Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за седмицата 25 септември – 1 октомври

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 25 септември – 1 октомври 2006

ОВЕН
През тази седмица вие сте настроени сантиментално, мързеливо, но достатъчно добросърдечно. Иска ви се да се занимавате повече с творческа или познавателна дейност, отколкото с рутинна. В следващите дни и след тях вашето поведение в голяма степен ще зависи от обстоятелствата и от подкрепата на околните. Тази подкрепа ви е необходима, дори да не показвате това външно. Търсейки сътрудничество, вие можете да не постъпите съвсем правилно, нацупвайки се и възмущавайки се от липсата на внимание към вашата особа. Избягвайте крайностите, това е най-добрият начин да установите добри отоншения с онези, които са ви необходими. В следващите дни вие лесно ще подобрите съпружеските си отношения и деловите контакти. За всичко това възможности има. В четвъртък вашата дейност повече от всичко ще зависи от настроението и отношенията ви с околните, изостря се вашият нюх за изгодни сделки. Вие сте в подем, въодушевени и затова се постарайте правилно да използвате неочакваните обстоятелства.

ТЕЛЕЦ
До края на седмицата съдбата ви дава възможност да се насладите на връзката си и на занимания, които ви носят удоволствие. Петък е доста сложен ден, когато ще ви бъде трудно да разберете своите желания и емоции, да сдържате капризите си, вследствие на което ще се усложнят взаимоотношенията ви в брака. Ако не сте капризни, а пасивни и доверчиви, в края на седмицата някой може да ви постави в зависимост, да ви обиди или дори оскърби. Самотните хора може да се почувстват отчаяни, влюбените – изоставени, обидени, да изпитат ревност. Решителните и властните напротив, ще се постараят да накърнят чуждите права, да поставят в зависимост, което никому няма да донесе полза. Разнообразието от негативни преживявяния е голямо, няма да ги изброявам. Важно е навреме да осъзнаете какво ви измъчва и да се пренастроите. В битов план в края на седмицата са възможни неоправдани разходи, парични загуби и принудителни плащания. Върнете си дълговете – морални и материални и живейто по-нататък с леко сърце.

БЛИЗНАЦИ
Очакват ви съвсем благополучни дни: заети сте с това, което ви харесва, във всичко ви върви. Към края на седмицата вие особено лесно се адаптирате във всяка обстановка, рационално изпълнявате всекидневните си ангажименти и не се напрягате твърде много. И всичко това е защото се концентрирате върху най-важното, отхвърляйки всичко второстепенно. При това сте в състояние зад повърхностните факти да видите същността на случващото се и да подхождате към всичко трезво и критично. На вашето мнение и оценка човек може да се довери. В близко време би било нелошо да си починете и да се разсеете, да се занимавате само с онова, което ви носи удоволствие. Някои работохолици обаче се залавят с всичко и им се натрупва прекалено много работа. Ако във вторник имате лошо настроение и не се чувствате добре, значи това се отнася и за вас. От сряда до петък дните са много подходящи, за да оставите на околните добро мнение за себе си и да използвате позитивното им отношение.

РАК
Вашата привързаност към семейството ви сега е много силна. Много е важно именно сега да се чувствате комфортно в своето семество, с близките си. Някои са замислили подобрения в жилището си, при други са пристигнали гости, трети са загрижени за неща, свързани с родителите им. Всичко това и много други неща изискват от вас особено внимание и сили. Здравият фундамент в живота се определя не само от семейството, но и от личния бизнес, ако имате такъв. И тогава, сега е най-подходящото време да положите усилия за стабилизирането му. Във вторник вие преувеличавате всичко и ревност ви разваля настроението. Сряда и четвъртък са благоприятни за най-различни рутинни и служебни ангажименти. Петък не е лек ден в службата. Не е изключена среща с контролираща финансова инстанция. Почивните дни ще минат благополучно и това е заслуга на човек, с който сте близки.

