Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за седмицата 24 – 30 юли

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 24 – 30 юли 2006 година

ОВЕН
Завърши периодът, когато вие работихте леко и успешно, почивахте пълноценно, започвахте нови проекти и издигахте блестящи идеи. Сега дойде времето да се потопите в рутината, за да получите реален резултат, да материализирате онова, което е било организирано миналия месец. До септември ще трябва да се концентрирате въху дребните детайли, да се спуснете до техническото реализиране на своите идеи и дори да заемете подчинена позиция спрямо времето. Работата, а не почивката и съревнованието става център на живота ви. Не е изключено в скоро време да ви се наложи да проявите огромно търпение и умение да изпълнявате и да се подчинявате. Ще се наложи да анализирате нещо, задълбавайки до последния детайл. Но това все още предстои. През тази седмица трудностите ще касаят смяната на образа на действията ви – след хаотичния, изпълнен със събития живот настъпва временно бездействие. Използвайте възможността да си починете, да подредите мислите си. Семейството и съпружеството са източник на щастие. Вторник е труден ден.

ТЕЛЕЦ
Културните и обществени мероприятия, ако не ги пренебрегнете, ще разширят съществено кръга от полезни познанства. Предполага се допълнителен доход за тези, които работят в сферата на обслужването и посредничеството, преподават и се занимават с обществени ангажименти. Самотните хора ще получат шанс да срещнат човека, който скоро ще им стане близък. Това ще бъде дълго, надеждно партньорство – за някои лично, за други – делово. Новите отношения ще обърнат живота ви към по-добро в дългосрочен план. Във вторник, при новолуние се постарайте да запазите в семейството си топлата атмосфера, дори това да ви коства усилия. През това новолуние при вас се залага семейна тенденция – нека тя бъде позитивна. Цялата седмица се подрежда доста благоприятно, все пак най-хубавият ви ден е сряда. В петък денят няма да протече така, както сте го планирали. В събота стара привързаност ще ви напомчни за себе си.

БЛИЗНАЦИ
Обемът работа и ежедневните ви ангажименти толкова е нараснал, че изисква привличане на помощници. Може и да е един, но много работоспособен и влиятелен. Не е изключено това да е вашият непосредствен началник. Кооперирането и сътрудничеството са залог, че вие ще преуспеете материално и при това няма да останете без сили. Защото умората ви явно се е натрупала – вие изведнъж сте станали по-бавни, трудно преодолявате своята вялост. Към края на седмицата от това състояние няма да остане и следа, за което ще спомогне качественото подобряване на материалното ви положение. Всички, които през тези дни заемат нова длъжност, ги очаква висока заплата и добро място в йерархията. Ако сте родени от 1 до 5 юни, можете без да се замисляте да сменяте специализацията си, вида дейност. Сега точно на тези хора максимално им върви в кариерата и в доходите.

РАК
През тази седмица вие ще бъдете най-щастливият или най-мързеливият човек. Най-обаятелни и великодушни ще са родените в началото на юли. И то независимо от това, че финансовата картинка не е най-прекрасната. Да, на мнозина отдавна и явно не им достигат средства. В следващите две седмици това ще се усеща по-силно, отколкото през друго време. Този недостиг може да е малко измислен, ако купувате или вече сте купили имот – за сериозните разходи парите винаги не стигат. Финансовият дефицит ще се усети най-вече във вторник и в събота. Заради децата мнозина от вас ще направят големи разходи. В петък може неочаквано да ви изненадат роднини с всичките произтичащи от това последствия. А ако вие самите сте решили да тръгнете на път, в петък се гответе за неочакван обрат в събитията. Бъдете внимателни зад волана. В неделя всички тези дреболии ще се уредят.

ЛЪВ
Значимостта на всичко, което вие правите през тази седмица, е малко преувеличена. Или целите ви са прекалено амбициозни, или вие надценявате силите си. Давайки всичко от себе си, имайте предвид, че сте на ръба на най-силната си депресия за последните години, останали сте буквално без сили. И само онези, които са здрави, млади и успешни, ще преживеят лесно и тази седмица, и целия август, което ви пожелавам най-искрено. Но няма нищо лошо, ако си подготвите нещата предварително – икономисвайте силите си, бъдете готови за колебанията на самочувствието и самооценката си. За онези, които заемат ръководни места, това е изпитание за тяхното самолюбие. Пазете сърцето и кръвоносната си система, ако имате дори и намек за подобни проблеми. Утешителното е, че в семейството се натрупват позитивни събития: увеличаване броя на домочадието, нарастване на имуществото или повишение на домашния комфорт за сметка на придобвки. Ако това идва не благодарение на личните ви усилия, значи е с усилията на порасналите ви деца. Не е ли все едно, важното е атмосферлата у дома да е хубава. И тя ще бъде такава.

ДЕВА
За вас през тази седмица се повишава рискът от изостряне на хроничните заболявания, ако имате такива. Едновременно с това вие правите впечатление на околните на агресивен, упорит човек. И засега всичко е безрезултатно: нямате стимул да превърнете растящия си вътрешен потенциал в реални постъпки и постижения. Но всичко това ви предстои: настройвайте се да защитавате своите интереси, да диктувате на околните своята воля и да действате. Всичко това ще се случва през август. Засега тече процес на вътрешна пренагласа от пластичен и малко зависим образцов член на колектива в боец, решителен и малко непредсказуем. Нека тази пренагласа не повлияе отрицателно на самочувствието ви. Събирайте сили сред природата. Спомнете си, че последният месец преди рождения си ден ние преживяваме най-ниския си биологичен тонус. Икономисвайте силите си, щадете се. В събота се очакват неочаквани събития и е важно да проверите своите реакции на тях. Запомнете всичко до най-малките подробности – то ще има последствия през август.

ВЕЗНИ
Във финансов и служебен план нещата при вас са успешни. Как ще се възползвате от това, си е ваша работа. Важното е да се възползвате. Мързеливите развлечения в престижно общество през тази седмица ще украсят живота ви, но колко дълготрайна ще е ползата от тях? Постарайте се дори и увеселителните мероприятия да имат определен ефект върху кариерата ви или в социален план. Успехът ви сред противоположния пол ще помогне на кариерата ви и някои ще се възползват от това. Съвместните съпружески усилия в професионалната сфера ще бъдат доста ефективни. С една дума, приятните неща като забавления, престижно общество, изгодни съюзи ще ви отворят нови перспективи. В петък ще се случи нещо неочаквано, което ще ви донесе полза. След наситената с общуване седмица, ще е по-подходящо почивните дни да прекарате в относително уединение, да се възстановите.

СКОРПИОН
В следващите дни всичко при вас се подрежда по най-благополучния начин. Всичко ви настройва за почивка и различни малки и големи празници, участие в обществени културни мероприятия. Няма да е излишно да поблестите малко в обществото. Но само с развлечения, няма да мине. На дневен ред при вас излиза кариерата, статусът. Назрява важно събитие – в близките дни би трябвало да получите висшата оценка за вашите служебни и социални постижения. Дали тя ще ви зарадва? Ще научите след две седмици. А засега все още има време за усилия в тази пооска. Няма да минете без трудности, но можете да ги използвате като платформа за още по-голям успех. Вие знаете как да побеждавате в най-сложни ситуации. Простите и лесни неща не ви интересуват. Срядата е труден ден – постарайте се да не се скарате с началството. В петък събитията ще направят сполучлив обрат.

СТРЕЛЕЦ
Пред родените в края на ноември застава въпросът за пътуване в чужбина. Или вие сте решили да продължите образованието си? Вече не един ден всичките ви сили са насочени към тази цел. Сега настъпва решаващият етап на преодоляване на бюрократични или други препятствия. Вътрешната ви нагаласа е добра. В сряда всички възможни проблеми ще се проявят с максимална определеност. Още по-добре – така ще познавате лицето на “врага” си. В петък следва нов обрат в събитията – за известно време се отваря “затворената врата”, вие ще видите алтернативен изход от “заключената стая”. Хумор и фантазия няма да са ви излишни. Късметът дочаква деловите хора в големи социални проекти, свързани с властни или крупни финансови структури. Като човек, който обича да рискува, вие лесно влизате в начинания, свързани с медии, борси, реклама. По-доброто е обаче, ако увлечението ви е любовно. А това е съвсем реално.

КОЗИРОГ
Сянката на кредитор и дългове витае над най-песимистичните от вас. Оптимистите, ако изобщо е коректно да се наричат Козирозите оптимисти, вземат назаем и харчат чужди средства като свои собствени. Но такива са малцинство. Сред вас много повече са отговорните хора, стараещи се да се застраховат, да избегнат грешки и подложени на страха пред бъдещето. Именно тези страхове сега се изострят. Трябва да кажа, че не без основание. В какво именно се състоят текущите трудности, ще научите във вторник и сряда. А в петък трябва да използвате така сложените обстоятелства, за да ликвидирате или да сведете до минимум възникналите затруднения. Отношенията вътре в семейството в близко време е по-добре да се градят на основата на рационалност и разумност, свеждайки емоциите до минимум. Някои от вас се позамислят за пътуване и почивка, но засега това са незрели планове. Неделята обещава спокоен отдих.

ВОДОЛЕЙ
Сега вие се ориентирате по тези, които са до вас и живеете според обстоятелствата. И това е правилно, само следва да проявите максимална гъвкавост по отношение на хора и обстоятелства. Точно това и ще бъде главното ви затруднение, понеже вие сте достатъчно упорит човек, въпреки че външно не създавате подобно впечатление. Така че, ще проверим – онези, които ще проявят гъвкавост и готовност да установят емоционално топли отношения с нужните хора, ще преуспеят. Някои ще предпочетат да останат единаци пред откровеността и доверието към партньорите. И това ще бъде главната трудност не само през тази седмица, но и през следващата. Във вторник и сряда ще се завърже възелът, който ще може да бъде развързан или расечен в петък. И това ще бъдат нелеки дни и събития. Ако можете да яхнете щастливата вълна, която през тези дни ще мине през вашия живот, ще преуспеете в кариерата и материално. Ще постигнете всичко, което така страстно желаете. Повече фантазия.

РИБИ
Вашето обкръжение и текущи обстоятелства ви тласкат към нестандартни решения и оригинални постъпки. Родените в началото на март през тези дни няма да приличат на самите себе си – буквално и виртуално. От тях може да се очаква както най-висше творчество, озарения и прозрения, така и просто истерия. В петък събитията и вашите постъпки са непредсказуеми. Необясними случаи ще накарат най-закоравелите скептици да повярват в чудеса. Надявам се чудесата да са радостни. Ако искате да преобърнете света, с който сте свикнали, да промените живота си – сега е моментът. Ако искате да избягате от проблемите, залегнете – нека освежаващата буря мине над вас. Едва ли обаче ще съумеете да консервирате живота – сега са ви присъщи независимост и бунтарски дух. Резултатът е непредсказуем. Само онова, което ще ни се стори разрушено, всъщност може да стане начало на съзидание. Който не се страхува от бъдещето, а върви срещу него, придобива много. Но не веднага.


В понеделник, в последния лунен ден ще трябва да теглим чертата за този месец, да се разплатим с хората, да обмислим изминалите събития, да си поговорим задушевно. Всички делови и материални въпроси е по-добре да се отложат за по-късно. Още във вторник новолунието в знака на Лъва носи мащабно обновяване в живота ни, повишава деловата и творческа активност. Изобщо, през тази седмица звездите са решили да ни радват едновременно на всички фронтове. Практически всички дни, може би с изключение на понеделник и четвъртък, са добри за развитието на бизнеса, за скъпи покупки, отдих, подобряване на домашния интериор. В сряда и неделя благодарение на Венера са възможни приятни познанства и срещи с приятели, в личния живот – големи и красиви подаръци, в семейството – щастливи събития. Вечерта в сряда, в четвъртък и петък Луната е в Дева, затова се повишава ефективността в работата, появяват се необходимите делови контакти, могат да бъдат решени всички въпроси, свързани с автомобили, да се получат в ръце необходимите документи. Неделята идеално подхожда за светски отдих и романтични срещи, красиви придобивки, вечерта е подходящо двамата да я прекарате далеч от шумни компании.

Other posts tagging «хороскоп»

Other posts tagging «horoscope»Other posts tagging «хороскопи»Other posts tagging «седмичен хороскоп»Other posts tagging «хороскоп за седмицата»Other posts tagging «horoskop»

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории