Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за седмицата 11 – 17 август

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 11 – 17 август 2006 година

ОВЕН

Преминали през доста трудности напоследък, Овните навлизат в етап на спокойно развитие, което на първо време ще усетите като емоционална пълнота в отношенията с близките си и като желание за активно участие в обществения живот. Несъмнено първата стъпка към този нов етап ще се изрази като организация на вътрешния ви живот, повишаване на самоконтрола и установяването на относителен порядък около вас. Разумните промени са ключът към себеутвърждаването, което за вас сега е задача номер едно. Петък преминава спокойно, а през уикенда сте отзивчиви и хармонични. Понеделник преминава активно, а вторник се оказва видимо начало за започналите промени. Сряда е хубава, някои заминават на почивка. С успех и пътуване е характерен и четвъртък.

ТЕЛЕЦ

В прагматичен аспект този седмичен период не е от добрите за представителите на Телец. Най-често става въпрос за слаба организация, допускане на грешки, липса на достатъчно енергия, вяра в илюзии. Понякога достигате до успех, но изоставяте делата си поради липса на енергия или на интерес. Имате шанс да подпишете споразумение за ползотворно сътрудничество, но крайният резултат зависи само от вас. Тази седмица едва ли може да се определи точно, защото сте подвластни на емоционални разочарования, които водят до самоволни действия. Ентусиазмът и активността от петък ще бъдат заменени от неприятен уикенд. В понеделник сте непредсказуемо избухливи, но за кратко. През следващите дни ви преследват трудности и проблеми.

БЛИЗНАЦИ

През тези дни вие ще натрупате значителен обем информация за хора, ситуации и планирани действия, която ще се окаже ценен помощник за прогнозиране на предстоящите събития и за избор на лична позиция. Хубаво е и нататък да продължите по същия начин, защото ситуацията, в която фигурирате, непрекъснато се променя. Ако познавате обстоятелствата, ще предусетите евентуални удари или посегателства срещу вас. В делови план – особено за бизнесмените, възникват чудесни възможности за успешни сделки. Останалите от знака ще се сблъскат със сплетни и клеветничество в службата. Петък ще е спокоен и успешен, какъвто ще е и уикендът. За понеделник са характерни силни любовни емоции, а във вторник зависите от обстоятелствата. Сряда е благодатна, а четвъртък – неспокоен.

РАК

Желанието за делови напредък, материален успех и стабилизация се превръща вече в реалност за много от Раците. За разлика от други зодиакални знаци, където промените често се осъществяват с години, при вас този процес сега се разви бързо и успешно. Не бива да се отпускате и да разчитате, че това развитие ще продължи от само себе си. През периода са възможни кавги и сблъсъци с колеги от службата. Във финансово отношение ще настъпят промени. Петъчният ритъм ще бъде нарушен от неочаквани изменения. Събота е благоприятна, но неделя е неудобна. Творческа активност е характерна за понеделник, а във вторник сте устремни. Някои ще пътуват. Сряда ви носи новости, а в четвъртък отново действате категорично и успешно.

ЛЪВ

Очевидно представителите на зодията преминават през период на нестабилност, когато всичко ги дразни и не са в състояние да си отговорят на въпроса каква е причината за тяхното недоволство и докога ще ги притиска тази смазваща тежест. Отговорът е сложен и доста дълъг. На преден план ще е добре да приведете в порядък нещата в живота си. Не става дума само за дела и предмети от заобикалящото пространство, но и за вътрешната ви същност. Петък е спокоен, но празен. Събота носи ядове, макар че не липсват и успехи. В неделя ще ви се наложи да направите компромис. През следващите понеделник, вторник и сряда ще имате делови и материален успех, а за някои се очертава пътуване. В четвъртък сте изправени пред избор.

ДЕВА

През тази седмица Девите няма да скрият задоволството си от постигнатото до момента, а и за онова, което предстои като реализация сега. Ще се възползвате от почти всички възможности, предоставени ви от съдбовните фактори в деловата и личната сфера. Някои дори ще проявят неуместна дързост, засягайки арогантно чуждото достойнство. Периодът е чудесен за сключване на нови договори и за предварителни споразумения относно съвместна дейност. Някои от зодията ще оставят впечатление у околните, че са неконтролируемо любопитни хора. В петък постигате ярък успех, който ви съпътства и през уикенда. Значителна сполука имате в понеделник, а вторник носи ядове и пътуване. Сряда и четвъртък са успешни.

ВЕЗНИ

Предстоящата седмица ще е напрегната, изпълнена с борби и противодействия. Ще се сблъскате с пречки, чието преодоляване зависи от вложената енергия. В деловата си реализация и изпълнението на проектите ще достигнете до истинско задоволство. Тук на преден план изпъкват делата на бизнесмените, които фиксират договорености със значителна перспектива. У мнозина от зодията настоящата сполука ще се дължи на внезапен порив, продиктуван от интуицията им. В личен план говорим едновременно за пълнота и за сърдечни разочарования. Петък носи лични промени, а в събота сте потиснати. Неделя, а и понеделник изпъкват с контакти. Твърде претоварени сте във вторник, а в сряда ситуацията е във ваша полза. Новини, но и ядове са валидни за четвъртък.

СКОРПИОН

Този седемдневен период не се очертава като време за активна делова и професионална дейност. Може би сега преобладаващата част от вас ползват годишния си отпуск. Това ви позволява да разкриете повече вътрешната си същност и да акцентирате върху емоционалните си ценности – един чудесен начин за разтоварване и за душевно възстановяване. Особено добре ще ви се отрази пътуването, тъй че имате ли такава възможност – не се колебайте. Малцината, които остават на служебния си пост, следва да действат по-мобилизирано. Петък е скучен, с леки разочарования. Забавления и пътуване са характерни за уикенда. В понеделник настроението ви е променливо, а вторник ще е напрегнат. Не са изключени кавги. Контакти и новости в сряда, а четвъртък е чудесен.

СТРЕЛЕЦ

В социалната сфера, а и в личен план, Стрелците ще действат активно през този период. Някои от зодията обаче само ще симулират действеност, което предварително ги обрича на неуспех. Голяма група от вас ще концентрират усилията си в любовната сфера, където определено може да се говори за съперничество. Имате шанс да осъществите целите си. В службата не са изключени проблеми за онези, които демонстрират нехайство. Добри резултати ще даде съвместната работа с приятели. В това отношение петък и събота са особено успешни. Трудна и изпълнена с кавги се оказва неделята. Баланс в ситуацията за понеделник ще внесе компромисът. Вторник е променлив, а в сряда хармонизирате отношенията. Четвъртък носи разочарования.

КОЗИРОГ

Склонността ви към властване, а често и към вторачването в дреболии създава проблеми в отношенията ви с околните. Сега някои осезателно усещат неблагоприятната тенденция на едно такова развитие, което ги изправя пред необходимостта да вземат решение за бъдещето си. Периодът е благоприятен за споразумения, но при условие, че сте готови да проявите толерантност и грижа за общото благо. Иначе шансът не е голям. В любовен план може да се говори за известно раздвижване, но е далеч от реалния успех. Подозрителни мисли ще ви тровят в петък. Събота ще премине напрегнато, а неделя е нервна. Разочарования са характерни за понеделник и сряда. По-активни сте във вторник, а сряда отново е напрегната. В четвъртък близък човек ще ви даде ценен съвет.

ВОДОЛЕЙ

Равновесието и хармонията при вас отново са нарушени, а това винаги води до неприятности и проблеми. Основна причина за това са заблудите, в които изпадате. Макар че упорито събирате информация за ситуацията или за човека, от което се интересувате, не стигате до качествен резултат. Причината е, че правите подбор на наученото и го разглеждате избирателно. Онова, което не съвпада с мисленето и очакванията ви, бива отхвърляно. По този начин няма да стъпите на здрава почва. Петък е тъжен и скучен, а събота и неделя засилват разочарованията ви. В понеделник заблужденията в личните ви отношения избухват с нова сила, което ще ви тласне към контакти през следващия ден, за да си доказвате, че съжденията ви са верни. Сряда и четвъртък идват с новости.

РИБИ

Във вашия живот, и по-специално в деловата изразност, нахлува нова ситуация. Ще възобновите прекъсната дейност, което явно ви е струвало много усилия, борби и доказване. В проведените през седмицата контакти ще достигнете до единно мнение със събеседниците си, независимо по какви въпроси ще дискутирате – лични или делови. Въпреки това притесненията ви са големи и трудно ще се отървете от тях. Необходимо е да укрепите психиката си и да сте убедени, че нищо не е в състояние да промени съдбовната подкрепа за вашето възстановяване. Дните от петък до понеделник ще преминат мрачно и нервно. Хубави новини ще ви донесе вторник и ще се възстановите психически. Сряда е особено успешна и се превръща в ново начало. В четвъртък – отново разочарования.

Other posts tagging «хороскоп»

Other posts tagging «horoscope»Other posts tagging «хороскопи»Other posts tagging «седмичен хороскоп»Other posts tagging «хороскоп за седмицата»Other posts tagging «horoskop»

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории