Последни Рецепти
Последни Статии

хороскоп 30 октомври – 5 ноември

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 30 октомври – 5 ноември 2006

ОВЕН
Вашият ентусиазъм и желание да промените нещо в живота си е гаранция за това, че в живота ви задължително ще настъпят промени. Целият ви личен потенциал сега се активизира от възникналото страстно желание или обективни обстоятелства. В резултат дори най-ленивите от вас излизат от полусънното си състояние. Имайте предвид, че през тази и следващата седмици вие с лека ръка можете да предизвикате съществена и забележете, доста удачна промяна в ситуацията, която дотогава не ви е удовлетворявала. Сега по-лесно от всичко е нещо да бъде разрушено и много по-трудно е да бъде създадено. Оттук следва, че е дошло времето да се направи списък на всичко, което твърдо не ви харесва. Някои ще се опитат да сменят местожителството си, местоработата си. Прекалено големият поток от енергия, който вие изпитвате сега, може да направи вашите действия твърде непредпазливи и в края на седмицата да взриви неутихващи страсти. Контролирайте се.

ТЕЛЕЦ
Вашето самочувствие и удовлетвореност от живота зависят от обстоятелствата и от други хора. Не толкова често възникват такива интензивни отношения с околните, такава конкурентна борба с “врага” или толкова силно привличане към любимия човек. Всички тези страсти могат да се сплетат в един възел. Сега вие крайно се нуждаете от тясна емоционална връзка с хората, необходими са ви трудни, почти критични изпитания, в които вие всъщност се утвърждавате. Някои ще бъдат въвлечени в съдебен процес, други в делово или любовно съперничество – животът както винаги не икономисва детайлите. Същността обаче е в това, че като цяло се нанасят корекции в нещата, програмира се вашето Бъдеще. И не само чрез вашите усилия. Вашите преживявания са силни и съвсем не са винаги позитивни. Ревността ще бъде лош съветник в съпружеските и романтични отношения. И все пак шансовете за щастливо бъдеще сега са максимални.

БЛИЗНАЦИ
В момента най-интензивната сфера на живота ви е работата или здравословното състояние. Битовите грижи и службата, болестите и отношенията със сътрудниците – ето за тези неща сега изразходвате силите си и оттам черпите енергия. Налага се да се връщате към ситуации, възникнали още в средата на октомври. Тогава сте се сблъскали с обективната съпротива на обстоятелства и хора, които са ви принудили да отстъпите от целта, да промените или преустановите изпълнението на своите намерения. И това е било правилно. Сега това постепенно се задълбочава – появяват се скрити до този момент факти, които се налага да бъдат взети предвид. Няма защо да се бърза, до 20 ноември е по-добре да не предприемате нищо ново, а интензивно да трупате опит и информация. В края на ноември всичко това ще ви потрябва. С една дума, не се случва нищо извънредно, но вие сте в центъра на събитията, а те не винаги са приятни. Пазете здравето си.

РАК
В живота ви явно се набелязва акцент в посока на любовта и развлеченията. Вие сте потопени в тези чувства и при известна непредпазливост лесно можете да “се удавите”, пренебрегвайки всички останали интереси в живота си. Ако имате свой бизнес, той лесно може да пострада. Напротив, отдавайки се изцяло на децата или бизнеса, вие лесно ще пропуснете любовта. Изяснете приоритетите си. С парите както и досега ви е трудничко, но в скоро време ситуацията за мнозина от Раците ще се промени към по-добро. В началото на седмицата особено добре се чувстват онези, които са на почивка на море, или пътешестват в чужбина. В неделя интензивността на събитията и преживяванията (надявам се, позитивни) достига своя максимум. Вие ще се ориентирате в своите желания и предпочитания, ще се порадвате на живота и осъществяването на плановете си. Отхвърлете, доколкото това ви е възможно, ревността и собственическите стремежи и ще бъдете щастливи.

ЛЪВ
Най-интензивните събития се случват в дома ви или са свързани с положението и благополучието на семейството ви. Потокът от чувства и събития е такъв, че да се ориентира човек в него, е трудно. В неделя дребни и сериозни обстоятелства ще ви помогнат да се ориентирате и да разпределите акцентите. Главната ви задача в най-близко време е да определите предпочитанията си, може би да изберете ново направление в своята дейност или да промените своя статус. Това не винаги можем да контролираме, доста често то се получава от само себе си. Така и в следващите дни подсказванията се появяват сами. А вие, чувствайки прилив на ентусиазъм и енергия, ще разберете какво ви се иска, а какво – не. Само не разрушавайте прибързано и без да искате онова, към което още нямате ясна позиция. Емоциите ще ви изпълват през цялата седмица и едва в неделя ще се появи прагматизъм и известно благоразумие. Достатъчно организирани и със силна воля са само родените в средата на август.

ДЕВА
Суета, суета и пак суета – така може да се охарактеризира вашия бит през тази седмица. Възможни са кратки пътувания, служебните ангажименти и отношения могат да станат особено напрегнати, може да се случат кавги и разправии с роднини и бюрократични организации. В напрегната обстановка е много лесно да се направи нещо не каквото трябва, а после да се преправя. Помнете, че в отговор на всякакви предизвикателства от страна на обстоятелствата трябва да реагирате само с тактически издържани ходове. Защото всичко, което се случва, засега не засяга вашите “стратегически” интереси. Броят на случайните ви познати е възможно да се удвои и утрои. И ето че именно на тях следва да обърнете внимание, особено, ако сте самотни, а те са от противоположния пол. Едва ли веднага ще се установят близки отношения, но и кратко познанство може да породи буря от емоции. А след това – както се случи. Рискът във всяка, “заблатена” област на живота е полезен и няма да навреди.

