Съдържание
- Ако искате да отслабнете пийте вода
- Колко яйца да ядем
- Лошата храна води до генетични промени
- Какъв зехтин купуваме?
- Закуска, която бори депресията
- Какво трябва да знаем за мазнините
- Зеле, карфиол и броколи предпазват от рак на гърдата
- Акриламидът води до поява на рак
- Богатите на калий храни нормализират кръвното
- Три чаши кафе на ден
- Тревожни факти за затлъстяването
- Лук и чесън намаляват риска от рак на дебелото черво
- Умереното гладуване удължава живота
- Хранене с по-малко протеини удължава живота
- Речник на полезните съставки в храната ни
- Кои храни да избягваме при запек?
- Ядките намаляват риска от инфаркт
- Яжте орехи за добро настроение
- Бобови храни за здраво сърце
- Без глутен
- Храни за здрави бъбреци
- Рецептите на Петър Димков при бронхиална астма
- Здравословни ползи от хумуса
- Една ябълка на ден пази доктора далеч от мен
- От къде да си набавим полезни мазнини
- Палмово масло
- Най-полезните храни за сърцето
- Храни, които са по-полезни небелени
- Храносмилателната система е вторият мозък на човека
- Защо са полезни фибрите за здравето?