Съдържание
- Зелен чесън
- Полезният копър
- Магданоз през пролетта
- Зелени подправки
- Как да украсим крем супа
- Консервите в началото на пролетта
- Полезната сода бикарбонат
- Най-полезната подправка
- Продукти, които да не държим в хладилник
- Какво да приготвим с портокалови кори
- Как да избираме риба
- Как да съхраняваме ябълките
- Грозде и кулинария
- Обичате ли горещо какао
- Как да съхраняваме месо
- Как да съхраняваме даровете на лятото
- Терин
- Съхраняване на подправки в свежо състояние
- Шишчета
- Как да сварим яйца
- Как да избираме кухненски съдове
- Замръзнали плодове и зеленчуци
- Идеи за барбекю
- Майсторският козунак се къса на конци
- Готварски тайни за риба
- Кулинарни тайни за морски дарове
- Как да приготвим сочно месо
- съхраняване на плодове
- Как да запазим витамините в зеленчуците?
- Подправки за по-добър имунитет