Съдържание
- Риба с орехов сос
- Риба по японски
- Толстолоб с плънка
- суши
- Рецепти октоподи и калмари
- миди по кръчмарски
- Пъстърва с магданозен сос
- Риба ципура на фурна
- Риба по дунавски
- Пъстърва на скара
- Задушена морска риба
- Риба на скара със сос
- Пържена риба
- Охлюви плакия
- Задушена риба
- Печена риба в хартия
- Риба на керемида
- Пикантна “болярска” рибена чорба
- Паламуд на фурна
- Пъстърва с лозови листа
- Пъстърва а ла Моцарт
- Риба филе със сос
- Скумрия филе във вино
- Риба с пикантни зеленчуци
- Бяла риба с бадеми «Естер»
- Риба по моряшки
- Филе от скумрия във вино
- Пържена риба с бял сос
- Пържена скумрия с магданоз
- Рибно филе на тиган