Последни Рецепти
Последни Статии

Седмичен хороскоп 22 – 28 май

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп за седмицата 22 – 28 май 2006

През тази седмица приключват много от майските събития, а острите конфликти в личния живот или проблемите в семейството би трябвало да се решат.
Във вторник или сряда сутринта са възможни здравословни проблеми на близки хора, спорове в бизнеса и проблеми в различни съюзи и партньорства. Новите кадри е възможно да влязат в конфликт със старите, в любовта е възможна прекалена страст, резки необмислени постъпки и неприятности.
В четвъртък обаче, под влиянието на Венера и Плутон мнозина ще съумеят да възстановят своите отношения на ново ниво, да обновят своите чувства.
В петък ни очаква последният ден преди новолунието и както обикновено вероятно ще изплуват различни тайни, ще се изяснят много въпроси в деловите отношения. Едни ще връщат стари дългове, други ще получат заслужена отплата, но пътуванията и преговорите ще бъдат прекалено прибързани и нервни, не се препоръчва започването на нови неща.
Новолунието в знака на Близнаци в събота ще донесе позитивно обновление в много сфери на живота, ще повиши интелектуалната и физическа активност, ще помогне за установяването на нови контакти.
В неделя, обратно, благодарение на конфликта на Луната и Плутон, не е подходящо да се водят преговори и да се тръгва на път, на мнозина ще се наложи да връщат дългове, да се разделят с временна собственост, да обсъждат неприятни неща с роднини, познати и съседи.

ОВЕН
Едни все още преживяват стреса в семейните и любовни отоншения, други преразглеждат деловите си отношения. Всички тези събития са достатъчно важни в личен план. През тази седмица жените получават шанса да се изпълни някое тяхно много силно желание, възможна е и съдбоносна среща. Фаталното събитие, било то свързано с емоционалната или финансова сфера, ще се случи в сряда, при това то е по-вероятно за родените около 18-20 април. Важно е да не губите самоконтрол и да владеете ситуацията, защото именно вашето поведение моделира събитията, които се случват. Сряда и четвъртък са доста неуспешни в парично отношение. В петък са възможни доста големи разходи.

ТЕЛЕЦ
Дълбоко в душата ви са се натрупали страсти, от които през тази седмица вие ще можете да се освободите. В резултат е възможно да стане сериозно скарване, да бъдат разрушени някои отношения, но затова пък психиката ви ще възстанови своето равновесие. Избирайте и контролирайте ситуацията. Взрив от емоции е най-вероятен в сряда. На някои от вас ще им провърви и това ще бъдат щастливи моменти за вас, на други – не. В действителност ще избликне само онова, което се е натрупало в душата ви – и хубаво, и лошо. Съботата е успешна във финансово отношение, а в неделя разходите ви ще бъдат доста непредсказуеми и спонтанни. Ако през почивните дни анализирате откъде “изтича” и откъде “се пълни” джоба ви, в следващия месец ще можете да формирате позитивен финансов баланс.

БЛИЗНАЦИ
Всичко, което ще се случи до неделя, носи в себе си смисъла на завършване или стабилизиране в този вид, в който то ще се прояви през тези дни. Събитията стават отзвук на онова, което си отива. Практически именно тази неделя за всички Близнаци истински започва личната им година, започват да се проявяват устойчивите тенденции на бъдещата година. През тази седмица вие лесно можете да въздействате върху своя живот: събота и неделя прекарайте така, както бихте искали да изживеете годината. Сутринта в неделя, без да ставате от леглото, си помечтайте за годината, която започва след рождения ви ден, за това каква искате да бъде тя. Това е момент, в който вашата мисъл има особена сила. Възползвайте се от нея.

РАК
Седмицата започва доста спокойно. Ако в понеделник се появи някакво предчувствие, то няма да ви излъже, смело му се подчинете. Повярвайте, всичко каквото направите в понеделник, ще ви е от лична полза. Но не забравяйте и за другите. Това, което ще се случи във вторник и сряда, ще повлияе върху вашите отношения с началството и ще се отрази на финансовото ви положение. Най-конфликтният ден през седмицата е сряда. Контролирайте се, но не изпускайте инициативата от ръцете си. Ще се наложи да противостоите на конкуренцията, защитавайки стриктно своите интереси. В четвъртък икономисвайте парите си, но и скъперничеството също няма да ви е от полза. Почивинте дни ще бъдат спокойни и полезни за вас, ако ги прекарате в относително уединение.

ЛЪВ
Дошло е време да оцените своето положение в колектива, при необходимост да смените средата, която обитавате, интересите си. Този момент ще бъде свързан с вземане на доста важно решение, свързано с дългосрочна отговорност. Може да се случи така, че то да е свързано и с ново занятие, с нова работа. Ако вземете решението през тази седмица, то ще касае един дългосрочен проект, който ще бъде претворяван в живота без бързане, но сигурно. В това отношение най-благоприятен ден е вторник. Сряда и четвъртък ще дойдат с малко хаотични преживявания, тези дни не са най-добрите за добре премерени решения. Предварителната равносметка би следвало да направите в събота, а в неделя да набележите и тактическите стъпки за следващия месец.

