Съдържание
- Портокалопита
- Бъркан тутманик
- Просеник с чушки и праз
- Картофи на фурна със сметана
- Лагана (гръцки хляб)
- Тортиля
- Курабиедес
- Рецепта за капама
- Пълнени сухи чушки с боб
- Меломакарона
- Картофи по добруджански
- Пирдопски тутманик
- Просеник
- Свинско с праз и гъби
- Питка с праз
- Баварски крем
- Попарник
- Блага празнична погача
- Гратен с карфиол
- Канелони със спанак и сирене
- Гевреци със сусам и мак
- Тархана
- Рецепта за домашна юфка
- Тутманик на рула
- Сливенски милинки
- Свинско в гювеч
- Баклава с домашни кори
- Пълнена тиква със свинско
- Яйца по панагюрски, варианти
- Пълнени гювечета от тесто