ЛЪВ
Потребността ви от общуване става по-силна, отколкото е била през цялото лято. За мнозина това е и потребност от интелектуално общуване. Периодът е подходящ за търсене на необходимите делови контакти, делова информация и професионално обучение. На някои Лъвове ще им се наложи да са в активно движение, включително и да пътуват в командировка. През тази седмица всичко ще се нарежда добре. Не забравяйте да оформите нужните документи, докато това е още сравнително лесно. Споразумения и сделки, от които се интересувате, ще ви носят желания резултат. Във взаимоотношенията си с противоположния пол цари пълна хармония с лек привкус на романтика. С една дума, животът тече съвсем благополучно, без да поднася никакви сътресения и тревоги. Всичко трудно е зад гърба ви. В петък е по-добре да се откажете от сериозни финансови начинания и едри покупки – те крият загуби. С високопоставени чиновници през тази седмица е по-добре да не се срещате.

ДЕВА
Подобряването на финансовото ви положение сега като че ли е най-важната ви задача. До четвъртък в този план можете да имате успех, като намерите изгодна работа или получавайки добавка към заплатата. Не бързайте да харчите за дреболии. След сряда се включват непреодолими препятствия, които ви пречат да се чувствате материално независим и осигурен човек. През втората половина на седмицата не хабете сили и време за разговор с ръководството, това е безполезно. Ходенето по инстанции с материални цели през втората половина на седмицата също е безполезно. След промяната в хода на събитията през миналата седмица, трябва да не се бърза и да се вгледате какво точно се е променило и какво ви носи всичко това. По-добре е да се заемете с това, което ви харесва, малко да си починете и да се погрижите за своето самочувствие. В четвъртък и петък направете така, че у дома ви да ви е комфортно. Можете нещо да преправите, преподредите, нещо да изхвърлите. Не забравяйте, че основата на живота ви постепенно се преизгражда, помогнете си.

ВЕЗНИ
Мнозина от вас ще бъдат погълнати от романтични отношения. Няма да е зле сега и да си починете, осъществявайки някаква своя мечта, желание. Творческите личности изпитват прилив на вдъхновение. Не ви липсва инициатива, вие полагате основата на своя живот за цяла една година. Предстоящата година за всички вас ще бъде доста наситена със събития, чийто инициатор ще сте самите вие. Добра възможност да дадете тласък на своите проекти. Рожденият ден, както знаете, задава тон на събитията през годината. Старайте се, всичко е във вашите ръце. В началото на седмицата е по-трудно, отколкото през втората й половина, разпределете правилно сили и средства, не се опитвайте да пробивате с глава стената, търсете отворената врата. Най-успешните дни ще бъдат сряда и четвъртък. В петък ще станат явни всички скрити от вас до този момент неприятности. Но изход със сигурност ще бъде намерен. Ако не си развалите настроението, значи всичко е прекрасно.

СКОРПИОН
През тази седмица вие ще посещавате различни мероприятия и това в крайна сметка ще ви бръкне здраво в джоба. Ако в петък не почувствате дискомфорт, значи джобът ви е доста дълбок и финансовото ви положение е стабилно. Романтичните си отношения вие предпочитате да държите в тайна, но в края на седмицата нещо ще стане обществено достояние. Не може да се каже, че тези отношения са много комфортни, но са достатъчно силни, което се иска. Нали сте любител на силни усещания. На онези, които са заети с кариерата си, ще подскажа, че най-подходящият момент да се приеме едно делово предложение, да се вземе важно решение, е петък. Само че имайте предвид, че съпротивата е голяма, не всичко от това, на което разчитате, ще се получи. Неделята е позитивен ден. Можете да разчитате на интересна среща и успешно кратко пътуване.