ДЕВА
Настъпил е онзи месец в годината, който нагледно демонстрира обществено значимото ниво, което сте постигнали. Много е вероятно в скоро време да получите обществено признание и одобрение от ръководството и това за вас не е маловажен стимулиращ фактор. За вас сега оптимална сфера на дейност става всичко, което е свързано с координацията на работата на колектива, с посреднически и информационни функции. В това може да се превърнете в признат от всички практически лидер. Силната страна на вашата натура е трезвият разум и логическото мислене и именно на тях следва да разчитате сега. Домашните въпроси и лични проблеми отиват на заден план. Кариерата и социалният статус са по-важни от всичко друго.

ВЕЗНИ
През тази седмица вие ще имате много повече контакти с хора от обикновено. Общуване с клиенти и партньори или публична активност заради рейтинг и поддържане на авторитета – ето каква е вашата задача за тази седмица. Как сте я изпълнили, ще стане ясно в почивните дни. Какво може да повиши вашата тежест в обществото? По-високо образование, пътешествие с цел установяване на широки контакти, и какво ли не още. Важното е да разширявате своите хоризонти. В неделя за вас ще бъде полезно, ако предприемете някаква стъпка, въздействайки на общественото мнение, или за поддържането или прекратяването на важни контакти. Най-неудобният, конфликтен ден за седмицата е сряда.

СКОРПИОН
Вие имате възможност в близко време да сключите изгоден във финансово отношение трудов договор. Само имайте предвид, че сега интересите, засягащи кариерата ви, и финансовата полза не съвпадат. Така че ще се наложи да избирате. В личен план животът тече бурно както досега. Хубав или лош, но във всеки случай е неспокоен. Колко неспокойно и до какво ще доведе всичко това, ще се убедите в сряда. Всичко говори за това, че вие влизате в етап на непримирима “информационна” и психологическа борба, за каквото и да се отнася тя. За тази цел ще се наложи да се концентрирате върху главната задача. Предстои ви да изживеете две-три психологически трудни седмици за тази година. Събитията ще изискват концентрация, натойчивост, разчитайте на своя характер. В края на юни животът ще отвори пред вас нови хоризонти.

СТРЕЛЕЦ
При младите хора нарастват трудностите в обучението, вземането на изпитите. За всички останали затрудненията ще се появят във връзка с далечни пътувания, задгранични командировки, митнически бариери. Възможни са неприятности, свързани с чужденци и далечни роднини. Всички житейски трудности и заплетени случаи ще се концентрират в четвъртък. Ако този ден се окаже спокоен за вас, значи всичко е наред. Ориентирайте се според обстоятелствата, търсете позитивното сътрудничество. Вероятността през тези дни да откриете надежден партньор е висока. Може и да не забележите това веднага, но в петък и събота всички, които се окажат около вас, впоследствие ще ви станат полезни. Неделята ще ви донесе силни лични преживявания, надявам се, позитивни.

КОЗИРОГ
Постепенно нараства стресът, свързан с недостиг на средства за осъществяването на важни стратегически планове. Някои ще са загрижени за себе си, други – за децата си и това напрежение ще продължи почти през цялото лято. През тази седмица събирайте сили, пазете здравето си. Важното сега е добре организираният, ритмичен живот, умереният труд и грижата за собственото ви здраве. Именно през тези дни емоционалните стресове, особено потискащите, ще се отразят силно на здравето ви. В събота бъдете внимателни при пътуване и шофиране. В неделя сутринта помислете как да преодолеете делничните трудности през следващите седмици. След месец много от тях вече няма да ви притесняват, а вие още повече ще започнете да уважавате самите себе си.

ВОДОЛЕЙ
През тези дни по-явно се проявява тенденцията на финансова нестабилност, период, който се разтегля за няколко години. За това време ще се наложи да преживеете полети и падания. За да бъде крайният резултат позитивен, си струва да се вземе този процес под особен контрол. Например, през тази седмица вие много лесно можете да се поддадете на ексцентрични или новаторски идеи, което увеличава риска. Опитайте се в четвъртък да направите малка крачка в избраната посока и ако в края на седмицата разберете, че всичко е сполучливо, смятайте изпробваната върху себе си посока за успешна. Тогава в началото на юли може да дойде и същественият успех. Най-нервният ден за седмицата и най-непредсказуемият във финансово отношение за вас е събота. Позволете си спонтанни разходи за успокоение на нервите.

РИБИ
В понеделник ще имате възможност да осъществите изгоден и дългосрочен финансов проект. През тази седмица загрижеността за семейното ви положение, домочадието и собствената си способност да се задържите на краката си, стига своя максимум. Време е да се постави точката на нещо, да се откажете от всичко, което е изжвяно и не е оправдало себе си. В неделя сутринта се опитайте мислено да формулирате онова, което трябва да застане в основата на вашето бъдеще, което може да спомогне за благополучието на семейството ви. Започнете да реализирате нещата без да бързате. По-важно е през тази седмица да завършите нещо, да се откажете от нереалните и незавършени неща. Най-нервният ви ден е неделя. Не си го изкарвайте на близките си и бъдете по-внимателни зад волана.

Margarita

Other posts tagging «хороскоп»

Other posts tagging «horoscope»Other posts tagging «хороскопи»Other posts tagging «седмичен хороскоп»

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории