Съдържание
- Задушени свински котлети
- Пилешка пръчица с рокфор
- Родопско вдъхновение
- Котлети в гъбен сос
- Пиле ранч
- кебап по шопски
- Телешки стек
- Паеля
- Телешко каре
- Пиле с чесън по китайски
- Пиле на пара по кантонски
- Пилешко “Fu-yung”
- Друсан кебап по самоковски
- Пържоли по шопски
- Пилешки гърди със спанак
- Агне по гергьовски
- Капама
- пиле руло
- Пиле със странен вкус
- Пиле фрикасе
- Агнешко горски кебап
- Агнешко с ориз по арабски
- Винен кебап
- Гозба с пилешки бутчета
- Пълнена агнешка плешка
- Агнешко горски кебап
- Агнешко стомна кебап
- Агнешко по провансалски
- Агнешко със спанак
- Агнешко със зеленчуци