Съдържание
- Капама от агнешко месо
- Пияно пиле (пиле с бира)
- Балканска кралица
- Зелени чушки с месо по китайски
- Задущено месо с пъстри зеленчуци
- Пиле по аржетински (с майонеза)
- Бьоф Строганов
- Патладжани по провансалски
- Лечо
- Пълнено пиле с булгур и зеле
- Телешко с калвадос и сметана
- Пържоли с вермут
- Пълнени шницели
- Кюфтета по анкарски (Анкара кьофтеси)
- Пържоли по флорентински
- Пиле, задушено със зеленчуци
- Пиле с лук по персийски
- Happy късчета
- Гулаш
- Пиле със зеленчуци
- Пиле в патладжани
- Пиле със зеленчуци
- Пиле с тиквички
- Телешки гърди с пълнеж от зеленчуци
- Телешки пържоли “Териаки”
- Пилешко вретено
- Пълнен заек
- Пълнени тиквички
- Пикантно агнешко печено
- Пълнено агне (яре)