СТРЕЛЕЦ
Продължава социално активният период в живота ви. Интересно и полезно ви е да сте в обществото, сред професионалисти, в екип. Да сте на видно място, да се включвате в обществени начинания и проекти ви е просто необходимо. В началото на седмицата обаче от вас ще се изисква определена издръжливост и търпение в юридическите въпроси, в контактите си с чужденци или в обучението. Роднините ви също може малко да ви озадачат, но всички тези усложнения няма да траят дълго. Най-наситени със събития дни ще бъдат сряда, четвъртък и петък. Полезно е да проявявате инициатива, да заявите за себе си и своите намерения. Дошло е време да формирате кръг от приятели или да намерите близък приятел. Сега претендентите може да са няколко, вариантите – много. Няма за къде да бързате, гледайте внимателно кой ви е приятел за кратко и кой е много по-надежден. Обстоятелствата ще ви го подскажат в четвъртък и петък.

КОЗИРОГ
През тази седмица е възможно да възникнат последователно трудности в кариерата или препятствия при постигането на желаната цел. Те могат да са от финансов или друг характер. Не бива да се разстройвате, но все пак си струва това да се отбележи и да се вземе предвид в бъдеще. Ако нещо, което сте искали да направите или да постигнете, се отлага, не тъгувайте – ще минат няколко дни и всичко ще се реши. Контакти с високопоставени хора и бюрократични инстанции сега ще ви донесат малко полза, по-добре е да ги отложите за следващата седмица. Избягвайте собствения си началник – отношенията ви с него сега ще са проблематични. Във вторник всички препятствия ще изпъкнат доста ярко, така че преценете силата и локализацията им. В какво е сега силата ви? В скромната функция на служител или посредник, в добросъвестното и стриктно изпълнение на обичайните и не много сложни задължения. Най-спокойно и комфортно се чувстват родените на 17-20 януари. Декемврийските Козирози са напористи и се безпокоят за своето място под слънцето – вълнуват се за своя статус, длъжност. Това ги тонизира и държи във форма.

ВОДОЛЕЙ
В последно време вие започвате повече от всякога да се интересувате от социалните процеси и волно или неволно бивате въвлечени в тях. На някои от вас им предстоят да решават юридически въпроси, на други – далечно пътешествие, делови контакти с чужденци, на трети – повишаване на образованието. Социалната активност за известно време оставя домашните въпроси и грижи на заден план или вашите домашни грижи придобиват социален мащаб. Важното е, че можете да разчитате в близко бъдеще на попътен вятър в набелязаните начинания. В същото време си струва да се има предвид, че засега все още е безветрие, затрудняващо съществено реализацията на вашите намерения и интереси. Отнеете се към това философски, но не отслабвайте контрола и вниманието. Помнете, че във всяка ситуация печели онзи, който има сигурен стар партньор и консултант. Цялата полза от това ще можете да усетите във вторник и сряда. Ако се наложи да сключвате договор, да оформяте документи, направете го именно в тези дни.

РИБИ
Зад вас са най-важните промени в обстоятелствата, които са били възможни през тази година. За някои те са съществени, за други – не толкова. Помнете обаче, че до 2010 година всеки от вас ще преживее последователно поредица от съществени промени в живота, които в крайна сметка съществено ще ви променят като личност, ще променят и вашия статус. Най-важните за вас събития ще започват всяка година през март, ще се засилват през юни, септември и ще приключват през декември. При това септември винаги ще бъде най-важен. Така че връхната точка на събитията за тази година отминава. Сега вие знаете накъде да вървите, остава ви само да свикнете към това ново, което е влязло в живота ви този път. Надявам се то да ви е от полза. През тази седмица понеделник и вторник са достатъчно благоприятни дни. В сряда, четвъртък и петък сте на върха на своя социален статус. Комфортно ли се чувствате там, на върха? Ако не, отдъхнете си до края на годината и тръгвайте да покорявате по-висок връх. Още имате време.

Other posts tagging «хороскоп»

Other posts tagging «horoscope»Other posts tagging «хороскопи»Other posts tagging «седмичен хороскоп»Other posts tagging «хороскоп за седмицата»Other posts tagging «horoskop»

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории