Съдържание
- Фондю с кашкавал
- Пюре от спанак с яйце
- Кюфтета от кисело зеле
- Кисело зеле с ориз
- Ориз с маслини
- Оризова корона
- Боб по селски
- Пълнени чушки с боб и ориз
- Зрял боб (фасул) в гърне
- Фритата, омлет по италиански
- Яхния от пресен лук
- Крокети от извара и картофи
- крокети от карфиол
- Постни сарми в микровълнова фурна
- Мини омлетчета
- омлет
- Паниран праз
- Суфле от карфиол
- Запечен карфиол с макарони
- Мусака с карфиол
- целина пане
- Ориз по градинарски
- Карфиол на фурна
- Кюфтета тиквички
- Терин с патладжани
- Вкусна яхния с патладжани
- Пълнени чушки
- Печени зеленчуци на скара
- Печен патладжан по италиански
- Домати с ориз