ВЕЗНИ
На дневен ред е вашето материално благополучие. Финансовите ви дела стават причина за най-силни преживявания. Някои се впускат да пилеят, други имат намерение да спечелят състояние. Не е изключено всичко това да е силно подправено с любов и ревност, да е свързано с делба или покупко-продажба на имущество. Вариантите са много, вашите най-смели намерения могат да се осъществят и във всеки случай съществено ще се промени вашият установен бит. Ако малко сте се пообъркали сред хитро преплетените обстоятелства, изчакайте неделята. В този ден много от нещата ще си отидат по местата. Във всеки случай, ясен ще стане противникът, опонентът или конкурентът. Не си струва да се върви към конфликт, вие вече сте се измъкнали от неговото влияние и след седмица-две ще се насладите на резултата. В сряда ситуацията задължително ще се подреди във ваша полза.

СКОРПИОН
Вие чувствате необикновен прилив на сили, ентусиазъм и упоритост. Всчко ви е по силите, всичко се получава. Във вас сега се освобождава огромна вътрешна енергия. Но тя не е само позитивна. Внимавайте и контролирайте мислите, намеренията и постъпките си. Дайте си сметка за това, че вашият егоизъм се е утроил и това може да донесе на вас и околните не само полза. В същото време разумното използване на сили и обективни възможности ще промени живота ви по щастлив начин. Мнозина от вас са склонни да рискуват в бизнеса, някои се стремят към екстремни развлечения, към силни чувства. Много от желаното ще се изпълни, само бъдете внимателни със своите желания! Повишената енергия често поражда агресивност, неразумни постъпки и високомерие. Склонността към рисковани действия може да бъде опасна за здравето. От излишък на енергия е възможно да се изострят хроничните заболявания. Границата между доброто и злото е изключително тънка, вие поне го знаете.

СТРЕЛЕЦ
През тази седмица животът ще ви подари доста бурен, но скрит за околните живот. Ако това са увлечения, те ще са тайни. Ако са юридически дела, те ще са пълни с колизии. Най-общо казано, най-голямата ви трудност, изискваща напрежение на душевните ви сили, е свързана с чужбина, с повишаване на образованието или с общуване с юристи. Закъснения, спънки, препятствия, които изискват ту връщане към предишни позиции, ту преодоляване на голямо струпване. Но това е животът. Препоръчва се както и преди това, постепенно да обновявате домашния интериор и да въвеждате в бита по нещо ново. В сряда у дома ви може нещо да се счупи и вие ще научите какво точно следва да бъде обновено – включете своето въображение, асоциациите си. За ръководителите от средно и висше ниво е настъпило време за напрегната организационна работа, изискваща тренировка на волевите качества.

КОЗИРОГ
За родените в края на декември е настъпило златно време за развлечения, романтични увлечения и приятелско общуване. Появяват се и пари, като резултат от предишни усилия и повишаването на статуса неотдавна. Вие получавате цялата помощ и любов, която са способни да ви дадат вашите близки. Родените през втората половина на януари са малко притиснати от обстоятелствата – ако натискът не идва от външни проблеми, доста силни са вътрешните преживявания. Няма да нахлуваме в чужд вътрешен свят, само ще отбележа, че в състояние на реална или душевна криза вие многократно повишавате своя личностен потенциал и задължително ще се справите с всичко. В сряда бъдете внимателни зад волана, ролята на случайността в този ден е повишена. Току виж, тя се окаже не много приятна. Общувайте повече с онези, които ви обичат и с добри приятели. Успешните ви дни са – сряда и неделя.

ВОДОЛЕЙ
Публичната и професионалната ви дейност придобиват такъв бурен характер, че се опасявам за нервната ви система. Сега вие можете пълноценно да оцените всички свои възможности в кариерата и в социален план, да засилите претенциите си, да повишите професионализма си и да се преборите за място под слънцето. Доколко съществуващото положение е материално изгодно ще стане ясно в сряда. Ако нещо не ви удовлетворява достатъчно – променяйте го. Дързостта на планове и постъпки през тази седмица дава бърз и значителен резултат. През почивните дни се постарайте правилно да поставите акцентите и да разпределите своите сили между семейството и кариерата. Ситуацията ще ви подскаже как да уравновесите едното и другото. А уравновесяване е необходимо задължително. Това сега е номер едно, особено за деловите жени. По-малко деловите дами получават шанс в скоро време да повишат своя статус за сметка на успешен брак.

РИБИ
Неочаквано започва да им върви на родените в края на февруари – началото на март. Подаръкът на съдбата може да бъде най-различен – например, увлекателно пътешествие в чужбина или публично признание, защита на дисертация или престижна изборна длъжност. В този план най-важен ден е сряда. Тя ще донесе радостна изненада или малко нервно сътресение.
В близките дни има възможност да се отскубнете от сивата маса и да попаднете под прожектора на обществения интерес. За прагматиците по-реална е материалната изгода, която ще ви донесе вашата собствена изобретателност и професионализъм. Родените през втората половина на март засилват позициите си в службата, заемайки ключова ръководна длъжност. Това впрочем е допълнително бреме. Във вторник, сряда и четвъртък се вглеждайте в своето самочувствие и пориви – доброто самочувствие и настроение говорят за здраве и успешност.

Other posts tagging «хороскоп»

Other posts tagging «horoscope»Other posts tagging «хороскопи»Other posts tagging «седмичен хороскоп»Other posts tagging «хороскоп за седмицата»Other posts tagging «horoskop»

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории