Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за седмицата 2 – 8 октомври 2006

Добавено в Uncategorized

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 2 – 8 октомври 2006

През тази седмица социалната активност е все още силна.
Сам воинът не е воин, търсете партньори. Всичко говори в полза на отказ от безкомпромисни постъпки и екстремизъм. Сега е моментът за кардинални решения и постъпки, но всички ние трябва да имаме предвид интересите на онези, които са до нас и да действаме съвместно. Тогава всичко ще е наред.
Традиционно началото на октомври е времето на сватбите. Наистина сега се женят онези, които се стремят към успешен съюз на основата на взаимни чувства.
На всички пожелавам благополучие!

ОВЕН
Същността на събитията през седмицата е в балансирането на инициативата и способността за адаптация към обстоятелствата, получаването на възможности за запознанства и поддържане на отношения с интересни хора. Настъпило е най-подходящото време за започване на романтични отношения с перспектива за брак, а така също и за създаване на делови съюзи. Успех ще имат онези, които харесват работата си на консултант, посредник и изобщо на човек, общуващ с широка аудитория. Всичко се осъществява доста лесно и непринудено. В сряда ви очаква малка, доста приятна изненада. В петък и събота вие проявявате изцяло своя безкомпромисен и избухлив характер – дано това не ви доведе до конфликт, а ви помогне да покажете качества на организатор и ръководител. Почивните дни е по-добре да прекарате в компания, отколкото в тесен семеен кръг.

ТЕЛЕЦ
Вашата енергия е насочена към работата ви, обичайните ангажименти или грижа за своето здраве. Животът е изпълнен с позитивни събития, всичко, от което имате нужда, се подрежда леко и непринудено. Хората, нуждаещи се от социална защита и подкрепа, лесно я намират в понеделник и вторник. Нека сега не ви вълнува толкова вашият формален длъжностен статус – по-важно за вас е да поддържате своя авторитет като специалист, добър професионалист и просто човек с висок морал. Ако в началото на седмицата се чувствате достойно, значи всичко с вас е наред. Ако имате семейни затруднения, те ще се проявят във вторник. В този случай следва да имате предвид, че е дошло време да се разделите със стария си начин на живот, да преразгледате условията на работа и бита. Как именно да направите това, ще ви подскажат обстоятелствата в сряда. В петък за кратко може да си развалите настроението, но това ще са дреболии. В петък и събота жените трябва да се въздържат от сериозни покупки и промени в своята външност.

БЛИЗНАЦИ
Предстои ви една доста спокойна и успешна седмица. Много влюбени ще прекарат времето си весело, без да забравят своите основни задължения, чието изпълнение сега не ги затруднява твърде много. Онези, които имат творческа жилка, активизирайки своите таланти, ще получат удовлетворение и одобрение отстрани. Някои се радват на успехите на своите деца, други са доволни от това как вървят нещата в бизнеса. Важното е да разнообразите бита си и да откриете интересното във всекидневието. Може да го направите в сряда. Пред някои Близнаци е възможно да се появи професионална перспектива, възможност леко да променят и рационализират своя труд. Ако в сряда непосредственият ви началник не ви разбира, значи е време да промените нещо – или началника, или длъжността. Шегата си е шега, но не си струва да се опитвате да задържите положение, което не ви носи чувство на увереност и душевен комфорт. Вашият социален статус и длъжност са доста неустойчиви, но всичко служи за натрупване и създаване на оптимални възможности.

РАК
Събитията през седмицата са важни по отношение на повишаването на вашето семейно благополучие. Бъдете сигурни, че всичко ще ви е от полза – ремонт, домашни придобивки и хората, които ще изпълнят дома ви през тези дни. Ако сте сериозен, предприемчив човек, в близко време можете да поставите основите на бъдещи постижения в кариерата или в социален план. За вас сега понятието “да се поставят основи” е много актуално. Независимо от обективните затруднения, и родените в средата на юли имат всички шансове така или иначе да подобрят качеството на живота си, да осъществят заветно желание. На всички останали Раци ще им бъде по-леко. Най-успешни дни през тази седмица са четвъртък и петък. В петък и събота доброто настроение ще стане значим показател за вашето професионално и семейно благополучие. Някакви разминавания ще трябва да станат повод за незабавно отстраняване. Шансовете да намерят своята половинка са нараснали многократно за тези, които още са сами.

ЛЪВ
Седмицата ще протече достатъчно благоприятно и без особени катаклизми. Ако нещо се променя, то ще е в границите на обичайното. Помнете, че най-трудният период вече е зад вас, а съблазнителните перспективи все още са пред вас: те ще бъдат видими примерно през декември. Сега живейте както можете. Не са изключени много приятни запознанства, романтични срещи. Хора, загрижени в делови план, могат да разчитат на успешни делови преговори и пътувания. Доколко те ще бъдат успешни най-добре ще можете да оцените в петък. В понеделник и вторник се постарайте да бъдете пределно спокойни и реалистични. Вредно е да се залъгвате и още по-вредно е да се поддавате на апатия. Именно през тези дни ще се появи най-пълно увереността в себе си, придобита в последно време, и реалистичният поглед върху света. В събота вие сте силни, можете да си позволите да проявите власт и да реализирате организаторския си талант.

ДЕВА
Вашето финансово положение видимо се е подобрило. Ако вие още не сте го почувствали, значи именно сега трябва да предприемете нещо. Всичко ще се получи. Показателен ден, когато ще можете да си позволите достатъчно сериозни разходи, е петък. Колкото повече похарчите, значи толкова по-здрав е вашият финансов тил. Разширявайте своя кръг на общуване, в него задължително ще попаднат нови интересни хора. Това ви носи много. За предприемчивите хора настъпва време за разширяване и обновяване на деловите контакти. Особено лесно и успешно се нареждат деловите и лични контакти за родените в края на август, началото на септември. Вие ще се убедите в това в сряда. Пред вас стои проблем, свързан с взаимоотношенията и преразглеждането на базовата основа, върху която те се градят. В четвъртък този проблем, ако имате такъв, ще предизвика във вас силна емоционална реакция.

ВЕЗНИ
Вие се чувствате съвсем комфортно и уверено, проявявате своите най-добри качества, оценени сте и пълни с инициативи. Ако интересите ви са в областта на личните взаимоотношения, вие насочвате своето обаяние към противоположния пол и имате успех. Ако актуални са деловите цели, вие лесно намирате нужните ви делови партньори. При влюбените животът тече в състояние близко до еуфория. Прагматичните хора преуспяват в работата си, без да забравят за себе си и своето здраве. Най-успешна е дейността, свързана с посредничество и координация на работата на други хора. Много търсени и обичани са онези Везни, които са част от творческата и културна интелигенция. Не пречи тази седмица да си доставите радост – с нещо ново – дреха, бижу и с всичко, което ще ви позволи да изглеждате още по-добре. Именно сега вие трябва да изглеждате така, че да отговаряте на онази социална роля, която имате намерение да играете през следващите години.

СКОРПИОН
Снижаването на естественото ниво на енергия през последния месец преди рождения ден не бива да ви кара да сте нащрек – сега може да изпитвате пълен душевен комфорт, без да си давате много труд. Ограничете общуването до семейния кръг или се уединете с любимия човек. Сериозните лични отношения преживяват благоприятна, макар и скрита фаза. При някои се заражда чувство, при други то разцъфтява. И едните, и другите, изпитват душевен комфорт, без да го споделят твърде с околните. Четвъртък е най-подходящият ден за онези, които търсят път за подобряване качеството на живот, за повишаването на материалното благосъстояние и удовлегтворяването на своите желания. Именно в четвъртък вие ще познаете своите желания – в целия им обем и променливост и част от тях ще можете да удовлетворите. За влюбените това е един успешен ден. В събота сдържайте своя нрав, за да не се скарате с някого. Впрочем това няма да е за дълго време.

СТРЕЛЕЦ
Сега е най-подходящото време да се блесне в обществото и да се завоюва успех в обществената дейност. Вие сте на преден план и играете важна роля в колектива. А и в личния живот сега получавате онази любов и внимание, които очаквате. В сряда и четвъртък у дома ви могат да се случат дребни непредвидени събития. Това могат да са и приятни изненади, но могат да се окажат и някои битови проблеми – да протече нещо, да се счупи някакъв електроуред. Досадни проблеми могат да се открият и в личната ви кола, ако тя е доста старичка. Всички възникнали и открити през тези дни проблеми би трябвало да ви наведат на мисълта, че е необходимо обновяване на нещо. Избавете се от старите вещи. През декември за вас ще започне дълъг период на повишена самооценка и съответно, повишени изисквания към живота. Гответе се за него. Преди да се опитате да стъпите на по-високо стъпало, освободете се от всичко, което ви напомня минали грижи и тежести. Това трябва да се прави без бавене, включително и през тази седмица.

КОЗИРОГ
Странно, ако вие не изпитвате удовлетворение от живота: при вас сега успешно се оформят нещата и като длъжност, и материално. В този план вие преживявате годишния си максимум. Дайте оценка на постигнатото. Използвайте плюсовете от този капитал: нарастването на уважението и материалните подаръци на съдбата. Това е именно онова, което сте заслужили и изработили за последните няколко години. Онези, които по силата на заеманата длъжност се разпореждат със солидни финанси, имат възможност скоро да заемат силна позиция в кариерата. В петък и събота вие ще се чувствате толкова добре, доколкото сте уверени в своя професионализъм и доколкото се ползвате с уважение в семейството. Ако нещо не ви достига, настроението ви ще се развали. Може би ви липсва лидерската позиция в семейството? Оитайте се да поемете управлението върху себе си, отстоявайки своя команден пост. Резултатът ще е положителен.

ВОДОЛЕЙ
Подходящо време за начало на далечно пътуване, перспективно планиране, получаване на допълнително образование и водене на юридически дела. Всичко, което касае вашата кариера, е уместно да бъде инициирано именно сега. Моментът е подходящ: разходът на сили ще бъде най-малък, а резултатът – значителен. Съсредоточаването върху чисто лични и тясно семейни въпроси е минимално, целият си потенциал вие реализирате в обществената сфера. Кога, ако не сега, е време да повишавате своя престиж и статус? Растежът в кариерата е съвсем реален, а той задължително ще повлече след себе си и материална реформа. Както показва опитът, реформите не винаги са успешни, но сега вие имате всички шансове да преуспеете. Само да имате желанието. Напомням ви, че консерватизмът не е най-добрият път към благополучието. Новаторството се приветства. Всички ваши усилия ще бъдат резултатни. В събота няма да имате възможност да си починете, денят ще е хаотичен и неспокоен. Постарайте се в неделя да се отпуснете в домашна обстановка.

РИБИ
Дошло е времето за позитивни промени. Най-главното вече е станало през септември: Вие сте успели да смените релсите или засега сте останали върху предишния коловоз. Сега настъпва времето да използвате преимуществата на създалото се положение и да се примирите с недостатъците. В личните отношения чувствата са се изострили. Иска ми се да вярвам, че са само позитивни. Парите ви идват в ръцете, ако сте достатъчно инициативни и ориентирани към добри доходи. В неделя се предполагат спонтанни разходи толкова, колкото ви позволява финансовото положение. В сряда вие ще демонстрирате фантазия и нестабилна нервна система. Не забравяйте, че сега вие сте потенциален смутител на спокойствието и провокиращ фактор за своето обкръжение. Бъдете трезвомислещи. Забележете как се обновява вашето светоусещане и външността ви. Тя задължително ще се обнови позитивно.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории
  • Uncategorized