни, но със сигурност външни причини. Някои са на ръба на развода, друг се бори за независимост по друг начин. При мнозина е възможно да изгорят бушоните или домашните електроуреди. Какво би означавало това? Време е за сериозно обновление на семейството или смяна на местожителството.

КОЗИРОГ
В последно време ви заобикалят динамични, емоционално несдържани хора, лишавайки ви от спокойствие дори в собствения ви дом. По-вероятно е това да е някой от домочадието, който против вашата воля ви тласка към нещо, или чиито проблеми ви се налага да решавате и уравновесявате. До края на тази ситуация е далече, но тя ще премине в друга фаза – вероятно финансова. Отношенията в дома ви известно време ще бъдат усложнени от парични проблеми. Нелош вариант е да се заемете с ремонт. Ако сте натрупали душевни преживявания, през тази седмица те ще се преобразуват в различни дребни физически неразположения. Благоприятен ден е понеделник. Трудни дни през седмицата са вторник и сряда.

ВОДОЛЕЙ
По пътя към целта, към която вие така активно се стремите през тази година, възникват обективни препятствия, може би до есента. Те могат да бъдат преодолени само постепенно, опирайки се на предано обкръжение, с помощта на стари, надеждни партньори. Ако някой от тях в тази ситуация ви се стори сдържащ фактор, три пъти помислете преди да се откажете от сътрудничество. Иначе рискувате да разпилеете ценни контакти и договори. През тази седмица проблемите в личните и делови взаимоотношения най-остро ще се проявяват във вторник и сряда. Не си мислете, че за всичко са виновни другите. Понеделник е успешен ден за финансови операции и спокоен в битово отношение. В събота ще се появят знаци, намекващи за позитивни финансови възможности.

РИБИ
Интриги и разговори, злословие и критика – всичко това ще влияе върху живота ви през тази седмица. По природа вие сте доста добър манипулатор с прекрасна интуиция, затова всички тези игри няма да ви навредят. Следва да имате предвид, че наближава моментът на съществени промени в обичайния семеен ред. В събота и около този ден със сигурност ще се случат знакови събития, съществено променящи обичайния начин на живот на родените в началото на март. Но и останалите Риби няма да останат настрана от нервните преживявания, няма да се въздържат от резки постъпки и екстремно поведение. Вие сте източник и обект на необясними ситуации и удивителни случаи. Пазете се.

Other posts tagging «хороскоп»

Other posts tagging «horoscope»Other posts tagging «хороскопи»Other posts tagging «седмичен хороскоп»

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории